Προς το περιεχόμενο

connx tv vs ote tv συνδεση η δορυφορο?

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτομαι να βαλω connx tv και θα ηθελα την γνωμη οσων εχουν.Καταρχην εχω ηδη 24αρη connx και στην περιοχη μοου το υποστιριζει αλλα οπως ειναι φυσικο προτιμω να παω στο δορυφορικο.Εχω ετοιμη δορυφορικη εγκατασταση(απο νοβα) οποτε και στις 2 επιλογες ειμαι καλυμενος.Μεσω connx φοβαμαι τιποτα κολληματα ενω μεσω δορυφορου ειναι σιγουρη λυση.Τι μου προτεινετε εσεις που ηδη εχετε?Επισης NBA θα δειχνει απο φετος?Τυχον αλαγες στο προγραμμα που δεν αναφερονται ακομα στο επισημο site?Ποιοτητα εικονας σε σχεση με την νοβα?Αυτα τα ολιγα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Φίλε μου και εγώ είμαι στα σκαριά για να το βάλω.Επειδή το έχω ψάξει,ας ξεκινήσουμε από τα υπέρ και τα κατά :

Μέσω δορυφόρου : Τα υπέρ είναι σίγουρα τα hd κανάλια και πως ανάλογα με το πιάτο μπορείς να πιάσεις και άλλα κανάλια που είναι σε όμορους δορυφόρους.Τα κατά,αν μπορείς να το πεις...ότι πρέπει να αγοράσεις πιάτο και αν δεν μπορείς μόνος σου να τον τοποθετήσεις να καλέσεις τεχνικό (μάνι-μάνι κανά κατοστάρικο).Μπορείς να εκμεταλλευτείς την προσφορά που δίνει δώρο το πιάτο αλλά πρέπει να στο τοποθετήσει εξουσιοδοτημένος τεχνικός του ΟΤΕ (55 ευρώ).Βέβαια δεν μπορείς να κάνεις εγγραφή προγράμματος όπως με τη Nova.

Μέσω conn-x : Τα υπέρ είναι ότι διαθέτει επιπλέον με ενοικίαση να βλέπεις ταινίες(μεγάλο το κόστος βέβαια),το περιβόητο replay tv,δηλαδή,να μπορείς να βλέπεις το πρόγραμμα από τα κανάλια εθνικης εμβέλειας(εκτός ΑΝΤ1) και των Otesport μέχρι και 2 μέρες πριν και τέλος ότι σου δίνει δώρο τον αποκωδικοποιητή οπότε δεν πληρώνεις τίποτα κατά την ενεργοποίηση(εκτός αν θες με σκληρό δίσκο) πριν.Ειδικά για τα αθλητικά το βλέπω ως μεγάλο ατού.Τα κατά είναι ότι δεν έχει τα hd(μεγάλο αλλά αναγκαστικό μείον) και ανάλογα με την σύνδεση μπορεί να έχεις και τα σπασίματα.

Σε αυτά τα συμπεράσματα κατέληξα.Αν ενδιαφέρεσαι μέσω conn-x μπορείς να πάρεις τηλ στο 13888,να πατήσεις την επιλογή για τεχνικό τμήμα ΟΤΕTV και θα σου πουν πόσο σηκώνει η γραμμή σου και αν θα έχεις προβλήματα με βάση την ταχύτητα σου.

Φιλε μου εγω εχω ετοιμο πιατο αφου ειχα νοβα και την εκοψα πριν κανενα χρονο.Οποτε φανταζομαι οτι δεν θελει κατι αλλο η θελει ρυθμιση το πιατο(ας μας πει εδω καποιος που γνωριζει).Η γρμμη μου σιγουρα το υποστιριζει μεσω τηλ. αλλα εγω θελω να το αποφυγω και για να μην μου φορτωνει την γραμμη και εχω τυχον κολληματα στο ιντερνετ και για να μην εχω ομως και στην tv,διοτι οταν ξεκινησε και ειχα παει να δω 2-3 παιχνιδια κυπελλου ειχε φαει το κολλημα της αρκουδας και το ειχα παρει απο φοβο αλλα πλεον με το δορυφορικο αλλαξαν τα πραγματα..Ταινιες δν με ενδιαφερουν αφου εχουμε το ιντερνετ...Αλλα με ενδιαφερουν ολα τα αλλα.Ντοκυμαντερ και αθλητικα.Επισης καπου διαβασα οτι πηρε το ΝΒΑ ειναι αληθεια?Γιατι θα ναι λογος παραπανω να βαλω.

Κακο αυτο γιατι θα χρειαστει τεχνικο.Αλλα μεσω ιντερνετ δεν θα εχω τα HD ετσι?Οποτε για 20 ευρω τον μηνα πιο καλα να δωσω αλλα 50 ωστε να τα εχω ολα κομπλε γιατι αν δεν ειμαι ευχαριστημενος μετα θα θελω καινουργιο αποκωδικοποιητη κτλπ..

διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά και το conn-x tv μέσα απο το adsl σου δεσμέυει μέρος του bandwidth για να είναι σίγουρο ότι δεν θα έχεις προβλήματα, εννοώ κοψίματα κλπ. Άρα θα έχεις και για όσο είσαι ενεργοποιημένος χρήστης χαμηλότερη ταχύτητα. Συνεπώς καλύτερα δορυφορικά.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου εγω εχω ετοιμο πιατο αφου ειχα νοβα και την εκοψα πριν κανενα χρονο.Οποτε φανταζομαι οτι δεν θελει κατι αλλο η θελει ρυθμιση το πιατο(ας μας πει εδω καποιος που γνωριζει).Η γρμμη μου σιγουρα το υποστιριζει μεσω τηλ. αλλα εγω θελω να το αποφυγω και για να μην μου φορτωνει την γραμμη και εχω τυχον κολληματα στο ιντερνετ και για να μην εχω ομως και στην tv,διοτι οταν ξεκινησε και ειχα παει να δω 2-3 παιχνιδια κυπελλου ειχε φαει το κολλημα της αρκουδας και το ειχα παρει απο φοβο αλλα πλεον με το δορυφορικο αλλαξαν τα πραγματα..Ταινιες δν με ενδιαφερουν αφου εχουμε το ιντερνετ...Αλλα με ενδιαφερουν ολα τα αλλα.Ντοκυμαντερ και αθλητικα.Επισης καπου διαβασα οτι πηρε το ΝΒΑ ειναι αληθεια?Γιατι θα ναι λογος παραπανω να βαλω.

E τότε δορυφορικό ασυζητητί.Η πλατφόρμα του ΟΤΕ δεν πατάει στον Hellas sat αλλά ston Eurobird 9.Άρα δίπλα είναι οι δορυφόροι.Όσον αφορά για NBA σίγουρα θα έχει αγώνες(π.χ στο facebook του ΟΤΕ είπαν πως θα δείξουν τους φετινούς τελικούς) για τα επόμενα 3 χρόνια αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ποιους.Άλλοι λένε πως πήρε αγώνες μέσω του NBA TV και άλλοι από την κεντρική διαχείριση.

Nova ειναι στον hotbird 13 ενώ το conn-x στον hellasat 39 συνεπώς θα χρειαστεί να γυρίσεις το πιάτο σου

Ο ΟΤΕ είναι στο eurobird 9,όχι στον Hellas sat.Και ο λόγος είναι για μην είναι τόσο αντιδιαμετρικά αντίθετος από τη NOVA.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Οποτε καταληξαμε σε δορυφορικο.Μια τελευταια ερωτηση για την αναλυση και για το HD τι παιζει?Εχω full HD TV εχει ιδια η καλυτερη αναλυση απο νοβα?

Πηγα και ρωτησα σημερα παιδια αφου ειδα και την εθνικαρα σε HD απο οτε tv και ειχε τρομερη αναλυση!Θα παρω δωρεαν τον αποκωδικοποιητη και θα ερθει ενας φιλος με πεδιομετρο να ρυθμισουμε το πιατο απλα.Στην τιμη των 20 ευρω σιγουρα αξιζει.

Εχω δορυφορικο OTE tv απο την πρωτη σχεδον στιγμη που βγηκε (δορυφορικα)(ειχα προσπαθησει να βαλω και μεσω conn-x αλλα δεν εφτανε το bandwidth). Το Hd δεν παιζεται (δεν εχω δει της NOVA αλλα δεν νομιζω να εχει διαφορα) ειδικα αν θες να παρακολουθεις ποδοσφαιρο (μου φαινεται πλεον ασχημα οταν εχει καποιον αγωνα σε απλο και θελω να τον δω) αλλα και ντοκιμαντερ που εχει μια απο τα ιδια. Δεν παρακολουθω μπασκετ αλλα ναι εχει παρει (δεν ξερω ποσους) αγωνες απο NBA προχτες πετυχα τον 3ο τελικο μεταξυ heat και Thunder σε μαγνητοσκοπηση.Δεν θα εχεις και προβλημα με σπασιματα λογο bandwidth και δεν θα περιοριζεις και τη συνδεση σου στο internet οποτε εγω προτεινω δορυφορικο.

μονο και μονο για τα hd καναλια θα βαλεις το δορυφορικο.αν εχεις ηδη πιατο αντι για 55 ευρω θα σου παρουν 30-35 ευρω γιατι ειναι 1 λεπτο υποθεση για τον τεχνικο.

• 2 χρόνια αργότερα...

καλησπέρα. αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα ήθελα να μου κάποιος αν ξέρει. αν πάρω το δορυφορικό του OTE. μπορώ να το παίρνω μαζί μου στο εξοχικό και να παίζει με αντίστοιχη κεραία εκεί?

καλησπέρα. αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα ήθελα να μου κάποιος αν ξέρει. αν πάρω το δορυφορικό του OTE. μπορώ να το παίρνω μαζί μου στο εξοχικό και να παίζει με αντίστοιχη κεραία εκεί?

Θα μπορείς......το μόνο που χρειάζεσαι είναι δορυφορικό πιάτο,

που θα βλέπει  9 μοίρες ανατολικά και τον Eurobird 9º Ε .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...