Neptous Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Άξιζε δλδ αυτό το άγχος? Τι κέρδισες? Κοίτα μια διαφορά που είδα και εντόπισα αρκετά γρήγορα είναι μέσα στο Bios η θερμοκρασία της CPU και της Motherboard που ήταν 50 και στα 45 με το ξεκίνημα έχουν πέσει χαμηλά δηλαδή ότι έχουν πάει στα κανονικά στα 35 ο cpu Και 39 motherboard αυτό με μια πρώτη ματιά, μετά μέσα στα windows έχουμε ρίξει τους βαθμούς μέχρι 66 έχουμε πάει σε fuel με prime τώρα άλλο τίποτε δεν είδα !!! Αλλά το ευτύχημα είναι ότι δεν έχω και κανένα πρόβλημα !!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Κοίτα μια διαφορά που είδα και εντόπισα αρκετά γρήγορα είναι μέσα στο Bios η θερμοκρασία της CPU και της Motherboard που ήταν 50 και στα 45 με το ξεκίνημα έχουν πέσει χαμηλά δηλαδή ότι έχουν πάει στα κανονικά στα 35 ο cpu Και 39 motherboard αυτό με μια πρώτη ματιά, μετά μέσα στα windows έχουμε ρίξει τους βαθμούς μέχρι 66 έχουμε πάει σε fuel με prime τώρα άλλο τίποτε δεν είδα !!! Αλλά το ευτύχημα είναι ότι δεν έχω και κανένα πρόβλημα !!! Ε τότε βεβαίως και άξιζε! Είχες θέμα και το έλυσες.
Neptous Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Αυτό το κάνει προφανώς γιατί έχει 2 chipakia bios,κάνει το mirroring.. Έτσι τo αντιμετωπίζει κ αυτό ενvοουσε τελικά στην υποσημείωση.. Ωραίος ! keep goin.. Μάλλον αυτό ήτανε αλλά δεν το διατυπώνουν καλά μέσα στην σελίδα !!!
Themaker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Αν γινει στραβη τοτε κατι δεν εκανες σωστα.Αν γινει στραβη και δεν πετυχει την στελνεις πισω την μητρικη.Μην τα θελουμε ολα στο πιατο μας.Για ολα υπαρχει ενα ρισκο
Neptous Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Πραγματικά μέσα στα Bios διορθώνουν πολλά bugs το ερώτημα γιατί δεν τα αναφέρουν κάπου να μπορούμε να τα δούμε ? αναφέρουν τα πολύ χοντρά και πετάνε ένα γενικά σταθερότητα συστήματος που εκεί μέσα έχει τα έντερα τους από bugs !!! Αν γινει στραβη τοτε κατι δεν εκανες σωστα.Αν γινει στραβη και δεν πετυχει την στελνεις πισω την μητρικη.Μην τα θελουμε ολα στο πιατο μας.Για ολα υπαρχει ενα ρισκο Σε περίπτωση αποτυχίας της ενημέρωσης μπορείς να την στείλεις πίσω και αν είναι σε εγγύηση γίνεται αντικατάσταση ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Αν γινει στραβη τοτε κατι δεν εκανες σωστα.Αν γινει στραβη και δεν πετυχει την στελνεις πισω την μητρικη.Μην τα θελουμε ολα στο πιατο μας.Για ολα υπαρχει ενα ρισκο Βεβαίως. Γι αυτό το παίρνεις όταν υπάρχει λόγος και όχι για να βαυκαλίζεσαι ότι έχεις "την τελευταία έκδοση του bios" λες και κάτι τρέχει στα γύφτικα.
Themaker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Για να βγαινει ενα νεο bios καποιος λογος θα υπαρχει.δεν θα βγαινει απλα για βαυκαλισματα οπως λες..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Για να βγαινει ενα νεο bios καποιος λογος θα υπαρχει.δεν θα βγαινει απλα για βαυκαλισματα οπως λες.. Βεβαιώς. Να σου πω έναν λόγο: Υποστήριξη 22nm cpu. Αν δεν έχεις τέτοιο cpu γιατί να κάνεις αναβάθμιση? Δεν είπα δεν κάνουμε ποτέ. Είπα ότι κάνουμε, αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που μας αφορά.
Themaker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Αν ειναι μονο αυτος ο λογος τοτε δεν ειναι αναγκη να κανεις.αν ομως υπαρχουν και αλλα πραγματα που διορθωνει τοτε ισως και να αξιζει και να πρεπει να κανεις
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Αν ειναι μονο αυτος ο λογος τοτε δεν ειναι αναγκη να κανεις.αν ομως υπαρχουν και αλλα πραγματα που διορθωνει τοτε ισως και να αξιζει και να πρεπει να κανεις Μα αυτό λέω και γω εδώ και τόσα ποστ.
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μια πολύ καλή διαφήμιση για μοτοσυκλέτες που βγήκε κάποτε ήταν όταν ένας που πουλούσε μηχανές έγραψε σε μια σελίδα.. "Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται" Όπως πας στο F5 πας κ στο F13 αν είσαι διαβασμένος έχεις πιθανότητες μια στις 1000 ίσως και περισσότερο να μην πάει κάτι καλά και αφού είναι μέσα στην συντήρηση του υπολογιστή σου πρέπει πάντα να είσαι ενημερωμένος.. Όποιος κομπάζει επειδή έχει το τελευταίο bios update μπορεί να το κάνει για έναν λόγο κ μόνο επειδή είναι λογικός κ λίγο βλαξ δεν το έχω συναντήσει αυτό ακόμα αλλά δεν το αποκλείω να το δω κιόλας. Φυσικά κ ισχύει η εγγύηση αν κάτι δεν δουλέψει σωστά στην μητρική σου. Άρα άλλος ο κανόνας άλλο η εξαίρεση όπως του Δεινο όπως έγραψα και πιο πάνω.. αν και αυτός θα αναγκαστεί να το κάνει αν θέλει να είναι σωστός με το που θα βγει το επόμενο.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Tώρα κατάλαβα την πηγή της διαφωνίας. Σκέφτεσαι σαν mac user γι αυτό δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Εννοείται ότι έχω βάλει το τελευταίο bios. Αλλά το ρίσκο το παίρνω εγώ για μένα. Δεν το προτείνω σε άλλους εκτός απο τις περιπτώσεις που προανέφερα. και αφού είναι μέσα στην συντήρηση του υπολογιστή σου πρέπει πάντα να είσαι ενημερωμένος.. αν και αυτός θα αναγκαστεί να το κάνει αν θέλει να είναι σωστός με το που θα βγει το επόμενο.
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Η διαφωνία μας προκύπτει απο τους γνωστούς λόγους... Δεν το προτείνω εγώ,δεν είναι δικό μου εφεύρημα το Bios Update.. Το ρίσκο εμπεριέχεται στην χρήση.. και είναι υπόλογες οι εταιρίες που δεν το έχουν εκμηδενίσει.. Ίσα Ίσα ένα μεγάλο bios update μπορεί να σε πάει κουβά στο Hackint0sh παρ'ολα αυτά η εξέλιξη που στο δικό μου μυαλό πάντα έχει εξέχουσα θέση με έχει οδηγήσει έτσι να πράττω. Πάω για Call4Duty τώρα το πιο ηλίθιο παιχνίδι που έχω παίξει..
Neptous Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Λοιπόν το καλοκαίρι θα μας σπάσει τα νευρά με τις θερμοκρασίες , αλλά μάλλον και το κουτί της Enermax το HopLite !!! Κάρτα γραφικών : Gigabyte GeForce 9600 GT 512MB (GV-NX96T512HP) Να σημειωθεί ότι έχει παθητική ψύξη σε Idle κατάσταση μου φτάνει μέχρι 66 βαθμούς σε άλλο κουτί όπου ήταν άλλο μηχάνημα που την είχα την συγκεκριμένη κάρτα μου έφτανε μέχρι 55 τέτοια εποχή πάλι με θερμοκρασία δωματίου με κλιματισμό 28 έχω αλλάξει πάστα καμία διαφορά τώρα περιμένω NOCTUA NT-H1 THERMALPASTE , Πολύ θόρυβος για αυτήν την πάστα μέσα στο INTERNET μπας και δούμε διαφορά !!! Το ερώτημα μου είναι δουλεύοντας σε τέτοιες θερμοκρασίες την κάρτα υπάρχει πρόβλημα ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 το ερώτημα μου είναι δουλεύοντας σε τέτοιες θερμοκρασίες την κάρτα υπάρχει πρόβλημα ? Όχι. Μείνε όμως κάτω από τους 90.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα