Evoliasmenos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) ...καλησπερα,εχω στην κατοχη μου ενα λαπτοπ genesis της εταιρειας cng(που μαλλον εχει κλεισει).Προσπαθω να κανω φορματ αλλα δεν μ'αφηνει,λεει memory test ok κτλ δεν εχει καμια υποδεικση για boot menu κτλ με τα γνωστα ''f'' δοκιμασα ολες τις επιλογες που βγαζει στην επομενη φαση π.χ ασφαλης λειτουργια,κανονικη εκκινηση,παει να ξεκινησει φορτωνοντας κατι αρχεια sys αν δεν κανω λαθος αλλα αμεσωσ μετα ξανακανει αυτοματα επανεκκινηση και παλι ειμαστε στα ιδια...Εχω μπει στο bios αλλαξα την σειρα boot για να ειναι πρωτη η επιλογη του cd αλλα τιποτα.Επισης εχω δοκιμασει και δισκακι με windows 7 που εχουνε autoboot και δεν χρειαζεται ουτε καποιο ''f'' ουτε τιποτα. Μερικα Χαρακτηριστικα:1000mhz pentium III with MMX CPU,L2 Cache:256k installed initializing boot cd-rom-qsi dvd-rom initializing 2nd atapi-none acpi bios version 1.00.12 insyde corporation Ελπιζω να βοθησα λιγο με τα στοιχεια που εδωσα και την περιγραφη γενικοτερα,αν καποιος εχει καποια λυση/προταση θα περιμενω απαντηση...ευχαριστω Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2012 από Evoliasmenos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα