aliask Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Θα δώσω τα λεφτά' date=' θα πάρω τα ναρκωτικά και θα φύγω.[/quote'] Κλαίω απο τα γέλια!!!! Τι είπες βρε άνθρωπε!!! Θεός! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rouhota Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Σε τι χρησιμεύει το Ethernet' date=' τη στιγμή που υπάρχει το WiFi; Για κανένα πρώτο backup ας πούμε;[/quote'] Δε λειτουργούν τα πάντα με wifi. Για παράδειγμα βρέθηκα πέρυσι στη Μήλο σε συγγενικό μου σπίτι. Αν δεν είχα θύρα ethernet δε θα εϊχα ίντερνετ καθόλου. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δε λειτουργούν τα πάντα με wifi. Για παράδειγμα βρέθηκα πέρυσι στη Μήλο σε συγγενικό μου σπίτι. Αν δεν είχα θύρα ethernet δε θα εϊχα ίντερνετ καθόλου. Sent from my iPhone using Insomnia Σιγουρα αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι θα έχω το laptop κολημμενο σε γραφείο αλα desktop,μόνο και μόνο για να έχω internet..... Παρόλο που το macbookpro μου έχει ethernet,δεν τσιγκουνεύτηκα και πήρα airport express γιατι ήθελα να το μετακινώ στο δωμάτιο χωρίς πρόβλημα.Βέβαια θέλει μερικές φορές να το σεταρεις με την βοηθεια του ΙΤ department,αλλα για internet δεν τιθεται πτώση ταχύτητας.... Επισης πολλοι με ευγνωμονούσανε γιατί τους έδινα internet και στα smartphone τους,με τον ίδιο τρόπο.Ξέρω μερικοί δεν τον έχουν το θέμα με την φορητοτητα και τα ασύρματα.Παρόλα αυτά κυκλοφορόυν με πανάκριβα laptop και smartphone μεγάλης αξίας και κολλάνε στα 100 ευρώ που μπορεί να έχει ένα ασύρματο router....ενταξει, αν δεν το έχεις τοτε μην το πάρεις καλύτερα και μείνε στον "φορητό" με την ethernet.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Και ενα μικρο και φτηνο ρουτερ το κανει αυτο,οπως και ενα λαπτοπ με ethernet μπορει να γινει wireless hot spot για αλλες συσκευες! Το θεμα ειναι γιατι να αγορασεις οταν θα το χριαστεις μονο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις που θα εκανες την δουλεια σου με το ethernet! Φυσικα ολα αυτα,ειναι ψιλα γραμματα με τις εναλακτικες που υπαρχουν σημερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Και ενα μικρο ρουτερ το κανει αυτο,το θεμα ειναι γιατι να αγορασεις οταν θα το χριαστεις μονο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις που θα εκανες την δουλεια σου με το ethernet! Φυσικα ολα αυτα,ειναι ψιλα γραμματα με τις εναλακτικες που υπαρχουν σημερα! Ο καθενας έχει τον τρόπο του...άλλος με το καλωδιο μέχρι το κρεβατι του και άλλος χωρις.Ακομα και διπλα μου να είναι η πριζα, νιώθω μεγαλυτερη ανεση με το airport.Παντα για internet μιλαω και όχι για κάτι εξειδικευμένο.Αγορασα laptop και όχι portable desktop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ο καθενας έχει τον τρόπο του...άλλος με το καλωδιο μέχρι το κρεβατι του και άλλος χωρις.Ακομα και διπλα μου να είναι η πριζα, νιώθω μεγαλυτερη ανεση με το airport.Παντα για internet μιλαω και όχι για κάτι εξειδικευμένο.Αγορασα laptop και όχι portable desktop... Εγω προσωπικα δε το θεωρω σοβαρη ελλειψη,ιδιος οταν εχεις και την επιλογη του adapter.Απλα κουβεντα κανουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Σιγουρα αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι θα έχω το laptop κολημμενο σε γραφείο αλα desktop,μόνο και μόνο για να έχω internet..... Παρόλο που το macbookpro μου έχει ethernet,δεν τσιγκουνεύτηκα και πήρα [url="http://www.wired.co.uk/reviews/gadgets/2010- Το ethernet αποτελεί μονόδρομο σε επαγγελματικούς χώρους, οπού για διάφορους λόγους απαιτείται ασφάλεια, maximum ταχύτητα και αξιοπιστία την οποία το Wifi δεν μπορεί να παρέχει απόλυτα. Στην δουλειά μου για παράδειγμα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο ethernet. Πάντως εφόσον υπάρχει adaptor (πλέον και Gigabit λόγω thunderbolt) δεν βλέπω για ποιο ακριβώς λόγο γίνεται αυτή η συζήτηση. Σίγουρα θα ήταν προτιμότερο το ethernet να ήταν ενσωματωμένο στον φορητό ή να διατίθεται δωρεάν, αλλά ως εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πάντως εφόσον υπάρχει adaptor (πλέον και Gigabit λόγω thunderbolt) δεν βλέπω για ποιο ακριβώς λόγο γίνεται αυτή η συζήτηση. Έχεις δίκιο. Η συζήτηση για την απαράδεκτη κίνηση της apple να αφαιρέσει την ethernet είναι άκυρη αφού έτσι και αλλιώς μόλις ένας ή και λιγότερο στα εκατό μέλη του φόρουμ έχουν την οικονομική άνεση να αγοράσουν τον φορητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dop Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Αγοράζοντας αυτό το τελείως integrated μηχάνημα, δίνετε ένα μήνυμα ότι πλέον το built-to-order πέθανε. Αν πουλήσει καλά (που θα πουλήσει), όλες οι υπόλοιπες εταιρίες θα βρουν έδαφος να γεμίσουν την αγορά με αντίστοιχα highly integrated μηχανήματα, ελαχιστοποιώντας το customization και μεγιστοποιώντας τα κέρδη τους. Και πάλι εδώ θα είμαστε να λέμε "WOW!!" και "Θέλω ένα χθες". Να δούμε σε 5 χρόνια από που θα αγοράζουμε εξαρτήματα για τα laptop/deskop μας. Και πλέον εναγωνίως περιμένουμε το iFridge για να ολοκληρωθεί η σειρά οικοσυσκευών της Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Αγοράζοντας αυτό το τελείως integrated μηχάνημα, δίνετε ένα μήνυμα ότι πλέον το built-to-order πέθανε. Αν πουλήσει καλά (που θα πουλήσει), όλες οι υπόλοιπες εταιρίες θα βρουν έδαφος να γεμίσουν την αγορά με αντίστοιχα highly integrated μηχανήματα, ελαχιστοποιώντας το customization και μεγιστοποιώντας τα κέρδη τους. Και πάλι εδώ θα είμαστε να λέμε "WOW!!" και "Θέλω ένα χθες". Να δούμε σε 5 χρόνια από που θα αγοράζουμε εξαρτήματα για τα laptop/deskop μας. Και πλέον εναγωνίως περιμένουμε το iFridge για να ολοκληρωθεί η σειρά οικοσυσκευών της Apple. Οι έρευνες όμως δείχνουν πως μόνο ένα 5% των χρηστών αναβαθμίζουν τα laptops τους και από αυτούς μόνο 1-2% το κάνουν μόνοι τους. Σαφώς όμως θα προτιμουσα να εχω τη δυνατότητα να αλλάξω τη ram ή το δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Αγοράζοντας αυτό το τελείως integrated μηχάνημα, δίνετε ένα μήνυμα ότι πλέον το built-to-order πέθανε. Αν πουλήσει καλά (που θα πουλήσει), όλες οι υπόλοιπες εταιρίες θα βρουν έδαφος να γεμίσουν την αγορά με αντίστοιχα highly integrated μηχανήματα, ελαχιστοποιώντας το customization και μεγιστοποιώντας τα κέρδη τους. Και πάλι εδώ θα είμαστε να λέμε "WOW!!" και "Θέλω ένα χθες". Να δούμε σε 5 χρόνια από που θα αγοράζουμε εξαρτήματα για τα laptop/deskop μας. Και πλέον εναγωνίως περιμένουμε το iFridge για να ολοκληρωθεί η σειρά οικοσυσκευών της Apple. Οι αλλες εταιρειες δεν ακολουθουν την apple! Η συντρηπτικη πλιοψειφια των μηχανηματων που βγαζουν,δεν εχει καμια σχεση με την γραμμη της apple!Το πολυ να βγαλουν μερικα μοντελα λεπτα και περιποιημενα και τα ultrabooks που ειναι της μοδας και πιεζει και η ιντελ παρα πολυ,γι'αυτα!Αλλα ως εκει! Εξαλλουν ολες οι αλλες εταιριες εχουν χωρισει τα προιοντα τους σε κατηγοριες!Και με βαση τη κατηγορια του μοντελου,εχει και αναλογο σχεδιασμο και δυνατοτητες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Στοίχημα ό,τι θέλεις ότι θα κυκλοφορήσουν αρκετές συσκευές αντίστοιχες του MBP w/ Retina Display. Δε θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα έχει οδηγήσει την αγορά εκεί που θέλει. Βλέπε iPhone, βλέπε iPad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosl Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Στοίχημα ό,τι θέλεις ότι θα κυκλοφορήσουν συσκευές αντίστοιχες του MBP w/ Retina Display. Δε θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα έχει οδηγήσει την αγορά εκεί που θέλει. Βλέπε iPhone, βλέπε iPad. Πόσα χρόνια είχαμε FullHD σε laptops από 13"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Στοίχημα ό,τι θέλεις ότι θα κυκλοφορήσουν συσκευές αντίστοιχες του MBP w/ Retina Display. Δε θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα έχει οδηγήσει την αγορά εκεί που θέλει. Βλέπε iPhone, βλέπε iPad. Οσα θελεις οτι δε θα υπερβουν την αναλυση των 1920χ1200!!! Και με την ρετινα,αν δε κανω λαθος η apple αντιγραψε τις αλλες εταιριες βαζοντας ips panel! Εχεις την εντυπωση δλδ,οτι η HP θα αρχισει να αφαιρει πραγματα και δυνατοτητες απο τα probook/elitebook της και να τα ενσωματοσει ολα,γιατι το εκανε η apple? Εχει την envy σειρα,για να παιζει μαζι με την apple! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πόσα χρόνια είχαμε FullHD σε laptops από 13"? Μιλάω γενικά για το μηχάνημα, όχι μόνο για την ανάλυση. Ξέρεις, που δε μπορεί να μπει χέρι ούτε για να προσθέσεις RAM. Οσα θελεις οτι δε θα υπερβουν την αναλυση των 1920χ1200!!! Και με την ρετινα,αν δε κανω λαθος η apple αντιγραψε τις αλλες εταιριες βαζοντας ips panel! Εχεις την εντυποση δλδ,οτι η HP θα αρχισει να αφερει πραγματα και δυνατοτητες απο τα probook/elitebook και να τα ενσοματοσει ολα γιατι το εκανε η apple? Εχει την envy σειρα για να παιζει με την apple! Επίσης το ίδιο: δε μιλάω μόνο για την ανάλυση. Την ανάλυση του MBP ίσως όντως να μη την υπερβούν, αλλά αυτό λόγο λειτουργικού. Το OS X είναι πολύ πιο εύκολο να δουλέψει σε ό,τι μηχάνημα-ανάλυση θέλεις, μιας και το φτιάχνει η ίδια εταιρεία. Τα ProBook δε πιστεύω να κινηθούν προς τα εκεί. Αλλά οι mainstream σειρές (π.χ. Pavilion) είναι πιθανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα