Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτεινετε μου μερικα παιχνιδια (κυριως action) γιατι προς το παρων δεν υπαρχουν δυνατες κυκλοφοριες τωρα το καλοκαιρι και εκτος απο το max payne 3 δεν βρισκω κατι αλλο

καθε απαντηση δεκτη!

Δημοσ.

ενα - diablo 3

δυο - heroes of might and magic

Το Diablo 3 το εχω δοκιμασει με guest pass και περιμενω να πεσει η τιμη του για να το αγορασω

Το heroes of might and magic δεν ειναι και πολυ του στυλ μου εχω δοκιμασει το 6 και δεν μου αρεσε.

Δημοσ.

Assassin's creed 2, brotherhood, revelations, 3 (οταν βγει)

το πρωτο δεν αξιζει και τοσο πολυ.

σαν μεγαλος fan της σειρας AC τα εχω παιξει ολα και περιμενω τρελα το 3 ειδικα μετα απο αυτα που ειδα στην E3

Δημοσ.

σαν μεγαλος fan της σειρας AC τα εχω παιξει ολα και περιμενω τρελα το 3 ειδικα μετα απο αυτα που ειδα στην E3

Ωραια, δικος μας εισαι τοτε!

Δημοσ.

Ωραια, δικος μας εισαι τοτε!

:mrgreen: :mrgreen:

Μαλλον θα περιμενω το Ghost Recon Future Soldier που βγαινει 29 Ιουνιου :rolleyes:

Δημοσ.

Μαλλον θα περιμενω το Ghost Recon Future Soldier που βγαινει 29 Ιουνιου :rolleyes:

Δοκιμασε και το sniper elite v2

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη μεγάλη κυκλοφορία εκτός από αυτήν το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι είναι μια χαλαρή περίοδος του gaming που σε αφήνει να ευχαριστηθείς παιχνίδια ενός χρόνου αν δεν τα είχες τελειώσει. :)

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη μεγάλη κυκλοφορία εκτός από αυτήν το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι είναι μια χαλαρή περίοδος του gaming που σε αφήνει να ευχαριστηθείς παιχνίδια ενός χρόνου αν δεν τα είχες τελειώσει. :)

Ναι, και μετα βγαζουν ολες τις παιχνιδαρες τον οκτωβριο που δεν εχουμε χρονο.

Δημοσ.

Ναι, και μετα βγαζουν ολες τις παιχνιδαρες τον οκτωβριο που δεν εχουμε χρονο.

Ακριβώς. Από την άλλη ευνοεί αυτούς που αγοράζουν όλη την ώρα παιχνίδια και δεν τους φτάνουν να σκάνε αρχικές τιμές σε όλα. :)

Δημοσ.

Ακριβώς. Από την άλλη ευνοεί αυτούς που αγοράζουν όλη την ώρα παιχνίδια και δεν τους φτάνουν να σκάνε αρχικές τιμές σε όλα. :)

Κατα την αποψη μου οι καλυτερες τιμες παιζουν μονο σε pre-order. (ειδικα οι κολλεκτορες)

Δημοσ.

Το Diablo 3 το εχω δοκιμασει με guest pass και περιμενω να πεσει η τιμη του για να το αγορασω

Το heroes of might and magic δεν ειναι και πολυ του στυλ μου εχω δοκιμασει το 6 και δεν μου αρεσε.

δεν ξερω αν ησουν εσυ που τα ειχαμε ξαναπει, αλλα ΔΕΝ θα πεσει η τιμη του diablo 3 Πριν το 2014 κι αυτο αντε να παει στα 30-35 (απο τα 45 που ειναι τωρα)

Δημοσ.

Κατα την αποψη μου οι καλυτερες τιμες παιζουν μονο σε pre-order. (ειδικα οι κολλεκτορες)

Όντως. Αλλά εγώ δεν έχω αγοράσει collector's ποτέ. Οι μόνες που με έχουν τραβήξει είναι του naruto ultimate ninja storm 2 και του gow ascension, ps3 και τα 2. Τα υπόλοιπα καλά μεν, αλλά δεν με τρελένουν τόσο τα παιχνίδια τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...