damastes Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Το ίδιο λάθος κάνουμε όλοι, μην ανησυχείς. Θα έχω, όμως, τα windows για παιχνίδια. ρε φιλε αφου ξέρεις οτι δεν είναι μόνο τα αρχιτεκτονικά, (autocad, revit, max) είναι ενα σωρό άλλα προγράμματα στατικά, φορολογικά, ΦΑΥ-ΣΑΥ, ΚΕΝΑΚ, κλπ που δεν δουλεύουν σε mac. Μεχρι τότε όσο και αν ενα τέτοιο μηχάνημα ομολογουμένως το ψήνω/λιγουρεύομαι άσχημα, η λογική υπερισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ναι οκ, θα βάλουμε και τα windows και parallels κλπ. Δε μπορώ, όμως, να κλείσω τα μάτια σε κάτι πολύ πιο όμορφο και smooth και slick από αυτό που δούλευα μέχρι σήμερα. Η δουλειά μας είναι εκεί μέσα (μετά το χαρτί και το μολύβι), όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Είναι, λοιπόν, πολύ σημαντικό για μένα το περιβάλλον του βασικού προγράμματος δουλειάς μου να είναι όσο το δυνατόν πιο απολαυστικό (ομοίως και για το μηχάνημα στο οποίο εργάζομαι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Σε ποιό 17-ρι αναφέρεστε; Αφού καταργήθηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εδώ, βέβαια, μπαίνει το πρόβλημα ότι η Apple χρεώνει πάντα αρκετά τέτοια πρόσθετα πραγματάκια, αλλά για ένα μηχάνημα που θα κουβαλάω μαζί μου 5+ χρόνια, ειλικρινά προτιμώ να δώσω και 100€ παραπάνω και να το κάνω ελαφρύτερο, λεπτότερο κτλ.[/font][/color] Εξαρτάται τη ζητάς, εγώ έδωσα 75 ευρώ επιπλέον για το toshiba μου και εγώ συνολικά 4 χρόνια εγγύηση και τώρα βρίσκομαι στα 2 και κάτι χρόνια ενώ οι τιμές για επέκταση σε συσκευές της Apple είναι απλησίαστες!. Περιττό να πω ότι το service της toshiba είναι άψογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Τα windows δεν ξέρω πόσο έτοιμα θα είναι για αυτή την οθόνη... Πλακα κανεις?ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εγώ ρώτησα σήμερα σε Infoquest για πότε θα έρθουν στην Ελλάδα και δεν ήξεραν... 1 Μηνα μετα την πρωτη παρουσιαση +-5 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εξαρτάται τη ζητάς, εγώ έδωσα 75 ευρώ επιπλέον για το toshiba μου και εγώ συνολικά 4 χρόνια εγγύηση και τώρα βρίσκομαι στα 2 και κάτι χρόνια ενώ οι τιμές για επέκταση σε συσκευές της Apple είναι απλησίαστες!. Περιττό να πω ότι το service της toshiba είναι άψογο. Και το σερβις της οπελ ειναι αψογο και φτηνο αλλα Φερραρι δεν ειναι ,τι συγκρινεις τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Και το σερβις της οπελ ειναι αψογο και φτηνο αλλα Φερραρι δεν ειναι ,τι συγκρινεις τωρα? Ποσα χρηματα χρειαζεσαι για να δουλεψεις(οχι να το αγορασεις!!!) ενα μακ συστημα και ποσα χρηματα χρειαζεσαι για να δουλεψεις ενα αλλο λαπτοπ? Ποσα χρηματα χρειαζεσαι για να κινησαι(οχι να την αγορασεις) με μια Φερραρι και ποσα χρειαζεσαι για να κινησαι με ενα οπελ? Απλα για να καταλαβετε ποσο ακυροι ειστε οταν συγκρινετε αυτοκινητα με τα λαπτοπς κ κομπουτερς! Σχεδων ολες οι εταιρειες βγαζουν και μηχανηματα πολυ καλυτερα και σε ποιοτητα και σε δυνατοτητες απο την αππλ,απλα στοιχιζουν και αυτα πολυ ακριβα και δε τα αγοραζει ο μεσος χρηστης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Σε ποιό 17-ρι αναφέρεστε; Αφού καταργήθηκε... Σοβαρά;Δε θα ξαναβγάλουν 17άρι macbook pro?Που το διάβασες αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Πλακα κανεις?ετσι? Τι δεν καταλαβαίνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Καλούτσικες οι αλλαγές, αλλά και πάλι για Win8 με αποσπώμενο kb με βλέπω το χειμώνα. Εκτός αν μειώσουν κατά 30% την τιμή στα MBP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FedonasP Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 εμενα μου την σπάει πολύ η apple στις χρεώσεις και στους συμβιβασμούς σε σημεία της πλακας ενώ κοιτάει τόσο πολύ αλλα σημεία (που καλώς τα κοιτάει) καταρχήν η τιμή της παρουσίασης δεν είναι αληθινή τιμή... όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρει (όπως ο δίσκος και η 16 gb μνήμη) δεν βγαίνουν στα 2000-2400 βγαίνουν σε configuration των 3000-4000$ (έτσι είδα από το αμερικανικο shop της σελίδας της apple) πέρα από αυτό όμως... ρε φιλε θες να κανεις ένα state of the art macbook που θα το χρεώσεις 4000... γιατί δεν του χώνεις μέσα το νέο πρότυπο wifi? γιατί δεν του χώνεις μέσα μια GTX 680M? έναν πιο γρήγορο intel επεξεργαστή... θα έκανε πολύ καλο και σε αυτούς που επεξεργάζονται video... δηλαδή αυτός που θα δώσει 4000 θα κωλώσει να δώσει 4400 για να πάρει ΤΟ καλύτερο? ωραία είναι η μελετημένη αρχιτεκτονική τα ασύμμετρα ανεμιστηράκια και η οθόνη ακόμη πιο ωραία.. αλλα γιατί το χαλάτε μετά στα ψιλά γράμματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Τώρα ζητάς GTX680. Ο επόμενος θα ζητήσει SLI. Δεν τελειώνει πουθενά αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FedonasP Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ποσα χρηματα χρειαζεσαι για να δουλεψεις(οχι να το αγορασεις!!!) ενα μακ συστημα και ποσα χρηματα χρειαζεσαι για να δουλεψεις ενα αλλο λαπτοπ? για την apple βάλε 1000-2000 euro για software (photoshop dreamweaver office κτλ) και άμα θες πάντα την τελευταία εκδοση τότε βάλτα αυτά τα χρήματα κάθε χρόνο.. για τους άλλους 0 euro χωρίς να είσαι χακερας (μιας και βγαίνουν σπασμένες εκδόσεις κάθε τρεις και λίγο αλλα επίσης υπάρχουν αρκετά ισχυρά εργαλεία σε χαμηλές τιμες η και δωρεάν πχ GIMP κτλ) Τώρα ζητάς GTX680. Ο επόμενος θα ζητήσει SLI. Δεν τελειώνει πουθενά αυτό. Όχι τελειώνει... γιατί το GTX 680M είναι το ταχύτερο chip της αγοράς και υπήρχε ΗΔΗ αρκετό καιρό πριν την ανακοίνωση της apple κτλ.. τέλος καίει το ίδιο ρεύμα με το 650M... το SLI ίσως να ήταν υπερβολή όχι γιατι η έξτρα ισχύς δεν είναι καλοδεχούμενη αλλα θα μείωνε την αυτονομία του macbook και θα υπήρχε αύξηση στο μέγεθος του...... η 680M θα είχε το ίδιο μέγεθος και την ίδια (Έστω σχεδόν την ίδια) κατανάλωση αλλα η διαφορα θα ήταν αισθητή ειδικά όταν μιλάμε για games και για επεξεργασία video. απλά προπαραγγειλε 650M σε μεγάλες ποσότητες και χαμηλές τιμές για τις χρυσοπουλισει στα laptop... και το σπαστικό είναι ότι και με 680M θα μπορούσε να κάνει το ίδιο απλά θα έχανε 5-10% max στο κέρδος που θα είχε τώρα από τις 650M... γιαυτο μου την σπάνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ενδιαφέρον. Μήπως έχει κάπου πηγή με καταναλώσεις, μέγεθος, κλπ για τις κάρτες 650M και 680M; Όσον αφορά για το πόσες 650 παράγγειλε, γιατί δεν παράγγειλε 680; Και την τελευταία σε πολλά κομμάτια θα την έπαιρνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα