lepaterious Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Προφανώς δεν δοκίμασες ποτέ να εγκαταστησεις windows σε macbook... Οπότε ξαναλέω: Τι, δεν, καταλαβαίνεις!? Οχι εχω εγκαταστησει απλα ειναι δεδομενο οτι δεν ειναι θεμα οθονης αλλα καρτα γραφικων αν εννοεις την αναλυση που υποστηριζει τα win που δεν νομιζω η οθονη η το λειτουργικο εχει θεμα να αποικονιστει σωστα.Τα win απο τον σχεδιασμο τους μπορουν να υποστηριξουν κ αναλυση 20k και πανω απλα δεν υπαρχουν τετοιες οθονες στο εμποριο μονο στο hollywood και σε studio παραγωγης.Τωρα αν εσυ θεωρεις οτι η ρετινα ειναι αποκλειστικα για χρηση σε μακ και μονο τοτε το fail ανηκει στην apple που ειναι ανικανη να φτιαξει μια οθονη που να υποστηριζει σωστα και αλλο λειτουργικο εφοσον στο επιτρεπει μεσω bootcamp.Σε καλυψα φιλτατε billdano? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Γνωρίζουμε μέχρι τι αναλύσεις βγάζουν τα καινούρια μοντέλα σε εξωτερική οθόνη; Εδώ θα δείτε πως κάνανε φύλλο και φτερό το retina μοντέλο : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Οχι εχω εγκαταστησει απλα ειναι δεδομενο οτι δεν ειναι θεμα οθονης αλλα καρτα γραφικων αν εννοεις την αναλυση που υποστηριζει τα win που δεν νομιζω η οθονη η το λειτουργικο εχει θεμα να αποικονιστει σωστα.Τα win απο τον σχεδιασμο τους μπορουν να υποστηριξουν κ αναλυση 20k και πανω απλα δεν υπαρχουν τετοιες οθονες στο εμποριο μονο στο hollywood και σε studio παραγωγης.Τωρα αν εσυ θεωρεις οτι η ρετινα ειναι αποκλειστικα για χρηση σε μακ και μονο τοτε το fail ανηκει στην apple που ειναι ανικανη να φτιαξει μια οθονη που να υποστηριζει σωστα και αλλο λειτουργικο εφοσον στο επιτρεπει μεσω bootcamp.Σε καλυψα φιλτατε billdano? Δεν είχα ποτέ απορία για τις αναλύσεις που υποστηρίζουν τα windows. Απλά δεν κατάλαβες τον αρχικό μου προβληματισμό που έχει να κάνει σχετικά με το κατα πόσο τα windows μπορούν άμεσα να παίξουν σωστά στο νέο MBP retina. Κοινώς, αν δεν έχεις ενημερωμένους bootcamp drivers, η κατάσταση γίνεται εώς και εκνευριστική. Αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέτριο. Έχει βγάλει καλύτερα εργαλεία η εν λόγο εταιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ωραία οσοι έχουμε unibody το κρατάμε και στην θέση του superdrive εχουμε και καβάντζα για δευτερο σκληρό! παρα πολυ καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δεν είχα ποτέ απορία για τις αναλύσεις που υποστηρίζουν τα windows. Απλά δεν κατάλαβες τον αρχικό μου προβληματισμό που έχει να κάνει σχετικά με το κατα πόσο τα windows μπορούν άμεσα να παίξουν σωστά στο νέο MBP retina. Κοινώς, αν δεν έχεις ενημερωμένους bootcamp drivers, η κατάσταση γίνεται εώς και εκνευριστική. Αυτό. Νωνιζω η nvidia θα κανει πολυ καλη δουλεια με τους drivers,απο την αρχη!Δε πιστευω για οσο αφορα τις αναλυσεις της εικωνας στα windows μεσο bootcamp,να υπαρξει ιδιεταιρο θεμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δεν είχα ποτέ απορία για τις αναλύσεις που υποστηρίζουν τα windows. Απλά δεν κατάλαβες τον αρχικό μου προβληματισμό που έχει να κάνει σχετικά με το κατα πόσο τα windows μπορούν άμεσα να παίξουν σωστά στο νέο MBP retina. Κοινώς, αν δεν έχεις ενημερωμένους bootcamp drivers, η κατάσταση γίνεται εώς και εκνευριστική. Αυτό. Αυτο βασικα θα πρεπει να το δωσει η apple αμεσα σωστη τοποθετηση drivers εφοσον πλεον δεν εχει dvd για να τους εχει μεσα... Αληθεια θα δωσει στικακι με το λειτουργικο οπως ειχε κανει κ με το air? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ωραίο εργαλείο αλλα πολυ ακριβό. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dop Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Και αν αύριο θέλω 16GB τι κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Και αν αύριο θέλω 16GB τι κάνω; Υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ακόμα και το πλαστικό iBook πριν δύο χρόνια ήταν πολύ ακριβό για πολύ κόσμο. Η apple δεν είναι προσφέρει best value for money. Μόνο best value με αρκετά χρήματα. (ήρθε και η δική μου σειρά για quote) Το "λαουντζίκος" δεν πάει στην τιμή αλλά στην χρησιμότητα. Όσο για το τι προσφέρει η apple δεν απαντάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dop Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Υπομονη ... και κολλητήρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Έχω την εντύπωση τελικά πως το νέο αυτό μηχάνημα είναι περισσότερο κάτι σαν ένα ipad pro παρά macbook. Αν προσέξετε θα δείτε ότι δεν αναγράφεται τίποτα στο κάτω μέρος της οθόνης (macbook, mackbook pro κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Γνωρίζουμε μέχρι τι αναλύσεις βγάζουν τα καινούρια μοντέλα σε εξωτερική οθόνη; Δες εδω: http://www.apple.com/macbook-pro/specs/ Dual display and video mirroring: Simultaneously supports full native resolution on the built-in display and up to 2560 by 1600 pixels on up to two external displays, at millions of colors . Μαλιστα , το retina macbook pro υποστηριζει 2 εξωτερικες οθονες, ενω το κλασσικο macbook pro υποστηριζει μια εξωτερικη οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Retina display Macbook Pro is sold out in the UK http://bit.ly/LbfT1E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα