Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Στο feeling δεν υπάρχει διαφορά. Δεν είπε κανείς ότι έχουν τα ίδια νούμερα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να αποδείξεις μ αυτό.
venumis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δεν είπε κανείς ότι έχουν τα ίδια νούμερα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να αποδείξεις μ αυτό. Είναι προφανές οτι ουτε ο ιδιος δεν ξέρει τι θέλει να αποδείξει με αυτο. Ελπίζω ο φίλος που άνοιξε το θέμα να κατάλαβε.Δεν εχει νόημα να το συνεχίσουμε.
flogerakos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Οκ παιδια Ευχαριστω. Για να μην ανοιγω αλλο θεμα.... Αν αποφασιζα να αναβαθμισω λιγο το pc της υπογραφης μου με κανενα 300αρι τι επιλογες εχω και τι προτεινετε..???
stm00192 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αμα εισαι παιχνιδας το μονο που θα ειχε νοημα να αλλάξεις θα ήταν η καρτα γραφικών... κατα τα αλλα το συστημα σου έχει να φοντα να αντεξει για πολυ καιρο ακομη!!
venumis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αμα εισαι παιχνιδας το μονο που θα ειχε νοημα να αλλάξεις θα ήταν η καρτα γραφικών... κατα τα αλλα το συστημα σου έχει να φοντα να αντεξει για πολυ καιρο ακομη!! +1 Και απο εμένα.
Hamurabi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Σεμια Mobo με sata2 , τι να βαλω σκληρο ΣΑΤΑ2 τι ΣΑΤΑ3 δεν θαχουν καμια διαφορα στα read/writes?
venumis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Σεμια Mobo με sata2 , τι να βαλω σκληρο ΣΑΤΑ2 τι ΣΑΤΑ3 δεν θαχουν καμια διαφορα στα read/writes? Δεν εχει νόημα και δεν προτείνεται κάποιος να αγοράσει sata2 ssd ασχέτως αν το υποστηρίζει η μητρική του ή οχι. Σε κάποιες μάρκες ssd sata2 τα read/write δεν αγγίζουν ουτε καν το μέγιστο του sata 2. Εκτος φυσικά αν βρεθεί κάποιος ssd sata2 σε καταπληκτική τιμή, οπότε εκεί αλλάζει το πράγμα. Αν μιλάς τώρα για απλό μηχανικό διαφορά στην τιμή δεν μπορώ να πω οτι υπάρχει και οι sata 3 ως πιο σύγχρονοι εχουν καλύτερα χαρακτηριστικά, καλύτερα read/writes, καλύτερη θερμική συμπεριφορά, πιο ήσυχοι. Πολύ καλός εχει βγει ο Western Digital Caviar Green οπου δουλεύει άψογα σε sata 2 πιάνοντας τις μέγιστες τιμές του.
Hamurabi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Venumis, δεν μιλησα για SSD... Oποτε ο caviar green sata3 που ελεγα να παρω θαναι καλος ετσι;
ninos30 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω τι ακριβώς ρωτάς, αλλά αν συγκρίνεις 2 καινούριους δίσκους και απλά ο ένας είναι SATAIII, στον ίδιο SATA2 controller θα αποδώσουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. πχ ο WD10EARS (S2) με τον WD10EARΧ (S3) είναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΙ με την μόνη διαφορά το πρωτόκολλο επικοινωνίας. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ αγοράζεις τον S3 για μελλοντική αναβάθμιση του mobo. ΑΛΛΑ, γνωρίζεις φαντάζομαι πως ένα μηχανικός ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να "ξεπεράσει" το SATA2 σε ταχύτητα και ουσιαστικά το SATA3 είναι καθαρά μαρκετίστικο Με άλλα λόγια παίρνεις τον ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ Μόνο σε SSD έχει νόημα κι αυτό κυρίως σε μετροπρογράμματα. Σε πραγματική χρήση των Windows δεν καταλαβαίνεις κάποια διαφορά.
flogerakos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Υπαρχει μηπως για την μητρικη μου καποιος εξτρα pci controler που να μου δινει sata 3 η και usb 3 αν ειναι δυνατον...??? παρατηρουσα αυτο εδω http://www.asus.com/Motherboards/Accessories/U3S6/#MSL αλλα πιθανοτατα μαλλον προκειται μονο για asus μητρικες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα