Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Φυσικά και δεν είναι πραγματική "retina". Τέτοιου είδους "πιασάρικοι" όροι χρησιμοποιούνται απο το εκάστοτε τμήμα marketing των εταιριών με σκοπό να παρακάμψουν την κριτική σκέψη των καταναλωτών, και να τους κάνουν να συμπεριφέρονται σαν το σκύλο του Pavlov (Ivan Pavlov) που άκουγε το καμπανάκι και αυτόματα του έτρεχαν τα σάλια. ΦΥΣΙΚΑ ομως ειναι μια πραγματική οθόνη που για την ωρα δεν την βρίσκεις ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου! Οπότε καποιοι θα το παραγγείλουν αύριο την ίδια στιγμή που άλλοι θα ακούνε μόνο τα ...καμπανακια!
21century Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Εδω απλα τα μεταφορά ζουν δ τιμές ελβετιας..,
Rush13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 καλοκαιράκι Ελπίζω τουλάχιστον να αλλάξουν κανα panel στην οθόνη γιατι άν δεν...το βλέπω να πατώνει
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ελπίζω τουλάχιστον να αλλάξουν κανα panel στην οθόνη γιατι άν δεν...το βλέπω να πατώνει Τι έχει το πάνελ στα iMac? μια χαρα ειναι! Απλα θα περίμενα και εκει αναβαθμισεις στο εσωτερικό τους!
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Τι έχει το πάνελ στα iMac? μια χαρα ειναι! Απλα θα περίμενα και εκει αναβαθμισεις στο εσωτερικό τους! Ε εχουν κατι προβληματακια οπως σκιες και ροζ συννεφακια. Αυτα το ολα πανω κολλημενα στην μητρικη δεν μου αρρεσουν στα νεα macbook, δηλαδη αν σου χαλασει ο σκληρος πας για μητρικη ολοκληρη;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ε εχουν κατι προβληματακια οπως σκιες και ροζ συννεφακια. Αυτα το ολα πανω κολλημενα στην μητρικη δεν μου αρρεσουν στα νεα macbook, δηλαδη αν σου χαλασει ο σκληρος πας για μητρικη ολοκληρη; Οι σκιές εχουν να κάνουν με το κατα πόσο ξεφυσας τον καπνό πανω στην οθόνη σου και καθαρίζουν εύκολα. Ο δίσκος δεν θα σου χαλάσει εύκολα, γιατι απλα ...δεν ειναι δίσκος...
ektor7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Αυτα το ολα πανω κολλημενα στην μητρικη δεν μου αρρεσουν στα νεα macbook, δηλαδη αν σου χαλασει ο σκληρος πας για μητρικη ολοκληρη; Θα στα ξεκολισουν στο σερβις.Don't worry,just pay!
Angeldust Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Nα σε ρωτήσω εγω τοτε,δοκιμασες να κάνεις εσύ streaming hd bluray iso με wifi n στα 5Ghz? Οχι δεν έχω δοκιμάσει στα 5Ghz αλλά ακόμα και να παίζει σωστά, αυτό δεν είναι λύση. 99,9% των router που έχουν όλοι στα σπίτια τους είναι 2,4Ghz και τα περισσότερα είναι απλά bg ούτε καν n. Δε νομίζω οτι είναι βολικό να κουβαλάω κάθε φορά και ενα router μαζί μου όποτε πάω σε κάποιον φίλο. Επίσης όπως είπε και κάποιος παραπάνω, πολλά ξενοδοχεία (κακώς αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση) έχουν ethernet σύνδεση στα δωμάτια.
damastes Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 thunderbolt to gigabit ethernet adapter, $29, ξεκολλάτε.
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Θα στα ξεκολισουν στο σερβις.Don't worry,just pay! Και οταν τελειωσει η εγγυηση only pay! Οι σκιές εχουν να κάνουν με το κατα πόσο ξεφυσας τον καπνό πανω στην οθόνη σου και καθαρίζουν εύκολα. Ο δίσκος δεν θα σου χαλάσει εύκολα, γιατι απλα ...δεν ειναι δίσκος... Δεν καπνιζουν ολοι μην το ξεχνας αυτο και οι ssd ναι μεν εχουν μεγαλυτερη διαρκεια ζωης απο τους μηχανικους αλλα δεν ειναι και αθανατοι.
ektor7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Και οταν τελειωσει η εγγυηση only pay! Or pray!!!
skipperas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 firewire, ethernet, cd προσωπικά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτε.. έχουν πεθάνει ήδη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα