Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλιο σε όλους. Εχώ μια απορία σχετικά με το πως γίνεται η δημιουργεία άρθρων από χρήστες τους οποίους θα έχω ορίσει εγώ να είναι author. Είδα σε ένα σιτε αφού κάποιος γίνεται μέλος σε αυτό στέλενει αίτηση στον διαχειριστή να γίνει αρθρογράφος. μετα του εμφανίζεται ένας πίνακας ελέγχου και από εκεί μπορεί να ανεβάσει άρθρο.....

Ποιο είναι αυτό το component ώστε να μπορέσω να το βάλω και εγώ?

Ευχαριστώ και ελπίζω να μην έγινα και πάλι κουραστικός....!

(έχω επισυνάψει μία foto)

post-240746-0-41357500-1339433078_thumb.jpg

Δημοσ.

Θυμάμαι ότι το είχα κάνει αυτό που θες με το Joomla 1.5

Δε γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι στις εκδόσεις που υπάρχουν τώρα, επειδή λόγω ελάχιστου χρόνου, έχω μείνει στην 1.5

Πάντως, επειδή τότε δεν υπήρχε Component, είχα κάνει "ολόκληρο σύστημα" και, με συγχωρείς για την έκφραση, μου είχε βγει η παναγία. Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είχα βάλει το K2 Component και έπαιξα με τα δικαιώματα των ομάδων εκεί. Όρισα μετά ένα Link στη σελίδα μου, το οποίο ήταν εμφανίσιμο μόνο σε μία συγκεκριμένη ομάδα και απλά τα μέλη έκαναν υποβολή το άρθρο και εγώ πατούσα από το Backend το "ΟΚ" ώστε να εμφανιστεί. Δε γνωρίζω αν σε βοήθησα, αλλά αν δεν υπάρχει ανάλογο Component, κοίταξε μία το Κ2 και παίξε με τις εκεί ομάδες (δημιούργησε άλλες, με διαφορετικά δικαιώματα κ.λπ.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...