nkarag Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 εχω θεμα παιδια!!!το πρωι μου ηρθε η ati radeon 6870 που ειχα παραγγειλει απο το amazon..την βαζο,ολα καλα!!μεχρι που γυρναω το απογευμα απο μπανακι ανεμελος,παω να ανοιξω το πσ κ τσαφ,μου ριχνει την ασφαλεια του πινακα με το που παταω το κουμπι που ανοιγει το τροφοδοτικο..εψαξα λιγο απο εδω,πηραξα λιγο απο εκει αλλα τιποτα..καποια στιγμη αποσυνδεω τελειως το τροφοδοτικο απο το πσ κ παω να το βαλω μονο του σε αλλη μπριζα κ τσαφ,παλι τα ιδια,μου ριχνει κ αυτη την ασφαλεια...οποτε μαλλον εχει καει ετσι????αν ναι,μπορειτε να μου πειτε κανα καλο με 50-70 ευρω?????(γαμω την καταδικη μου,μην χαρω κ εγω λιγο)!!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Έτσι για την ιστορία, ποιό είναι το τροφοδοτικό σου? Δες αυτό: http://www.skroutz.gr/s/343393/Corsair-Builder-Series-CX500-V2.html
nkarag Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 et650υ της etasis electronics στα 650 watt..αλλα το ειχα κανα 5αρι χρονια..λογικα ειναι καμμενο ετσι???να μην παω λες παλι στα 600watt??κατι αλλο,πριν ανοιξω το πσ το απογευμα,εβαλα λιγη παστα στην ψυκτρα του επεξεργαστη,λες να φταιει κ αυτο??παντως το τροφοδοτικο δ ανοιγει με την καμια κ σε καμια πριζα..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ποιοτικό είναι το τροφοδοτικό σου. Ψαξτο λίγο πριν το αλλάξεις. Δοκίμασε να το βραχυκυκλώσεις να δεις αν λειτουργεί. Αν τελικά το αλλάξεις, ένα καλό 500αρι σου αρκεί απο άποψη ισχύος. Αν θες μεγαλύτερο είναι και θέμα μπάτζετ.
snakes Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Έχει δίκιο η σαύρα από πάνω βραχυκύκλωσε το τροφοδοτικό για να δεις τι παίζει.. από το 24πινο πάρε ένα πράσινο και ένα μαύρο καλώδιο και έλεξέτο ..
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Και να το βραχυκυκλωσει και να δουλεψει ο ανεμιστηρας,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι οκ το τροφοδοτικο.καλυτερα να το μετρησει με πολυμετρο τουλαχιστον να εχει μια ιδεα για το τι γινετε.
GreekTechReviewerz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Και να το βραχυκυκλωσει και να δουλεψει ο ανεμιστηρας,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι οκ το τροφοδοτικο.καλυτερα να το μετρησει με πολυμετρο τουλαχιστον να εχει μια ιδεα για το τι γινετε. Έχει δίκιο ο φίλος εδώ. Δοκιμασες αδερφέ με την παλιά σου κάρτα? Δοκίμασε και αυτό. Ωστόσο αν ξέρεις να δουλεύεις πολύμετρο δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος!
nkarag Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 αφου ακομα κ τελειως σκετο το τροφοδοτικο να το συνδεσω σε πριζα δ ανοιγει..με το που παταω το κουμπι μου ριχνει την ασφαλεια στον πινακα..αρα τα εχει παιξει!!ελπιζω μονο να μην πηρε κ τιποτα αλλο μαζι στον ταφο του..αυριο θα δειξει!!παω να αγορασω καινουριο..
pano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 nkarag κοίτα σύμπτωση ρε φίλε,δες τι διάβαζα πριν λίγο http://www.thelab.gr/apo-to-ergastiri/mini-diereynisi-vlavis-se-trofodotiko-91195.html Υ.Γ Μην επιχειρήσεις τίποτα, πάρε ένα καινούργιο τροφοδοτικό.
nkarag Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Θα πάρω καινούριο σίγουρα..έλεγα γ αυτό το μοντέλο: CoolerMaster GX Series 550W PSU.. τι λέτε? Θα επιβιώσει?
venumis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Θα πάρω καινούριο σίγουρα..έλεγα γ αυτό το μοντέλο: CoolerMaster GX Series 550W PSU.. τι λέτε? Θα επιβιώσει? Ναι μια χαρά είναι το GX550 της Cooler Master
stm00192 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Επέφυγε καλύτερα την σειρά GX της CM... http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=188
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα