Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!

Έχω ένα σταθερό υπολογιστή χρόνια τώρα αλλά ακόμα καλά κρατάει για τα χρόνια του! Ποια είναι η μέγιστη αναβάθμιση που θα μπορούσα να κάνω (αν υπάρχουν διαθέσιμα υλικά)? Θα σας δώσω τα χαρακτηριστικά παρακάτω! Πιο πολύ σε κάρτα γραφικών (νομίζω ότι η μητρική υποστηρίζει μόνο AGP) και RAM με ενδιαφέρει. Μιλάμε για 50-60 ευρώ το πολύ να δώσω πριν πάρω καινούργιο σε κανα 6 μηνο.

Intel Pentium 4 3.2 GHz

Gigabyte GA-8S661FXMP-RZ

RAM 1GB Kingston

NVIDIA GeForce 7600 GS 256MB

ExcelStor J880 80GB (Windows XP)

WDC 40GB

Τροφοδοτικό Hantol 550W (νομίζω)

Δημοσ.

Καταρχας αφου θα παρεις καινουργιο η αποψη μου ειναι να μην το πειραξεις. Αν ομως θες τοσο πολυ να το αναβαθμισεις καρτα γραφικων δεν το συζητω να αγορασεις εκτος και αν σου χαρισουν αφου εχεις θυρα AGP (δεν ξερω καν αν κυκλοφορουν ακομα τετοιες καρτες). Τωρα για RAM αν σου χρειαζετε τοσο πολυ υπαρχει αυτη Link με αυτη φτανεις τα 2GB παραπανω δεν παιρνει η μητρικη.

Δημοσ.

Η μνημες που εχεις ειναι 2x512Mb ή 1x1Gb ?

Αν ειναι 2x512Mb,τοτε βγαλτες και βαλε 2x1Gb.

Αν ειναι 1x1Gb,τοτε βαλε αλλη μια του ενος Gb.

Η μονη αναβαθμιση (δεν εχεις αναφερει τι οθονη εχεις) που μπορεις να κανεις,οπως καταλαβαινεις,ειναι να προσθεσεις RAM.

Και μην πας σε καινουριες,τζαμπα τα λεφτα.Ριξε μια ματια στις αγγελιες.

Δημοσ.

Aκριβώς όπως τα λέει ο dimpa16. Αλλιώς μην κάνεις τίποτα και πας κατευθείαν για τον καινούριο που είπες σε ένα εξάμηνο...

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που υπάρχει η διαθεση να κανεις την αναβαθμιση σε λιγο καιρο ,και οπως λες ακόμα κρατάει ο υπολογιστης ,μη κάνεις απολύτως τίποτα. Πεταμένα λεφτά γιατι ωςgbσυνηθως όταν τα πραγματα ειναι δυσευρετα (agp Καρτα, DDR1 του 1 gb) οι τιμές είναι πολύ υψηλες.

Κανε υπομονή και μετά το καλοκαίρι χτύπα ενα καινουριο.

Σκεψου οτι με την τιμή που θα παρεις 1 γιγα DDR1 μεταχειρισμένο παίρνεις 4 gb DDR3 σφραγισμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...