Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα και εγώ το OTE Double Play Economy πριν κάτι μέρες.Πολύ γρήγορη σύνδεση μέσο 13888 (σε μία εβδομάδα internet και router) και σε πολύ καλή τιμή,μιας και δεν υπάρχει άλλος πάροχος.Αν και με χαλάνε λίγο τα 2Mbps (δεν υπάρχει ποιο πάνω), στην Αθήνα ως φοιτητής είχα 24Mbps.Τώρα τέλος το κατέβασμα :P

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έβαλα και εγώ το OTE Double Play Economy πριν κάτι μέρες.Πολύ γρήγορη σύνδεση μέσο 13888 (σε μία εβδομάδα internet και router) και σε πολύ καλή τιμή,μιας και δεν υπάρχει άλλος πάροχος.Αν και με χαλάνε λίγο τα 2Mbps (δεν υπάρχει ποιο πάνω), στην Αθήνα ως φοιτητής είχα 24Mbps.Τώρα τέλος το κατέβασμα :P

Κι εγώ χρόνια σε 24άρα(ακόμα Αθήνα μένω δυστυχώς) και εδώ και κάμποσους μήνες στη 2άρα.Διαφορά στο streaming και την περιήγηση δεν θα δεις(να φανταστείς στα "γνωστά" site με live αγώνες δεν με έχει πετάξει η σύνδεση ούτε μία φορά έξω,εν αντιθέσει με την 24άρα της hol....).Το κατέβασμα είναι πρόβλημα.Κάνε ότι κάνω κι εγώ.Το βράδυ αφήνω ανοιχτό τον υπολογιστή και κάποια στιγμή το πρωί θα κατέβει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έβαλα και εγώ το OTE Double Play Economy πριν κάτι μέρες.Πολύ γρήγορη σύνδεση μέσο 13888 (σε μία εβδομάδα internet και router) και σε πολύ καλή τιμή,μιας και δεν υπάρχει άλλος πάροχος.Αν και με χαλάνε λίγο τα 2Mbps (δεν υπάρχει ποιο πάνω), στην Αθήνα ως φοιτητής είχα 24Mbps.Τώρα τέλος το κατέβασμα tongue.gif

Το πόσο γρήγορα γίνεται η σύνδεση έχει να κάνει όχι με το αν το κάνεις στο 13888,

αλλά στο πόσο γρήγορα η τεχνική υπηρεσία θα λάβει το οκ και θα "κατασκευάσει¨" τη γραμμή σου.. έχω δει περίπτωση πελάτη που την επόμενη μέρα που κάναμε την αίτησή του, πήγαν και του σύνδεσαν τη γραμμή μόνο κ μόνο επειδή ήταν τυχερός που οι τεχνικοί πήγαν στην περιοχή για μια άλλη γραμμή και επί τη ευκαρία εφτιαξαν κ τη δική του..!!! κωλόφαρδία στο μέγιστο..

Δημοσ.

Κι εγώ χρόνια σε 24άρα(ακόμα Αθήνα μένω δυστυχώς) και εδώ και κάμποσους μήνες στη 2άρα.Διαφορά στο streaming και την περιήγηση δεν θα δεις(να φανταστείς στα "γνωστά" site με live αγώνες δεν με έχει πετάξει η σύνδεση ούτε μία φορά έξω,εν αντιθέσει με την 24άρα της hol....).Το κατέβασμα είναι πρόβλημα.Κάνε ότι κάνω κι εγώ.Το βράδυ αφήνω ανοιχτό τον υπολογιστή και κάποια στιγμή το πρωί θα κατέβει.

στην 2αρα επειδη το margin ειναι πολυ ψηλα ειναι δυσκολο να εχεις disconnect.καποιες φορες ειναι και σε fast path και εχεις καλυτερο streaming ακομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...