antreaslam Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ψάχνω για ένα mini hi-fi. Φθηνό. Σκεφτόμουν το πολύ ενα 100αρικο! (από σκρουτζ, εχω δει αρκετα μηχανηματα μεχρι 100,αλλά δεν εχω και κανα σοβαρό κριτηριο επιλογης)! Απαιτήσεις, mp3, usb, cd/ραδιο...Και όσο το δυνατόν καλό και δυνατό ήχο. Αν τώρα μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόραση, ώστε να ακούω τον ήχο της και από τα 2 αυτά ηχεία, it is fine for me! Εναλλακτικά, παίζει σκέψη για home cinema. Που να έχει και όλα τα παραπανω βεβαια. σε λεφτά, δεν εχω ιδέα τι παίζει,για κάτι της προκοπής. Φαντάζομαι ότι λόγω χώρου (κάπου 45-50τμ), χρειάζεται κάποιο 7.1 σύστημα. κατα προτιμηση ασύρματο. αλλά δνε ξέρω, αν μπορεί να βρεθεί κάτι τέτοιο, μέχρι τα 400 ευρω το πολύ που εχω να διαθεσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/363787/Pioneer-X-HM10.html Το έχω πάρει δώρο σε φίλο. Αξιοπρεπέστατο, βαρύ, με πολύ αξιόλογη απόδοση και δυνατότητες για την τιμή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 χθες ήρθε. μου φαινεται πραγματικά καλη επιλογή για τα λεφτά του. μόνο που με "Χαλάει" που η κεντρική μονάδα ειναι ξαπλωτή και όχι όρθια,δεν το είχα προσέξει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Γενικά, είμαι ικανοποιημένος. Ομως, η κεραία του ραδιοφώνου, ειναι τραγική, μιλάμε ότι χρειάζεται....να την κουνήσεις 10 φορές για τον ΚΑΘΕ σταθμό. Υπάρχει κάποια κεραία καλύτερη, πιο δυνατή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 κανείς δεν...ασχολείται πια με το θέμα του ραδιοφώνου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα