Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε υπολογιστη δειχνουν περιπου το ιδιο αλλα σε τηλεοραση το 1080ι ειναι καλυτερο για μενα,απο κει

και περα δεστο και σε divx αναλυση 200*200 αμα θες κανενα προβλημα

εισαι ασχετος αλλα μην το φωναζεις κιολας
  • Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μλκες μα το νιμου του Δια και της Αφροδίτης...μην αρχίσεται εδω μέσα τις μλκιες περι αναλύσεων ποιότητας εικόνας κτλ, θα πάθετε ότι και ο Σεκοβαξ στον 1ο κύκλο :P

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχα

-----

422457_10150656745191147_66533446146_116

Πάρτε και μια Ilithyia (ηλίθια απλά μεταφράζω :P ---> αστειεύομαι) να γουστάρουμε :P

• Like 1
Δημοσ.

Εχμ... μετά θα στείλω σε εσένα τους μοντεράτορες :P Αυτός το έκανε θα λέω! :P

Μου άρεσε πάντως το αίτημα σου... Ίδιος ο Cossutius είσαι αδερφέ μου!

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει....

Γάννικους λέμε!!!

Κορυφη ο άτιμος. Νίκησε και τον Καισαρα στη μονομαχία. Ετσι να γουστάρουμε.

Οσο περνάει ο καιρός με στεναχωρεί που η σειρά βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Το τέλος θα έπρεπε να ειναι διαφορετικό.

Γάννικος με Γερμανίδα και μελαχρινή σκάβα να φύγουν προς τα Βόρεια και να

κάνουν πολλά παιδιά μαζί :P :P

Καλά ο Κράσσος πήγε και έφτιαξε τοιχος εκει?? Τι να λέμε τωρα!!Τους έπιασε σα τα ποντίκια στη φακα.

• Like 1
Δημοσ.

Το σενάριο παρεμπιπτοντως έχει ξεφύγει λίγο απο την ιστορία και αυτο μου δίνει ελπιδες.

Ο Κρίξος ιστορικά, υποτιθεται οτι διαφωνησε με τον Σπάρτακο και έφυγε μονος όπου στο τέλος έχασε σε μια μεγάλη μάχη.

Το πήγαν πολύ γρήγορα αποφεύγοντας τις μεγάλες νικες που πέτυχε ο Σπάρτακος.

xμ...μόλις ειδα το trailer του επόμενου επεισοδίου...

Εδω έχουμε τελικά την ρίξη του Σπάρτακου με τον Κρίξο. Νομίζω οτι κάπου εδω θα δουμε τον θάνατό του από τους Ρωμαίους.

spartacusWOTD_header_520x260_keyArt.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ότι και να πω.... θα είναι πραγματικά λίγο....

Μεγαλείο.... Πόρωση... Σασπένς... Δράση... Μάχες... Δολοπλοκίες και... ανατροπή καταστάσεων... Άλλο περίμενες να γίνει, τσουπ, άλλο γινόταν και έμενες κάγκελο....

Το επεισόδιο, ήταν φοβερό... Τέλεια σκηνοθετημένο, τέλειες αποδόσεις από τους ηθοποιούς, ανατρεπτικές καταστάσεις.... Προσωπικά, από το 1ο δευτερόλεπτο, δεν ήθελα ποτέ να τελείωσει... Ήθελα να συνεχίζω να βλέπω 3,4,12 ώρες καθημένος και αποσβωλομένος....

Μου άρεσε φοβερά... Το τελευταίο επεισόδιο ήταν για εμένα...ένα μεγάλο αποκορύφωμα, που εύχομαι να συνεχίσει έτσι....

Και χαίρομαι ειλικρινά γιατί ξέρω... και ο μακαρίτης... Andy Whitfield, από όπου και αν είναι η ψυχή του, όπου και αν αναπαύεται, είμαι σίγουρος πως θα χαμογελάει και θα είναι ευχαριστημένη... Το επεισόδιο εγώ προσωπικά, θα το αφιέρωνα στην μνήμη του... 

Τα σέβη μου... Το επεισόδιο αυτό, ήταν ότι καλύτερο είδα, μετά τον θάνατο του Andy, στην συγκεκριμένη σειρά....

Απλά.... τα είχε..... ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Και δεν γουστάτω να χρησιμοποιήσω... "spoiler".... ΣΟΚ..... και δέος... ΑΠΛΑ.....!

Καλά ο Κράσσος πήγε και έφτιαξε τοιχος εκει?? Τι να λέμε τωρα!!Τους έπιασε σα τα ποντίκια στη φακα.

Μιας και σου αρέσει και η αντιπαραβολή με τα ιστορικά γεγονότα, ιστορικά και ειλικρινά διόρθωσε με αν κάνω λάθος, δεν είμαι και τόσο σίγουρος, αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου, ότι μπορεί να τους είχε πιάσει στην φάκα, με αυτό το τοίχος (όχι της σειράς στα χιόνια, ιστορικά μιλάω), αλλά πάλι με κάποιον τρόπο, κατάφερε να ξετρυπώσει από την φάκα και να σπάσει το κλοιό, έτσι δεν είναι;

Αν αληθεύει αυτό, τότε και στην σειρά, ακολολουθούν... περισσότερες στιγμές... συγκίνησης για εμάς... Τέλεια...!

• Like 1
Δημοσ.

Φοβερό το επεισόδιο !
Ο Κράσσος φοβερός αντίπαλος και υπομονετικός
και διαοροτικός λες και με σκακιστικές κινήσεις προσπαθεί να φέρει το
ποθητό αποτέλεσμα, για αυτόν .

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και σου αρέσει και η αντιπαραβολή με τα ιστορικά γεγονότα, ιστορικά

και ειλικρινά διόρθωσε με αν κάνω λάθος, δεν είμαι και τόσο σίγουρος,

αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου, ότι μπορεί να τους είχε πιάσει στην

φάκα, με αυτό το τοίχος (όχι της σειράς στα χιόνια, ιστορικά μιλάω),

αλλά πάλι με κάποιον τρόπο, κατάφερε να ξετρυπώσει από την φάκα και να

σπάσει το κλοιό, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν

Iσχύει αυτό. Οι λιγες και αντικρουέμενες πηγές που υπάρχουν, δείχνουν οτι σε αυτή τη μάχη ο Σπάρτακος θα ξεφύγει. Το σίγουρο ομως ειναι οτι θα χαθεί ένας στρατηγός του. Ιστορικά αυτός είναι ο Γάννικους, αλλά βάση του τρέιλερ, μάλλον θα ειναι ο Κρίξος ο οποίος (ιστορικά πάλι), έπρεπε να εχει χαθεί σε μια από τις πολλές μάχες που έχουν γινει κατά το παρελθόν.

Το σίγουρο ειναι πως φθανουμε προς το τέλος. Αλλωστε 10 επεισόδια ειναι και αυτος ο κύκλος. Και το τέλος θεωρώ οτι θα μας δώσει πολλά κιλά δάκρυα αν ακολουθήσουν τις αντικρουόμενες επαναλαμβάνω, ιστορικές πηγές. Απ΄την άλλη, εγώ θέλω να πιστεύω σε ένα ριζοσπαστικό και διαφορετικό τέλος όπου οι ήρωες που αγαπήσαμε θα τα καταφέρουν.

Βεβαια να μη ξεχναμε πως ειναι σειρά που δε μασάει.

Σκοτωθηκε ο καλύτερος ηθοποιός της σειράς στον πρώτο κύκλο (Βατιάτος). Κατά την άποψή μου, θα μπορουσαν να μη τον σκοτώσουν. Υποτιθεται άλλωστε πως ο Βατιάτος ειναι αυτός που σώζει τη γυναίκα του Σπάρτακου στη τελική μάχη και τη κοπανάνε μαζί. Έδιωξαν τη Ζήνα την Ilithyia ήτον Οινόμαο που ο τελευταίος ήταν στρατηγός του Σπάρτακου και σκοτώθηκε στη τελευταία μεγάλη μάχη. Θα δούμε. :-) 

O Kράσσος ειναι πραγματικά απίστευτος. Γενικά και ο ηθοποιός είναι καλός, σε αντίθεση με αυτόν που κάνει τον Καίσαρα που δε λέει πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ξέρω, χωρίς να θυμάμαι από που η πως το ξέρω/διάβασα, πως ο Πομπήιος είναι τελικά αυτός που νικάει, και αφήνει τον Κράσσο με την λουπου στο χέρι...

Anyway, ναι, μακάρι να δούμε επεισόδια σαν και αυτό.... Ήταν ότι καλύτερο υπήρχε από τον πρώτο κύκλο με τον Andy και έπειτα, όσο άδικο και αν φαίνεται για το πρικουελ η και τους άλλους κύκλους... 

----

Ποιός καλέ...; ο wanna be Thor; Πιασάρικος, είναι και... όμορφο παλικάρι, που σε χαλάει; (από φωνή κορμάρα που λένε; :P χαχααχχααχ)

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχχαχαχχαχαχ...Πολύ Θορ και κακία ο τύπος ρε...χαχαχαχαχα

Μέτριος στον ρόλο. Γενικά δε ταιριάζει αυτη η φάτσα σε αυτόν τον ρόλο.

Ο Πόμπιος ειναι αυτός που

αποτελειώνει μια μικρή ομάδα που ξέφυγε απ τη τελική μάχη. Και επειδή κανεις δε πήγαινε τον Κράσσο, του αποδίδουν αυτου τις τιμές για τη μεγάλη νίκη.

Δημοσ.

Mάλιστα, σε ευχαριστώ πολύ που βοηθάς με το να τα ξεδιαλύνω στην κούτρα μου :)

Και επειδή, αγαπάμε επίσης και Cossutius, για εμένα, μαζί με το ευχαριστώ μου:

http://www.youtube.com/watch?v=Oo5TPLl6pCQ

(βέβαια σε σκοτώνω, αλλά δεν πειράζει :P)

• Like 1
Δημοσ.

Ιστορικά με λίγη ψαχτική ο Κρίξους έχει αυτομολήσει στο σημείο που τελείωσε η προηγούμενη σεζόν και δημιουργεί δικιά του ομάδα και πολεμάει τους Ρωμαίους οπου και πεθαίνει.Και στο σημείο αυτό που βρίσκεται τώρα το στόρυ σκοτώνεται ο Γιάνικος, και όλη η ομάδα του Σπάρτακους θέλει να εκδικηθεί το θάνατο του Γιάνικου, όπου οδηγούνται στην τελική μάχη.Στην μάχη αυτή έχει γραφτεί ιστορικά ότι ο Σπάρτακος διέφυγε με μία μικρή ομάδα αλλά δεν κατάφερε να κάνει και πολλά απο εκει και πέρα, αλλά κάποιοι ιστορικοί πιστεύουν ότι ο Σπάρτακος σκοτώθηκε και το ότι διέφυγε ήταν αναλήθειες των τότε ιστορικών για να μην εμαυρωθεί η τιμή του Σπάρτακου και όλων αυτων που αντιπρωσοπέυει.Αυτά!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...