Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκει που θελω την πολυτιμη βοηθεια σας ειναι στο τι case να παρω, αν ενα 500αρι psu ειναι αρκετο

η πρεπει να παω σε 600αρι, για την 7850 είναι αρκετό αν δεν κάνεις cf αν θα χρειαστω aftermarket cpu fun η το stock ειναι καλο (μην ξεχνατε οτι

θα γινει o/c σε normal παντα τιμες π.χ. sta 3.7 - 4.0Ghz o/c σε cpu), Kαλό θα ήταν να βάλεις extra cooler τι θα ηταν καλητερο στο

θεμα gpu να παω σε μια καλη μονη η σε 2 cf/sli, καλή μονή αν θα δω διαφορα στο gaming με ssd η οχι Όχι. Στα περισσότερα παιχνίδια μόνο στο χρόνο φόρτωσης.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον πηγα για ενα καφε και εγινε της ποπης !!! για να ξεκαθαρίσω λιγο την

κατασταση και να μην εχουμε παρεξηγησεις... θελω να μεινω στον 3570K κ στην mobo

γιατι θελω ν ασχολιθω με o/c + οπως ειπα και στην αρχη σε μελοντικη αναβαθμιση

θελω να ειναι τα τελευταια πραγματα που θ αλλαξω!

Το σιγουρο ειναι οτι για gaming που το θελω μου περιοριζει το budget για gpu

και ποσο μαλλον για crossfire/sli + οτι δεν ειμαι σιγουρος αν χωρανε στο case!

τωρα παμε για τον FX που γραφεται πολλοι... ναι οκ οι 8πυρινες και τα νουμερα απο o/c

και benchmarks ειναι ωραια, αλλα για gaming pc δεν νομιζω να με βοηθισουν και τοσο...

σιγουρα το value for money ειναι παρα πολυ καλο αλλα και παλι τι θα κανω παραπανω με

τους 8 πυρηνες που δεν θα μπορω να κανω με τους 4?! δεν ειμαι funboy καμιας εταιριας απλα δεν

βλεπω λογο να παω στον FX, εκτος αν πεσει το budget και τοτε το valeu for money ειναι ο

κυριος στοχος μου.

εκει που θελω την πολυτιμη βοηθεια σας ειναι στο τι case να παρω, αν ενα 500αρι psu ειναι αρκετο

η πρεπει να παω σε 600αρι,αν θα χρειαστω aftermarket cpu fun η το stock ειναι καλο (μην ξεχνατε οτι

θα γινει o/c σε normal παντα τιμες π.χ. sta 3.7 - 4.0Ghz o/c σε cpu),τι θα ηταν καλητερο στο

θεμα gpu να παω σε μια καλη μονη η σε 2 cf/sli,αν θα δω διαφορα στο gaming με ssd η οχι

πρωτινα τον fx για τον λογο οτι θα μπορέσεις να βαλεις μια καλυτερη καρτα γραφηκων απο οτι θα βαλεις με τον ιντελ. τωρα αν θελεις να κανεις oc ναι θα χρηαστης οποσδηποτε μια after market ψυχτρα για τον cpu.

Δημοσ.

μικρη παρακληση μην συνεχισετε να "κραζεστε" :P

τωρα Νικο να σου πω την αληθεια κ εγω στην αρχη για τον FX ημουν καραψιμενος!

αλλα επεσα σ ενα trhead για τον 3570K και αλλαξα πολυ την γνωμη μου...

οπως ειπε κ ο Δεινόσαυρος για mid-high gaming pc = intel και συμφωνω.

ολα αυτα φυσικα με την προοπτικη να βγαλω τα 800Ε+.Οσο για το o/c και τα

aftermarket cpu funs ας φτιαξω το pc με την mobo k cpu που υποστιριζουν o/c

και μαζευω αργοτερα extra euro...οπως και με τν ssd ειναι κατι που μπορω να

το παρω αργοτερα.

οποτε κραταμε οθωμη+cpu+mobo και συζηταμα για ολα τ αλλα!! σας ακουω η μαλλον σας διαβαζω :D

Δημοσ.

το παρω αργοτερα.

οποτε κραταμε οθωμη+cpu+mobo και συζηταμα για ολα τ αλλα!! σας ακουω η μαλλον σας διαβαζω :D

δλδ με το συστημα που εχεις βαλει στην αρχη που βγαίνει στα 700 ευρο θελεις να πας + οτι απομένει για μια καρτα γραφηκων?

Δημοσ.

το παρω αργοτερα.

Δλδ μένουν 100 ευρώ για κάρτα γραφικών? Αν πας έτσι θα έχεις στήσει καλό μηχάνημα μεν, αλλά όχι για τη χρήση που θα κάνεις.

Για μένα μην πέσεις κάτω από την 7850 στην κάρτα. Αφού επιμένεις στο o/c (πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αλλά δικό σου θέμα) 3 λύσεις έχεις κατ εμέ:

Μικρή υπέρβαση και 2500Κ + Ζ68

FX 8120 στα λεφτά σου στριμωγμένα

FX 6100 και πιο άνετος στα υπόλοιπα parts.

Δημοσ.

δλδ με το συστημα που εχεις βαλει στην αρχη που βγαίνει στα 700 ευρο θελεις να πας + οτι απομένει για μια καρτα γραφηκων?

βασηκα με cpu+mobo+οθωνη (557Ε) θελω να συνθεσω ολα τα υπολοιπα και να κοστιζουν πανω κατω 800 αντε κ λιγο παραπανω.

Αν παλι φτασει στο 1000αρικο τοτε βγαζς π.χ. τον ssd και τον αγοραζω οταν τα μαζεψω! με καταλβενεισ πιστευω :)

Δλδ μένουν 100 ευρώ για κάρτα γραφικών? Αν πας έτσι θα έχεις στήσει καλό μηχάνημα μεν, αλλά όχι για τη χρήση που θα κάνεις.

Για μένα μην πέσεις κάτω από την 7850 στην κάρτα. Αφού επιμένεις στο o/c (πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αλλά δικό σου θέμα) 3 λύσεις έχεις κατ εμέ:

Μικρή υπέρβαση και 2500Κ + Ζ68

FX 8120 στα λεφτά σου στριμωγμένα

FX 6100 και πιο άνετος στα υπόλοιπα parts.

ok πες οτι αφινω το o/c και δεν το εχω καν στο νου! τι θα πρωτινες για gaming pc περα απο το 1ο σου link που

βγαινει στο 100αρικο με οθωνη?

Δημοσ.

βασηκα με cpu+mobo+οθωνη (557Ε) θελω να συνθεσω ολα τα υπολοιπα και να κοστιζουν πανω κατω 800 αντε κ λιγο παραπανω.

Αν παλι φτασει στο 1000αρικο τοτε βγαζς π.χ. τον ssd και τον αγοραζω οταν τα μαζεψω! με καταλβενεισ πιστευω :)

κατσε γτ μπερδεύτηκα εκτος τον 557 θελεις να δωσεις αλλα 800 για gpu/μνημες/κουτι/τροφοδοτικο/σκληρο?

Δημοσ.

κατσε γτ μπερδεύτηκα εκτος τον 557 θελεις να δωσεις αλλα 800 για gpu/μνημες/κουτι/τροφοδοτικο/σκληρο?

οχι αφινω 250-300 για τ αλλα. αλλα ειναι λιγα αν παω σε πολυ καλη gpu εκει κολαω...

Δημοσ.

οχι αφινω 250-300 για τ αλλα. αλλα ειναι λιγα αν παω σε πολυ καλη gpu εκει κολαω...

δεν γηνετε με τπτ να βγει κατι με 300 ευρο.θελεις 70 για σκληρο 50 για μνημες 140 για μια 6850?????

δεν βγαίνει.

Δημοσ.

ok πες οτι αφινω το o/c και δεν το εχω καν στο νου! τι θα πρωτινες για gaming pc περα απο το 1ο σου link που

βγαινει στο 100αρικο με οθωνη?

Μα αν δεν κάνεις o/c εκτιμω ότι αυτή η πρόταση είναι η καλύτερη εντός του μπάτζετ σου. Οπότε δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο.

Μετά βλέπεις το ενδεχόμενο να πας σε 3570K + Z77 χωρίς τον ssd. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα και θα έπαιρνα τον ssd μετά.

Δημοσ.

Μπορω να ρωτησω κατι?

Ας πουμε οτι εχουμε δυο υπολογιστες που εχουν το ιδιο ακριβως συστημα. (Πχ μια gpu 7870, εναν σκληρο 500αρι κτλπ). Το μονο που αλλαζει ειναι στον πρωτο Η/Υ εχουμε μια μητρικη με intel cpu (πχ 3450) και στο δευτερο Η/Υ εχουμε μια μητρικη με amd cpu (πχ fx 8120).

Προφανως εχουμε ριξει λιγοτερα λεφτα στον amd.

Η ερωητηση ειναι η εξης. Τα παιχιδια θα τρεχουν στα ιδια fps?(Μιας και μιλαμε παντα για gaming pc).

Δημοσ.

Μπορω να ρωτησω κατι?

Ας πουμε οτι εχουμε δυο υπολογιστες που εχουν το ιδιο ακριβως συστημα. (Πχ μια gpu 7870, εναν σκληρο 500αρι κτλπ). Το μονο που αλλαζει ειναι στον πρωτο Η/Υ εχουμε μια μητρικη με intel cpu (πχ 3450) και στο δευτερο Η/Υ εχουμε μια μητρικη με amd cpu (πχ fx 8120).

Η ερωητηση ειναι η εξης. Τα παιχιδια θα τρεχουν στα ιδια fps?(Μιας και μιλαμε παντα για gaming pc).

διαφορες στο ματι δεν θα δεις αν κανεις benches ναι εκει θα τις δεις.

Δημοσ.

Όχι. Με τον intel θα τρέχουν σε περισσότερα αλλά η διαφορά δεν θα φτάνει στα μάτια σου λόγω μόνιτορ, ανάλυσης και ρυθμού ανανέωσης. Στην πράξη θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.

Δεν είναι προφανές. Στα ίδια λεφτά έρχονται πανω-κάτω.

Δημοσ.

Μπορω να ρωτησω κατι?

βασηκα ο 3450 ειναι πιο φθηνος απο τον 8120 με βαση αυτα που post-αραν

amd :Link

Link

intel :Link

Link

amd=275

intel=260

Δημοσ.

Τοτε γιατι παλευετε 6 σελιδες τωρα? Για 5 αριθμους παραπανω στο 3D Mark?? :P

Ισα ισα που θα γλυτωσει και λεφτα το παλικαρι!

βασηκα ο 3450 ειναι πιο φθηνος απο τον 8120 με βαση αυτα που post-αραν

amd :Link

Link

intel :Link

Link

amd=275

intel=260

Διορθωνω.Βαλε τον αμεσως ακριβοτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...