chralexo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Πήγα σήμερα να βάλω το double play economy και μου είπαν ότι έχει γίνει τηλεφωνική ανανέωση για 12 μήνες στις 21-12-2011 και ότι πρέπει να πληρώσω ποινή για να το σπάσω. Το τηλέφωνο είναι στο όνομα της μάνας μου και ισχυρίζονται ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Γίνεται να γίνει ανανέωση μέσω τηλεφώνου;
gs20309 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καμμιά πληροφορία για μείωση τιμών μόνο στην παροχή internet;έχεις κάτι στα υπ' όψιν σου; προς το παρόν τίποτα για σκέτο ιντερνετ.. μόνο το economy στα 21,90 (κ μετά 26,90) Λοιπόν ακούστε προσφορά που έκανε σε φίλο ο Ο.Τ.Ε πρίν 3 μέρες.. Τους 6 πρώτους μήνες 2mbs και μετά 6mbs απεριόριστα Αστικά,Υπεραστικά τηλεφωνικές ψηφιακές ευκολίες και 180 λεπτά προς κινητά 21 ευρώ επειδή διέκοψε το συμβόλαιο να πάει στην HOL. Περιοχή..Δυτική Αττική. μήπως εννοείες 180 λεπτά αστικά υπεραστικά κ 20 λεπτά κινητά με 2mbps ? conn-x mixed 200 στα 34,5 / μήνα (παλιό πακέτο)
argirisparxas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Πήγα σήμερα να βάλω το double play economy και μου είπαν ότι έχει γίνει τηλεφωνική ανανέωση για 12 μήνες στις 21-12-2011 και ότι πρέπει να πληρώσω ποινή για να το σπάσω. Το τηλέφωνο είναι στο όνομα της μάνας μου και ισχυρίζονται ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Γίνεται να γίνει ανανέωση μέσω τηλεφώνου; Εάν μίλησε η εταιρία με κάποιον συγγενή σου τότε γίνεται.Δυστυχώς για να σπάσεις πρέπει να πληρώσεις γύρω στα 70 ευρώ νομίζω...
chralexo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν πρέπει να μιλήσουν με το άτομο στου οποίου το όνομα είναι το τηλέφωνο; Δεν πρέπει να σταλθεί σύμβαση να υπογραφεί από τον κάτοχο; Αν μιλούσαν με τη γιαγιά που έχει μαλάκυνση θα έκαναν ανανέωση; Θα τους τραβήξω μου φαίνεται μια καταγγελία....
Dannie Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ο γερμανός ανήκει στον ομιλο ΟΤΕ-COSMOTE εδώ κ χρόνια, δεν προμοτάρει οτε. Πουλάει και υποστηρίζει οτε και κάνει ότι και το oteshop. και επειδή κάποιους τους ενδιαφέρει Απεριόριστα σταθερά 19,90/ μήνα για τους πρώτους 6 μήνες 23,90/ για τους επόμενου 6 μήνες Απεριόριστα σταθερά + 60 λεπτα κινητά/μήνα 23,90/μήνα για τους πρώτους 6 μήνες 27,90/ για τους επόμενου 6 μήνες οτε Double play 2 plus conn-x 2mbps απεριόριστα σταθερά 60 λεπτά κινητά 30,90/μήνα για τους πρώτους 6 μήνες 35,90/ για τους επόμενου 6 μήνες οτε Double play 24 plus conn-x 24 mbps απεριόριστα σταθερά 60 λεπτά κινητά 35,90/μήνα για τους πρώτους 6 μήνες 40,90/ για τους επόμενου 6 μήνες Συγγνωμη αν μπορεις να με βοηθησεις... σκοπευω να φυγω 2 μηνες και δεν εχω δεσμευση στον ΟΤΕ(ΕΧΩ απεριοριστ.σε σταθερα +1 ωρα κινητα και ιντερνετ...καπου 90+ το μηνα...εχει ληξει το συμβολαιο καιρο τωρα) τι μπορω να κανω για να γλιτωσω καποια χρηματα?? Να κοψω το ιντερνετ και στο σταθερο τι να κανω?? Ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Συγγνωμη αν μπορεις να με βοηθησεις... σκοπευω να φυγω 2 μηνες και δεν εχω δεσμευση στον ΟΤΕ(ΕΧΩ απεριοριστ.σε σταθερα +1 ωρα κινητα και ιντερνετ...καπου 90+ το μηνα...εχει ληξει το συμβολαιο καιρο τωρα) τι μπορω να κανω για να γλιτωσω καποια χρηματα?? Να κοψω το ιντερνετ και στο σταθερο τι να κανω?? Ευχαριστω! Εγώ θα σου έλεγα να το κόψεις και να κάνεις νέα σύνδεση μόλις επιστρέψεις.Η επιβάρυνση θα είναι 36(τέλη σύνδεσης) και internet θα έχεις σε 4-5 μέρες.Το κακό είναι βέβαια πως θα χάσεις το υπάρχον νούμερο.
gs20309 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Εγώ θα σου έλεγα να το κόψεις και να κάνεις νέα σύνδεση μόλις επιστρέψεις.Η επιβάρυνση θα είναι 36(τέλη σύνδεσης) και internet θα έχεις σε 4-5 μέρες.Το κακό είναι βέβαια πως θα χάσεις το υπάρχον νούμερο. Το νούμερο δεν το χάνει καθώς άτυπα ο ΟΤΕ μπορεί να το επαναχορηγήσει στον ίδιο πελάτη σε διάστημα 6μηνών από τη διακοπή, μετά μπορεί να το χάσει. Θα σου πρότεινα να πας στο economy dp 21,90/μήνα για τους πρώτους 6 μήνες κ 26,90/μήνα για τους επόμενους 6 μήνες) με 3,5 ώρες δωρεάν σταθερά, 30 λεπτά κινητά και 2 Mbps ταχύτητα. Αν δεν σε καλύπτει κ μετά θες τα απεριόριστα μπορείς να το ξαναλλάξεις καθώς είναι μετάβαση σε μεγαλύτερο πακέτο. Αν το κόψεις κ το ξανασυνδέσεις θα φας εκτός από τα 36 τέλη σύνδεσης και τα αναλογικά ως νέα γραμμή (1 ολόκληρο πάγιο + μισό περίπου+36τέλη σύνδεσης). Αν προχωρήσεις σε αλλαγές να γίνουν πριν την έκδοση του λογαριασμού για να μην έχεις πολλά αναλογικά. Η επαναχορήγηση γραμμής+ιντερνετ κατά μέσο όρο είναι 10μέρες.
Dimgi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μπορείς καλύτερα ακόμα να πας σε κάποιον άλλο φτηνότερο πάροχο, με το χαμηλότερο πάγιο που μπορείς να βρεις και μόλις γυρίσεις να πας σε ακριβότερο πακέτο στον ίδιο πάροχο. Μέχρι να αλλάξει ο πάροχος εσύ θα λείπεις και μετά θα είσαι κομπλέ και έτοιμος, έχοντας γλυτώσει αρκετά χωρίς να ρισκάρεις να μείνεις χωρίς internet. Το μόνο κακό είναι ότι θα έχεις δέσμευση στο νέο πάροχο.
gs20309 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Πήγα σήμερα να βάλω το double play economy και μου είπαν ότι έχει γίνει τηλεφωνική ανανέωση για 12 μήνες στις 21-12-2011 και ότι πρέπει να πληρώσω ποινή για να το σπάσω. Το τηλέφωνο είναι στο όνομα της μάνας μου και ισχυρίζονται ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Γίνεται να γίνει ανανέωση μέσω τηλεφώνου; σήμερα έκανα μια μετατροπή που ήταν ακριβώς ίδια περίπτωση με τη δική σου, δεν είχε ποινή. Μήπως σου είπαν άλλα ντ άλλα της παρασκευής το γάλα αυτόί που αρχικά σε ενημέρωσαν ότι δεν μπορείς? Μπορείς καλύτερα ακόμα να πας σε κάποιον άλλο φτηνότερο πάροχο, με το χαμηλότερο πάγιο που μπορείς να βρεις και μόλις γυρίσεις να πας σε ακριβότερο πακέτο στον ίδιο πάροχο. Μέχρι να αλλάξει ο πάροχος εσύ θα λείπεις και μετά θα είσαι κομπλέ και έτοιμος, έχοντας γλυτώσει αρκετά χωρίς να ρισκάρεις να μείνεις χωρίς internet. Το μόνο κακό είναι ότι θα έχεις δέσμευση στο νέο πάροχο. πάλι θα πρέπει να πληρώσει αναλογικά πάγια + τέλος ενεργοποίησης γραμμής και σε κάποιους παρόχους είναι 50ευρω το τέλος ενεργοποίησης όχι 37 που είναι στον οτε. Δέσμευση θα έχει ξανά 12μηνη και στον οτε αν αλλάξει το πακέτο στα καινούργια.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Το νούμερο δεν το χάνει καθώς άτυπα ο ΟΤΕ μπορεί να το επαναχορηγήσει στον ίδιο πελάτη σε διάστημα 6μηνών από τη διακοπή, μετά μπορεί να το χάσει. Θα σου πρότεινα να πας στο economy dp 21,90/μήνα για τους πρώτους 6 μήνες κ 26,90/μήνα για τους επόμενους 6 μήνες) με 3,5 ώρες δωρεάν σταθερά, 30 λεπτά κινητά και 2 Mbps ταχύτητα. Αν δεν σε καλύπτει κ μετά θες τα απεριόριστα μπορείς να το ξαναλλάξεις καθώς είναι μετάβαση σε μεγαλύτερο πακέτο. Αν το κόψεις κ το ξανασυνδέσεις θα φας εκτός από τα 36 τέλη σύνδεσης και τα αναλογικά ως νέα γραμμή (1 ολόκληρο πάγιο + μισό περίπου+36τέλη σύνδεσης). Αν προχωρήσεις σε αλλαγές να γίνουν πριν την έκδοση του λογαριασμού για να μην έχεις πολλά αναλογικά. Η επαναχορήγηση γραμμής+ιντερνετ κατά μέσο όρο είναι 10μέρες. Δε νομίζω να πληρώσει το 1,5 πάγιο γιατί θα του έρθει πιστωτικός όταν θα το κόψει όπου περιλαμβάνονται τα προπληρωμένα τέλη.Άρα αυτά που να τα δώσει θα του τα επιστρέψει ο οτε πριν.
Ntzanis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Εχω απεριοριστα σε σταθερα και διεθνη ,connx 24αρι,1 ωρα κινητα και εχω υπογραψει ανανεωση τον δεκεμβριο του 2011 .Μπορω τωρα να πεσω στα 2 mbit ή να κανω διακοπη connx ?
argirisparxas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Εχω απεριοριστα σε σταθερα και διεθνη ,connx 24αρι,1 ωρα κινητα και εχω υπογραψει ανανεωση τον δεκεμβριο του 2011 .Μπορω τωρα να πεσω στα 2 mbit ή να κανω διακοπη connx Θα περίμενα να περάσει η υποχρεωτική δέσμευση και θα πήγαινα σε άλλο πάροχο με αυτά που θες και θα γλίτωνα πιο πολλά λεφτά..
guido Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 σήμερα έκανα μια μετατροπή που ήταν ακριβώς ίδια περίπτωση με τη δική σου, δεν είχε ποινή. Μήπως σου είπαν άλλα ντ άλλα της παρασκευής το γάλα αυτόί που αρχικά σε ενημέρωσαν ότι δεν μπορείς? και εμένα που ειμαι στο 6μηνο της 12μηνης δέσμευσης δεν μου ανέφεραν για ποινή αν τελικά πάω στο πρόγραμμα.
gs20309 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Εχω απεριοριστα σε σταθερα και διεθνη ,connx 24αρι,1 ωρα κινητα και εχω υπογραψει ανανεωση τον δεκεμβριο του 2011 .Μπορω τωρα να πεσω στα 2 mbit ή να κανω διακοπη connx ? πόσο πιάνεις από τα 24αρα? σίγουρα αν πιάνεις πολύ λίγο (2-4) μπορείς να ζητήσεις υποβάθμιση χωρίς ποινή λόγο του ότι δεν τα πιάνεις. Διακόπή πληρώνεις ποινή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα