Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέλουμε σε 13άρι!!!

Υπαρχει το macbook air 13".

Υστερει βεβαια σε οθονη που δεν ειναι με ips panel και υψηλης αναλυσης. Αν θελεις ελαφρυ, λεπτο 13" οπως το macbook air, αλλα με ips οθονη οπως τα νεα macbook pro, τοτε πρεπει να κοιταξεις σε pc ultrabook που βγαινουν με ips οθονες υψηλης αναλυσης.

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν την περίμενα τέτοια ανάλυση σε αυτές τις ίντσες, respect...

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπαρχει το macbook air 13".

Υστερει βεβαια σε οθονη που δεν ειναι με ips panel και υψηλης αναλυσης. Αν θελεις ελαφρυ, λεπτο 13" οπως το macbook air, αλλα με ips οθονη οπως τα νεα macbook pro, τοτε πρεπει να κοιταξεις σε pc ultrabook που βγαινουν με ips οθονες υψηλης αναλυσης.

Θέλω να πιστεύω πάντως ότι σε κάποια επόμενη αναβάθμιση του MacBook Air, θα μπουν οθόνες Retina και στο 11άρι και στο 13άρι.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο μηχάνημα αν και θα το ήθελα σε 100% macbook air καλούπι. Και για apple πολύ "λογική" τιμή. Το παίρνεις, του πετάς win 7 ή win 8 πάνω και είναι πλέον εντελώς σωστό το μηχάνημα :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολύ ωραίο μηχάνημα αν και θα το ήθελα σε 100% macbook air καλούπι. Και για apple πολύ "λογική" τιμή. Το παίρνεις, του πετάς win 7 ή win 8 πάνω και είναι πλέον εντελώς σωστό το μηχάνημα :mrgreen:

Τα windows δεν ξέρω πόσο έτοιμα θα είναι για αυτή την οθόνη...

cool.png

Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω πάντως ότι σε κάποια επόμενη αναβάθμιση του MacBook Air, θα μπουν οθόνες Retina και στο 11άρι και στο 13άρι.

Θα γινει σιγουρα μολις το επιστρεψει το κοστος..

Μεχρι τοτε, οποιος θελει λεπτο ,ελαφρυ λαπτοπ αλα macbook air και ποιοτικη οθονη με ips panel και υψηλη αναλυση, κοιταει σε μερικα pc ultrabook που αρχισαν να κυκλοφορουν με ips οθονες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα γινει σιγουρα μολις το επιστρεψει το κοστος..

Μεχρι τοτε, οποιος θελει λεπτο ,ελαφρυ λαπτοπ αλα macbook air και ποιοτικη οθονη με ips panel και υψηλη αναλυση, κοιταει σε μερικα pc ultrabook που αρχισαν να κυκλοφορουν με ips οθονες.

Καλύτερα νεκρός παρά PC ultrabook...

Μια χαρά είναι το MacBook Alu Late 2008, με βγάζει άνετα μια 3ετία ακόμη - για να μη σου πω πενταετία... :)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι όσο τουμπανάκι και αν είναι το macbook pro με retina δεν είναι για τον "λαουτζίκο"... οκ θα το γουστάρεις που είναι φορτωμένο, θα γουστάρεις την οθόνη αλλά μέχρι εκεί.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι όσο τουμπανάκι και αν είναι το macbook pro με retina δεν είναι για τον "λαουτζίκο"... οκ θα το γουστάρεις που είναι φορτωμένο, θα γουστάρεις την οθόνη αλλά μέχρι εκεί.

Εννοείται βρε συ. Προσωπικά μπορεί να μου φαίνεται υπέροχο αλλά δεν θα το έπαιρνα, ακόμη κι αν είχα τα λεφτά. Προτιμώ ένα Air με Retina και πιο "χαλαρά" specs.

Δημοσ.

Εννοείται βρε συ. Προσωπικά μπορεί να μου φαίνεται υπέροχο αλλά δεν θα το έπαιρνα, ακόμη κι αν είχα τα λεφτά. Προτιμώ ένα Air με Retina και πιο "χαλαρά" specs.

Ετς... περίμενε, στα επόμενο μονΔέλα θα μπει παντού η retina πιστεύω. Έστω και σαν BTO επιλογή

Δημοσ.

Να αλλάξεις ψυχολόγο (ή πνευματικό)! Προσωπικά έχω μάθει να απολαμβάνω τα παθη μου και όχι να τα καταπιέζω.

Σύμφωνα με την ψυχολογία το γεγονός και μόνο ότι αντιλαμβάνεσαι το πρόβλημα σου, αποτελεί μια πολύ καλή αρχή για την απεξάρτηση. Στην Αμερική θα υπήρχε ομάδα υποστήριξης για fanboyz, αλλά στην Ελλάδα υπάρχει ακόμη δρόμος για κάτι τέτοιο.

Η λογική λέει ότι σε λιγότερο από χρόνο θα μπουν και στα Air. Πιστεύω ότι από τον επόμενο χρόνο δεν θα υπάρχει MACBOOK χωρίς retina.

Δημοσ.

Επίσης... έπρεπε να πεθάνει ο Στιβάκος για να δούμε usb3 και hdmi! Το βαθύ οικοδόμημα της apple :-D

Δημοσ.

Πάντως το USB3 ήταν αναγκαστικό λόγω Ivy Bridge. Και να μη το ήθελαν (που σίγουρα δε το ήθελαν, εξαιτίας του TB) δε μπορούσαν να κάνουν και πολλά.

Δημοσ.

απο την αλλη ομως γλιτωνεις τον mdp to hdmi ανταπτορα, οποτε παλι με 1 ανταπτορα εισαι και εχεις τις ιδιες θυρες με πριν

Δημοσ.

Περιμένω να δω από κοντά αν μπορείς να κάνεις development στο 15άρι retina monitor σε τόσο υψηλή ανάλυση.Αλλιώς είναι μόνο για γραφίστες-φωτογράφους το μηχανάκι.

Για 17άρι μοντέλο έχει ειπωθεί αν θα βγάλουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...