Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοτε γιατι παλευετε 6 σελιδες τωρα? Για 5 αριθμους παραπανω στο 3D Mark?? :P

Ισα ισα που θα γλυτωσει και λεφτα το παλικαρι!

το θεμα ειναι οτι εγω θελω να παω στον 3570Κ που ειναι πολυ δηνατος και μπορεις να κανεις o/c

ο νικος λεει να παω στον FX γιατι ειναι καλητερος σε θεμα o/c απο τον 3570Κ ενω ο δηνοσαυρος να

παω στον 3450 που δεν σηκωνει o/c αλλα ειναι στα ιδια σε θεμα gaming με τους αλλους 2 και ειναι

πιο φθηνος!

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασηκα ο 3450 ειναι πιο φθηνος απο τον 8120 με βαση αυτα που post-αραν

amd :Link

Link

intel :Link

Link

amd=275

intel=260

η μητρικη της amd ειναι με 2 pci-e x8 κανεις oc εχει 8+2 φασης για την cpu εχεις 6 σατα 3. σου προσφερη πολλα παραπανω απο τι αυτη της ιντελ η77

το θεμα ειναι οτι εγω θελω να παω στον 3570Κ που ειναι πολυ δηνατος και μπορεις να κανεις o/c

ο νικος λεει να παω στον FX γιατι ειναι καλητερος σε θεμα o/c απο τον 3570Κ ενω ο δηνοσαυρος να

παω στον 3450 που δεν σηκωνει o/c αλλα ειναι στα ιδια σε θεμα gaming με τους αλλους 2 και ειναι

πιο φθηνος!

οχι δεν ειπα οτι ειναι καλυτερος ο 8120 στο oc απο τον 3570κ για τον 3450 ειπα.

εσυ με την μητρικη που εχεις βαλει και τον επεξεργαστη εισαι καλυτερος απο τον 8120.απλα δεν βγενει στα λεφτα σου να παρεις μια αξιοπρεπείς καρτα γραφικών

Δημοσ.

η μητρικη της amd ειναι με 2 pci-e x8 κανεις oc εχει 8+2 φασης για την cpu εχεις 6 σατα 3. σου προσφερη πολλα παραπανω απο τι αυτη της ιντελ η77

οχι δεν ειπα οτι ειναι καλυτερος ο 8120 στο oc απο τον 3570κ για τον 3450 ειπα.

εσυ με την μητρικη που εχεις βαλει και τον επεξεργαστη εισαι καλυτερος απο τον 8120.απλα δεν βγενει στα λεφτα σου να παρεις μια αξιοπρεπείς καρτα γραφικών

ναι sorry το μπερδεψα και η αληθεια ειναι οτι ξεφηγα πολη στην τιμη γιατι πολυ απλα εφαγα σκαλομα με τον 3570Κ.

οποτε ειμαι σε μεγαλο διλημμα...οποτε λεω ν αφισω το o/c κ να κανω focus απλα στο gaming pc με μια "τουμπανιαρα"

gpu απλα θελω να εχει περιθωρια upgrade η mobo γι αυτο ειμαι πολυ μπερδεμενος :/

Δημοσ.

ναι sorry το μπερδεψα και η αληθεια ειναι οτι ξεφηγα πολη στην τιμη γιατι πολυ απλα εφαγα σκαλομα με τον 3570Κ.

οποτε ειμαι σε μεγαλο διλημμα...οποτε λεω ν αφισω το o/c κ να κανω focus απλα στο gaming pc με μια "τουμπανιαρα"

gpu απλα θελω να εχει περιθωρια upgrade η mobo γι αυτο ειμαι πολυ μπερδεμενος :/

στην ιντελ δεν νομίζω να μπορέσεις να κανεις κατι για να βαλεις επομενης γενιας επεξεργαστη παρα μονο απο τους ivy i7.

Δημοσ.

ας πω και γω τη γνώμη μου!

1)οc γιατί ? είτε ο ένας είτε ο άλλος είναι υπερ-αρκετοι!!

2)αν το budget είναι 800 πήγαινε στον FX. αν γίνει 1000 πήγαινε στον ι5.

εγώ θα έδινα 850..,θα έβαζα τον fx + ssd{να μν κάθεσαι στήνεις ξεστήνεις windows}

και θα έδινα ότι μπορούσα καλύτερο σε gpu γτ το pc είναι για gaming όπως μας είπες.

διαφορά ανάμεσα στους 2 επεξεργαστές για την χρήση που τον θες δεν θα δεις πάντος.

edit:όσο για upgrade σε cpu μην σε απασχολεί, για 5+ χρόνια θα είσαι υπέρκαλυμμένος!

Δημοσ.

Δηλ καταληγουμε σε αυτο που ειχα πει απο την αρχη budget 800 ευρω ---> amd 8120

budget 1000 ευρω ---->intel 3570Κ

O 3450 δεν αξιζει καν, και κατι ακομα καποια ατομα αντιμετωπιζουμε το o.c σαν το τελος του κοσμου, ο 8120 σε 5 λεπτα ξεπερναει και τον 3570κ για πλακα. Το θεμα ειναι γιατι να το αποφυγεις?

επίσης στο passMark ο 8150 ειναι ποιο πανω και απο τον 3570κ. Υποψιν πως ο 8150 ειναι 8120+500mhz πραμα ευκολο που το καταφερνεις ακομα και με stock ψυχτρα. Φαντασου ενας 8120 στα 4ghz..

Δημοσ.

εγω θα πω ενα ευχαρηστω για τον χρονο σας και πως οταν φτασω τα 800Ε θα πραξω αναλογα...

προς το παρον απλα πρεπει να σαπισω στην δουλεια για να τα βγαλω!!!

Δημοσ.

capture1bo.jpg + HD7850= 1058euro

capture2ug.jpg ή Mobo 970 Extreme3 = 777euro + HD7850 = 1025euro

Στη 2η συνθεση σου εχω βαλει 120αρη SSD...

πολυ καλες προτασεις και οι δικες σου για amd η intel set up!

αλλα γιατι dell και οχι την lg που post-αρα στην αρχη Link

και γιατι asrock mobo και οχι καποια αλλη εταιρια? εχω την εντυπωση οτι η asrock δεν ειναι τοσο καλη...

Δημοσ.

πολυ καλες προτασεις και οι δικες σου για amd η intel set up!

αλλα γιατι dell και οχι την lg που post-αρα στην αρχη Link

και γιατι asrock mobo και οχι καποια αλλη εταιρια? εχω την εντυπωση οτι η asrock δεν ειναι τοσο καλη...

σου απαντησε...αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει καλυτηρη vfm εταιρεια για μητρικες

πιστευω πανω κατω το ιδιο καλες ειναι και οι 2 απλα η πλαστιγγα γερνει στη dell

Δημοσ.

τελικα λεω να παω σ αυτο το πακετο :

case : Link

mobo : Link

cpu : Link

gpu : Link

ram : Link

psu : Link

ssd : Link

οθωνη : Link

και κραταω απο το παλιο pc dvd writer + hdd 320gb ολο το πακετο βγαινει στα 997.47 απο vision studio.

Αντε και καλες δουλειες τωρα γιατι αλλιως @@ θα παρω !!!

Δημοσ.

τελικα λεω να παω σ αυτο το πακετο :

case : Link

mobo : Link

cpu : Link

gpu : Link

ram : Link

psu : Link

ssd : Link

οθωνη : Link

και κραταω απο το παλιο pc dvd writer + hdd 320gb ολο το πακετο βγαινει στα 997.47 απο vision studio.

Αντε και καλες δουλειες τωρα γιατι αλλιως @@ θα παρω !!!

Μ'άρεσε η σύνθεση σου! αλλά καλό είναι να παρεις και αλλες γνωμες! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...