Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι, είναι μεγάλο ρίσκο να λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες κοντά στο όρια για καιρό?

ρωτάω γιατί έχω πρόβλημα με ένα server που προορίζεται για χρήση σε κλιματιζόμενο χώρο αλλά αυτό δε συμβαίνει, και λόγω του σχεδιασμού της μητρικής δεν υπάρχουν λύσεις για καλύτερη ψύξη

οπότε το καλοκαίρι είναι μεταξύ 63-69 για τους επεξεργαστές, και η μητρική καίγεται επίσης

καλά για τις μνήμες δεν συζητάμε καν αλλά αυτές είναι γνωστό ότι κάνουν και για θερμοσίφωνο

αλλά η χρήση του είναι αρκετά κοντά με stress testing αφού χρησιμοποιείται για γραφικά και φορτώνει εύκολα 100% usage, απλώς προσπαθώ να αποφεύγω να το φουλάρω το καλοκαίρι

το πρόβλημα μου είναι ότι οι mac pro που έχουν παρόμοιο hardware έχουν δυο ανεμιστηράκια μια σταλιά

αλλά μάλλον οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν ιδέα τι θερμοκρασίες πιάνουν και τα έχουν για να ανοίγουν το facebook μου φαίνεται, δεν μπορεί με τη μισή ψύξη και κλειστό κουτί να έχουν χαμηλές θερμοκρασίες

αλλά φοβάμαι μην αρχίσουν να σκάνε πράγματα στη μητρική, που κάνει άνετα και για σχάρα ψητοπωλείου

Πάντα υπάρχουν λύσεις. αλλά αν το 69 είναι το max δεν έχεις θέμα εκτός του ότι θέλεις παραπάνω κ πιο συχνή συντήρηση.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και για τη μητρική φοβάμαι βασικά ειδικά σε σημεία με μνήμες και άλλα chip αλλά λογικά δεν θα γνωρίζει κανείς από εδώ τι θερμοκρασίες παίζουν σε τέτοιες μητρικές

edit: δεν γράφω περισσότερες θερμοκρασίες δλδ γιατί θα φρικάρει κανείς που δεν ξέρει και μετά θα πανικοβληθώ κι εγώ

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει και κάτι άλλο όπως σας είπα έχω την μητρική ASUS P8P67 EVO REV 3.0 και το bios είναι ή έκδοση 1606 αυτή η έκδοση δεν υπάρχει στα Download http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67_EVO/#download

Της Asus μήπως να της έκανα και ένα update στην τελευταία έκδοση του Bios ?

Δημοσ.

και για τη μητρική φοβάμαι βασικά ειδικά σε σημεία με μνήμες και άλλα chip αλλά λογικά δεν θα γνωρίζει κανείς από εδώ τι θερμοκρασίες παίζουν σε τέτοιες μητρικέςedit: δεν γράφω περισσότερες θερμοκρασίες δλδ γιατί θα φρικάρει κανείς που δεν ξέρει και μετά θα πανικοβληθώ κι εγώ

Ελπίζω αν κ δεν δείχνεις να το άκουσες παρ'ολα αυτά να ελαβες υπ'οψιν σου αυτό που σου έγραψα κ να ψαχτεις. Γράψεις δεν γράψεις 80 - 85 είναι το παρά πολύ..

Έχω παρατηρήσει και κάτι άλλο όπως σας είπα έχω την μητρική ASUS P8P67 EVO REV 3.0 και το bios είναι ή έκδοση 1606 αυτή η έκδοση δεν υπάρχει στα Download http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67_EVO/#downloadΤης Asus μήπως να της έκανα και ένα update στην τελευταία έκδοση του Bios ?

Πάντα η τελευταία Ver.του Bios εκτός κ αν διαπιστωμένα υπάρχει κάποιο Bug.

Δημοσ.

Πως θα το ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο bug ?

Πάντως μέχρι το σύστημα εκτός από το περίεργο της θερμοκρασίας το οποίο τελικά δεν είναι και πρόβλημα δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα !!!

Δημοσ.

Περιμένεις 20 μέρες από την κυκλοφορία του και μετά googlaρεις και διαβάζεις τ'αποτελεσματα.. Ο κανόνας είναι πάντως να μην έχουν Bugs. Δύσκολα θα αλλάξουν οι θερμοκρασίες από αυτό πάντως.

Δημοσ.

MoviemakerGr βλέπω ότι έχεις το 2700k μπορείς να μου πεις τις θερμοκρασίες σου?

Τι έχεις στο Normal, και τι έχεις σε fuel ?

Δημοσ.

Μπα το Low + Καλοκαίρι ευθύνεται περισσότερο.. :P

Sorry κιολλας πήγες και έσκασες 50Ε για την αθλια ψήκτρα της Ιντελ? :shock:

Δεν σε έχω για τοσο moviemaker.... :P

Εκτός και αν ήταν πακετακι με το επεξεργαστή!

Δημοσ.

Sorry κιολλας πήγες και έσκασες 50Ε για την αθλια ψήκτρα της Ιντελ? :shock:

Δεν σε έχω για τοσο moviemaker.... :P

Εκτός και αν ήταν πακετακι με το επεξεργαστή!

35 η 30 την πήρα ήταν προσφορά, αλλά για την χρήση μου δηλαδή ως 4,4 και αυτά αν, είναι υπεραρκετή.το καλό είναι ότι εκεί που την έχω δεν την ακούω καθόλου στα 4,4 αλλάζει αρκετά αυτό..

Δημοσ.

Eγώ πάλι θα έλεγα, ποτέ bios update εκτός αν υπάρχει θέμα με το υπάρχον ή κάποιο feature που περιέχει το καινουριο και το χρειάζεσαι. Ό,τι δουλεύει δεν υπάρχει λόγος να το πειράζεις.

Η διαδικασία έχει απλοποιηθεί τραγικά αλλά γιατί να πάρεις 1% ρίσκο να μείνεις με τη μητρική στο χέρι στην περίπτωση που δεν θα έχεις έστω 1% όφελος?

35 η 30 την πήρα ήταν προσφορά, αλλά για την χρήση μου δηλαδή ως 4,4 και αυτά αν, είναι υπεραρκετή.το καλό είναι ότι εκεί που την έχω δεν την ακούω καθόλου στα 4,4 αλλάζει αρκετά αυτό..

στοκ είναι αυτές οι θερμοκρασίες movie?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...