Toxoman_UK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Στα τέτοια μου να πούμε τι γουστάρετε ή όχι εσείς.Εγώ καραγουστάρω τους παιδαράδες να ξεσκίζοντε. Έχουν κανα ενδιαφέρον σε αυτή τη σεζόν?Προχωράει η σχέση τους ή θα με πάρει ο ύπνος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Κωστής Παλαμάς, να κάτσεις να την δεις...
Cossutius. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Στα τέτοια μου να πούμε τι γουστάρετε ή όχι εσείς.Εγώ καραγουστάρω τους παιδαράδες να ξεσκίζοντε. Έχουν κανα ενδιαφέρον σε αυτή τη σεζόν?Προχωράει η σχέση τους ή θα με πάρει ο ύπνος? Μια χαρά πάνε τα αγόρια σου. Βέβαια ο Σύριος βρηκε και πειρατη τωρα να του τη πέφτει και ζήλεψε ο μουσκουλάς. Είδες? Ολους ευχαριστημένους τους αφήνει αυτη η σειρά. Gay, straight, brutal, history maniac, just for fun.
coffeex Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Στο FB έχει ψηφοφορία... "The rebel camp sees me hold company of many fine women. Now, I present you with difficult choice. Saxa, a vibrant rose, but one that bears sharpest thorns. Or Sibyl, a delicate flower, as yet too innocent to embrace. Who do you favor? – Gannicus" 1
Cossutius. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 saxa δαγκωτο!!!! Και μάλιστα θα ειχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να βρισκόταν σε όργιο μαζι της η ανωμάλα ο Cossutius 1
Toxoman_UK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μια χαρά πάνε τα αγόρια σου. Βέβαια ο Σύριος βρηκε και πειρατη τωρα να του τη πέφτει και ζήλεψε ο μουσκουλάς. Είδες? Ολους ευχαριστημένους τους αφήνει αυτη η σειρά. Gay, straight, brutal, history maniac, just for fun. Μόλις τα είδα.Καλά υποκλίνομαι στη επική σκηνή μάχης στη πρεμέρια της σεζόν.Από τις καλύτερες στιγμές έβερ στη σειρά.Όσο για τα αγόρια ,έτσι κάνει ο σωστός ο άνδρας όταν ζηλεύει κ φοβάται.Χώσε Agron αγόρι μου.Βλέπω αναβαθμίστηκε η σχέση τους.Ελπίζω να το κρατήσουν σταθερά έτσι όμως από δω κ πέρα.
LLNEO Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι μόνο τη μια όταν μπορεί να έχει και τις δυο; Τώρα για τη Λουκρητια που κακιωσε το μόνο που έχω να πω είναι να παει να δει κανα επεισόδιο απο queer as folk. Δε θελουμε να έχουμε καβαντζα κουβα για ξερασμα όταν βλέπουμε τις σειρές μας. Sent from my iPhone using Insomnia
Muchacho Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Καταλαβε κανεις τι εκανε η αλλη με το μαχαιρι?
Merdock Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Στο FB έχει ψηφοφορία... Νομίζω χρειάζεται ένα poll το thread Εγώ ψηφίζω πάντως δαγκωτό Sibyl. 1
Toxoman_UK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι μόνο τη μια όταν μπορεί να έχει και τις δυο; Τώρα για τη Λουκρητια που κακιωσε το μόνο που έχω να πω είναι να παει να δει κανα επεισόδιο απο queer as folk. Δε θελουμε να έχουμε καβαντζα κουβα για ξερασμα όταν βλέπουμε τις σειρές μας. Sent from my iPhone using Insomnia Κάτσε να άραξεις λέω εγώ να γουστάρεις όταν θα σκάσει η γκέι παρτούζα με τον Σπάρτακο.Ζητημά μερικών επεισοδίων είναι.
Cossutius. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Κάτσε να άραξεις λέω εγώ να γουστάρεις όταν θα σκάσει η γκέι παρτούζα με τον Σπάρτακο.Ζητημά μερικών επεισοδίων είναι. χαχαχαχαχαχ...μου φύγε το φαγητο απ το στομα ρε μλκ...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Οχι εντάξει, δεν μας έχει δειξει τέτοια δειγματα ο Σπαρτακος. Απ την άλλη τον Γαννικο που ειναι και ανωμαλιάρης τον κοβω να πηγαίνει με τη Γερμανίδα του και να πηδάει ολο το στρατόπεδο. Αντρες και γυναίκες.
Cossutius. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Τρομερό επεισόδιο και το 4ο. Ο διχασμός και η αμφιβολία ξεκίνησαν. Είδαμε τελικά τι ήταν και αυτό που έκανε η Σκλάβα στον Ιούλιο (περίμενα καμια ανωμαλία ρε γμτ )
Chrisxxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μόνο σε μένα φαίνεται λίγο γελοίο το πως εξελίσσεται η σειρά; Sent from my iPhone using Insomnia
xavier Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 τωρα πηρα χαμπαρι οτι η λαετα ηταν η ξανθια απο το cabin in the woods...πολυ συνεσταλμενη ομως,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα