Ntzanis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Επειδη ειμαι κοντα στον οτε πιανω καμμια φορα και 22500 .Σε αλλο παροχο εδω καρπενησι δεν γινεται δεν υπαρχει χωρις να διατηρησεις την γραμμη οτε.Απλως δεν με ενδιαφερει το connx γιατι το παιρνω απο αλλου ασυρματα
gs20309 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Επειδη ειμαι κοντα στον οτε πιανω καμμια φορα και 22500 .Σε αλλο παροχο εδω καρπενησι δεν γινεται δεν υπαρχει χωρις να διατηρησεις την γραμμη οτε.Απλως δεν με ενδιαφερει το connx γιατι το παιρνω απο αλλου ασυρματα ε αφού μπορείς να έχεις ίντερνετ από αλλού κόψτο
Ntzanis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) ε αφού μπορείς να έχεις ίντερνετ από αλλού κόψτο Το προβλημα ειναι οτι μεσα στον 12/2011 υπεγραψα ανανεωση συμβολαιου γι'αυτο ρωταω εδω προτου παρω τηλ στον ΟΤΕ για να ειμαι διαβασμενος περι αυτου .Αν μου πουν πρεπει να πληρωσω τα παγια εως την ληξη συμβολαιου τοτε δεν συμφερει .6μηνο εχω συμπληρωσει Πηρα τηλ και μου ειπαν 110 ευρω ποινη Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2012 από Ntzanis
weber122 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 και είναι πανάκριβα τα τέλη αποσύνδεσης του οτε οπότε δεν συμφέρει και πολύ
argirisparxas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Το προβλημα ειναι οτι μεσα στον 12/2011 υπεγραψα ανανεωση συμβολαιου γι'αυτο ρωταω εδω προτου παρω τηλ στον ΟΤΕ για να ειμαι διαβασμενος περι αυτου .Αν μου πουν πρεπει να πληρωσω τα παγια εως την ληξη συμβολαιου τοτε δεν συμφερει .6μηνο εχω συμπληρωσει . Όπως είπα και πριν από την στιγμή που δεν έχει περάσει χρόνος λογικά θα πληρώσεις πρόστιμο και δεν είναι και λίγο 100 ευρουλάκια που χρεώνουν.
gs20309 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Το προβλημα ειναι οτι μεσα στον 12/2011 υπεγραψα ανανεωση συμβολαιου γι'αυτο ρωταω εδω προτου παρω τηλ στον ΟΤΕ για να ειμαι διαβασμενος περι αυτου .Αν μου πουν πρεπει να πληρωσω τα παγια εως την ληξη συμβολαιου τοτε δεν συμφερει .6μηνο εχω συμπληρωσει Πηρα τηλ και μου ειπαν 110 ευρω ποινη από τη στιγμή που έχεις free internet από αλλού και είσαι σίγουρος ότι θα παραμείνει free for ever, τότε καλύτερα να πληρώσεις την ποινή. Τώρα αν η ποινή σου βγαίνει μια η άλλη μέχρι να λήξει το συμβόλαιο τότε το κρατάς μέχρι να λήξει και το κόβεις όταν λήξει. Αν πέφτω μέσα με το πακέτο που έχεις τα 110 είναι τα πάγια ενός διμήνου οπότε καλύτερα σε συμφέρει να πληρώσεις την ποινή κ να το κόψεις Βέβαια από το ιντερνετ του γείτονα ούτε απεριόριστα σταθερά ούτε 1 ώρα κινητά θα έχεις ούτε το εξωτερικο, φαντάζομαι το αντιλαμβάνεσαι αυτό.
Ntzanis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Τα υπολοιπα στο πακετο θα διατηρηθουν απεριοριστα ,διεθνη και κινητα.Αν υποθεσουμε οτι εχω ακομα 3 διμηνα το ιντερνετ επιβαρυνει το πακετο κατα 30 ευρω περιπου το διμηνο .Οποτε 3 διμηνα επι 30 =90 ευρω.
danaz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 . Όπως είπα και πριν από την στιγμή που δεν έχει περάσει χρόνος λογικά θα πληρώσεις πρόστιμο και δεν είναι και λίγο 100 ευρουλάκια που χρεώνουν. ΠΟΣΑ? 100 είναι το τέλος για πρόωρη διακοπή συμβολαίου στον ΟΤΕ? Tragic!
guido Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 όσοι κάναν μετάβαση το εν λόγω πρόγραμμα τηλεφωνικά, τους ζήτησαν τπτ στοιχεία π.χ ΑΦΜ η μπα; απλά η γραμμή δεν είναι στο όνομα μου, τρέχα γύρευε..Το Conn-x (παλιό OnDSL) είναι στο όνομα μου ή τηλεφωνική γραμμή όμως όχι.
gs20309 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 όσοι κάναν μετάβαση το εν λόγω πρόγραμμα τηλεφωνικά' date=' τους ζήτησαν τπτ στοιχεία π.χ ΑΦΜ η μπα; απλά η γραμμή δεν είναι στο όνομα μου, τρέχα γύρευε..Το Conn-x (παλιό OnDSL) είναι στο όνομα μου ή τηλεφωνική γραμμή όμως όχι.[/quote'] δεν γίνεται το connx να είναι στο όνομα σου κ η γραμμή να μην είναι. το όνομα του κατόχου είναι αυτό που αναφέρει ο λαγαριασμός, κ αυτός πρέπει να καλέσει στην εξυπηρέτηση γιατί θα ζητήσουν αρ ταυτότητας ή αφμ για ταυτοπροσωπία.. Sent from my iPhone using Insomnia
guido Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 o OTE διαφωνεί Εγώ είχα κάνει την αίτηση μόνος μου το 2005, και τα δικά μου στοιχεία έχει, ενώ η γραμμή δεν ειναι στο όνομα μου. Το πως το δέχτηκαν είναι άλλο θέμα Απλά νομίζω μου ερχόταν ξεχωριστά ο λογαριασμός τοτε, αν και δεν ειμαι σίγουρος για αυτό. Το βλέπω και τωρα στο site της otenet δηλαδη, δεν παίζει να μην θυμάμαι καλά κτλ https://www.dropbox.com/s/wqrj27p9roij7bi/Untitled3.jpg Τέλος πάντων απλά θέλω να αποφύγω κάποιο τηλέφωνο για να ρωτήσω μονο και μονο το ΑΦΜ. Θα προσπαθήσω χωρίς και βλέπουμε. Το θέμα πάντως είναι πως οταν παίρνουν αυτοι για κάποιο πρόγραμμα 12μηνο δεν με ρωτανε τπτ απολύτως και γινεται κανονικά η διαδικασία, δεν βλεπω γιατι να ζητάνε αν τους παρω εγώ. edit: Στο παραπάνω site της Otenet το αναφέρει και σε άλλο menu "ξεκαθαρα" οτι ειναι στο ονομα μου το conn-x, το οποιο δεν ειναι το όνομα κάτοχου της γραμμης.. Κατάσταση Λογαριασμού: Ενεργό Ημ/νία επόμενου κύκλου τιμολόγησης : 01/08/2012 Τιμολόγιο/Απόδειξη/Λογαριασμός : Λογαριασμός Διάρκεια Κύκλου Τιμολόγησης : 1 Μήνας Τρόπος πληρωμής : ΜΕΤΡΗΤΑ / ΕΠΙΤΑΓΗ Διεύθυνση Χρέωσης Λογ/μού : ΑΝΤΩΝΙΟΣ **********
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 o OTE διαφωνεί Εγώ είχα κάνει την αίτηση μόνος μου το 2005, και τα δικά μου στοιχεία έχει, ενώ η γραμμή δεν ειναι στο όνομα μου. Το πως το δέχτηκαν είναι άλλο θέμα Απλά νομίζω μου ερχόταν ξεχωριστά ο λογαριασμός τοτε, αν και δεν ειμαι σίγουρος για αυτό. Το βλέπω και τωρα στο site της otenet δηλαδη, δεν παίζει να μην θυμάμαι καλά κτλ https://www.dropbox.com/s/wqrj27p9roij7bi/Untitled3.jpg Τέλος πάντων απλά θέλω να αποφύγω κάποιο τηλέφωνο για να ρωτήσω μονο και μονο το ΑΦΜ. Θα προσπαθήσω χωρίς και βλέπουμε. Το θέμα πάντως είναι πως οταν παίρνουν αυτοι για κάποιο πρόγραμμα 12μηνο δεν με ρωτανε τπτ απολύτως και γινεται κανονικά η διαδικασία, δεν βλεπω γιατι να ζητάνε αν τους παρω εγώ. edit: Στο παραπάνω site της Otenet το αναφέρει και σε άλλο menu "ξεκαθαρα" οτι ειναι στο ονομα μου το conn-x, το οποιο δεν ειναι το όνομα κάτοχου της γραμμης.. Κατάσταση Λογαριασμού: Ενεργό Ημ/νία επόμενου κύκλου τιμολόγησης : 01/08/2012 Τιμολόγιο/Απόδειξη/Λογαριασμός : Λογαριασμός Διάρκεια Κύκλου Τιμολόγησης : 1 Μήνας Τρόπος πληρωμής : ΜΕΤΡΗΤΑ / ΕΠΙΤΑΓΗ Διεύθυνση Χρέωσης Λογ/μού : ΑΝΤΩΝΙΟΣ ********** Μήπως έχεις ή είχες ξεκινήσει το '05 φοιτητικό internet;
guido Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 όχι από πακέτο OnDSL ξεκίνησα. Απλα δεν μου δεχόταν την αίτηση ο OTE λόγω που δε ηταν στο όνομα μου και πηγα σε ενα Γερμανό και κλάφτηκα και μου την έκανε αυτός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα