Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.stuckinside.com.au/summaries/god-of-war-ascension-collection-edition-relieved/

Το είχα διαβάσει στο gameover (είναι πεσμένο αυτή την στιγμή). Λέγαν θα έχει 50 το παιχνίδι και 65 η collector's. Αν ισχύει αυτό θα το πάρω μέχρι και εγώ με cfw :P. Άσε που μπορεί να το έχω αλλάξει σε ofw.

Δημοσ.

αληθεια το καλοκαιρι δεν εχει μεγαλες κυκλοφοριες αλλα απο φθινοπωρο και μετα ερχονται ολο παιχνιδαρες

Δημοσ.

αληθεια το καλοκαιρι δεν εχει μεγαλες κυκλοφοριες αλλα απο φθινοπωρο και μετα ερχονται ολο παιχνιδαρες

Ακριβώς. Και την άνοιξη επίσης.

Δημοσ.

η μεγαλυτερα χαρα του gamer ειναι καθε πασχα και χριστουγεννα

εκεινες τις 2 περιουδους βγαινουν συνηθως αρκετοι μεγαλοι τιτλοι

Δημοσ.

η μεγαλυτερα χαρα του gamer ειναι καθε πασχα και χριστουγεννα

εκεινες τις 2 περιουδους βγαινουν συνηθως αρκετοι μεγαλοι τιτλοι

Για την ακρίβεια λίγο πιο πριν από αυτές τις 2. Αλλά κυρίως αυτές τις περιόδους τα χαίρεται.

Δημοσ.

Καλοκαίρι κανένας δεν κάθεται σπίτι του, όλοι κοιτάνε να βγούνε να ξεσκάσουν.

Απο φθηνόπωρο όλοι μαζεύονται πάλι, τα παιδιά είναι όλο μέσα και τότε είναι που κυκλοφορούν όλα γιατί υπάρχει κοινό και ζήτηση. ;)

Δημοσ.

Καλοκαίρι κανένας δεν κάθεται σπίτι του, όλοι κοιτάνε να βγούνε να ξεσκάσουν.

Απο φθηνόπωρο όλοι μαζεύονται πάλι, τα παιδιά είναι όλο μέσα και τότε είναι που κυκλοφορούν όλα γιατί υπάρχει κοινό και ζήτηση. ;)

Πάντως όσο περνάει ο καιρός μου φαίνεται όλο και περισσότερα άτομα θα μένουν μες το σπίτι για περισσότερες ώρες στην Ελλάδα. :rolleyes:

Δημοσ.

Όπως και να 'χει, μια βόλτα παραπάνω θα την βγείς με την παρέα σου, και ας μην πάς διακοπές κλπ.

[οfftopic]Αφού ακόμα καθόμαστε σαν τα πρόβατα (προσβάλουμε και τα πρόβατα, όχι τίποτα άλλο) και τους ακούμε (και κάποιοι τους ψηφίζουν κι όλας, μετά απ' όλα όσα μας έχουν κάνει), καλά να πάθουμε.

υγ : κλείστε τους γέρους στα σπίτια!!![/offtopic]

Δημοσ.

Όπως και να 'χει, μια βόλτα παραπάνω θα την βγείς με την παρέα σου, και ας μην πάς διακοπές κλπ.

[οfftopic]Αφού ακόμα καθόμαστε σαν τα πρόβατα (προσβάλουμε και τα πρόβατα, όχι τίποτα άλλο) και τους ακούμε (και κάποιοι τους ψηφίζουν κι όλας, μετά απ' όλα όσα μας έχουν κάνει), καλά να πάθουμε.

υγ : κλείστε τους γέρους στα σπίτια!!![/offtopic]

Εννοείται πως θα βγεις και βόλτα. Όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο ώστε και λεφτά να έχουμε αλλά και υγεία :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!!

Παίζω κανά game που και που, (κυρίως Total war, WoW όχι συστηματικά, Company of Heroes, Dragonage 1-2 και άλλα) και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο game όχι απαραίτητα φετινό η περσινό.. τουλάχιστον από 2007 και μετά, high fantasy και καλό lore, απο είδος strategy ως action rpg κλπ. Είχα στο μυαλό μου το neverwinter nights 2, αλλά με κούρασε στα πρώτα lvl σε αντίθεση με τα dragonage πχ..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :)

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!!

Παίζω κανά game που και που, (κυρίως Total war, WoW όχι συστηματικά, Company of Heroes, Dragonage 1-2 και άλλα) και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο game όχι απαραίτητα φετινό η περσινό.. τουλάχιστον από 2007 και μετά, high fantasy και καλό lore, απο είδος strategy ως action rpg κλπ. Είχα στο μυαλό μου το neverwinter nights 2, αλλά με κούρασε στα πρώτα lvl σε αντίθεση με τα dragonage πχ..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :)

Ξεκίνησε την τριλογία Mass Effect. Ίδια εταιρία που έκανε τα Dragon Age, είναι sci-fi action rpg.

Παιχνιδάρες. Μην κάνεις το λάθος και πας κατευθείαν στο 3, παίξ'τα με την σειρά που βγήκανε και μετάφερε

τον χαρακτήρα σου από το 1 στο 2 και από το 2 στο 3.

Δημοσ.

Παιχνιδάρες τα Mass Effect, αλλά high fantasy ζήτησε ο άνθρωπας.

Ανθρωπα (!), παρόλα αυτά παίξε τα ME.

Tώρα, από fantasy, αν και δεν το λες high μάλλον, εγώ έχω να σου προτείνω τα Witcher. Κάνε και εδώ το ίδιο. Ξεκίνα με το 1 και προχώρα μετά στο 2 με το save του 1.

Και για κάτι πιο χαλαρό ίσως το Kingdoms of Amalur.

Skyrim είναι implied, φαντάζομαι, δεν το λεώ καν, που λέει ο λόγος :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...