nikos1982 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Συγνωμη απλα θεωρω υποδιεστερη την συνθεση που προτεινεις με λιγοστες επιλογες αναβαθμισεις στο μελλον και χωρις σχεδον καθολου o.c και ενα λινκ για τα cpu http://www.cpu-world...i5_i5-3450.html κλικαρε στο performance η μητρικη ειναι καραυποδιεστερη απο της amd.οι cpu's ναι μεν ο ιντελ ειναι μπροστα αλλα δεν εχει δυνατότητα o/c + οπως και η μητρικη που ειναι απλα μια μητρικη για να φτύνω pc
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Συγνωμη απλα θεωρω υποδιεστερη την συνθεση που προτεινεις με λιγοστες επιλογες αναβαθμισεις στο μελλον και χωρις σχεδον καθολου o.c και ενα λινκ για τα cpu http://www.cpu-world.com/Compare/361/AMD_FX-Series_FX-8120_vs_Intel_Core_i5_i5-3450.html κλικαρε στο performance Εσύ διάβασες αυτό και έβγαλες συμπέρασμα ότι υπερέχει παντού ο 8120? Mάλλον έχει κάποιο θέμα το λινκ και βλέπουμε άλλο. Τα παιχνίδια που είναι?
gatoulismc21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 τοσα 3d mark εχει, μονο στο 3d mark του 2001 ειναι μπροστα ο intel. Εγω δεν λέω οτι εχουν τρελές διαφορές τα cpu, απλα ο amd ειναι multicore favor και στο μελλον τα παιχνιδια θα θελουν ολο και περισσότερους πυρινες, και τοτε ναι η διαφορα θα ειναι αξιοσεβαστη.Επισης σε αλλα task το πανω χερι το εχει ο amd. οσο για την μητρικη δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως δεν μπορεις να καταλαβεις, η gigabyte δεν εχει ουτε οπτικη + τους controler Που ειναι για κλαμματα.
nikos1982 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Link δες εδω που ειναι ο 3450 και που ειναι ο 8120.
gatoulismc21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 εγω γιατι βλεπω τον 8120 πιο πανω; AMD FX-8120 Eight-Core 8,894 Intel Core i5-3450 @ 3.10GHz 7,804
nikos1982 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 εγω γιατι βλεπω τον 8120 πιο πανω; AMD FX-8120 Eight-Core 8,894 Intel Core i5-3450 @ 3.10GHz 7,804 γτ πολυ απλα ειναι ποιο πανω :mrgreen: :mrgreen:
nikos1982 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ξέρεται τι είναι αυτό που ποστάρατε? για πες μας να μαθουμε
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 για πες μας να μαθουμε performance/price Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο 8120 είναι -πλεον- πολύ καλός για τα λεφτά του. Για τις επιδόσεις των δύο επεξεργαστών μιλάμε γενικά και ειδικά στα παιχνίδια που ενδιαφέρουν περισσότερο, αν όχι αποκλειστικά, τον TS. Πηγαίντε μια βόλτα από κανα ξένο φορουμ και αναζητήστε 800+ ευρώ gaming σύνθεση με amd. Θα χαλάσει το ποντίκι από το πολύ scroll down. Το γεγονός ότι μερικοί εδώ μέσα ερχόμαστε (μας φέρνετε) στην ανάγκη να υπερασπιζόμαστε τα αυτονόητα δεν σημαίνει ότι μερικά πράγματα δεν είναι αυτονόητα. Gaming pc + mid-high budget = intel cpu. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες βγαλμένες απο τα ωραία γραφεία του Τέξας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την amd. Σε ειδικές συνθήκες (Llano και gaming pc's μειωμένου μπάτζετ) αποτελεί ακόμα μονόδρομο.
nikos1982 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 performance/price Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο 8120 είναι -πλεον- πολύ καλός για τα λεφτά του. Για τις επιδόσεις των δύο επεξεργαστών μιλάμε γενικά και ειδικά στα παιχνίδια που ενδιαφέρουν περισσότερο, αν όχι αποκλειστικά, τον TS. Πηγαίντε μια βόλτα από κανα ξένο φορουμ και αναζητήστε 800+ ευρώ gaming σύνθεση με amd. Θα χαλάσει το ποντίκι από το πολύ scroll down. Το γεγονός ότι μερικοί εδώ μέσα ερχόμαστε (μας φέρνετε) στην ανάγκη να υπερασπιζόμαστε τα αυτονόητα δεν σημαίνει ότι μερικά πράγματα δεν είναι αυτονόητα. Gaming pc + mid-high badget = intel cpu. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες βγαλμένες απο τα ωραία γραφεία του Τέξας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την amd. Σε ειδικές συνθήκες (Llano και gaming pc's μειωμένου μπάτζετ) αποτελεί ακόμα μονόδρομο. Overclocked CPU's - Intel vs AMD This chart comparing overclocked CPU's is made using thousands of PerformanceTest benchmark results and is updated daily. These are the results of CPUs that have been tested whilst running at higher then normal speeds. The chart below compares the overclocked performance of the fastest available CPUs on the market, including Intel Xeon CPUs, Intel Core i7 CPUs, AMD Phenom II CPUs and AMD Opterons with multiple cores. για διαβασε τι λεει εκει στην αρχη της σελιδας.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Overclocked CPU's - Intel vs AMD This chart comparing overclocked CPU's is made using thousands of PerformanceTest benchmark results and is updated daily. These are the results of CPUs that have been tested whilst running at higher then normal speeds. The chart below compares the overclocked performance of the fastest available CPUs on the market, including Intel Xeon CPUs, Intel Core i7 CPUs, AMD Phenom II CPUs and AMD Opterons with multiple cores. για διαβασε τι λεει εκει στην αρχη της σελιδας. Δηλαδή συγκρίνει o/ced με στοκ? Με ποια λογική. Αν πάλι συγκρίνει στοκ τότε είναι fake γενικά γιατί έχει τον 2500K 10 θέσεις πάνω από τον 2500, ενώ έχουν 100% ίδια απόδοση. Και με βάση το τελευταίο αλλά και με το ότι δίπλα δινει τιμή, σου λέω ότι είναι performance/price.
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 performance/price Το γεγονός ότι μερικοί εδώ μέσα ερχόμαστε (μας φέρνετε) στην ανάγκη να υπερασπιζόμαστε τα αυτονόητα δεν σημαίνει ότι μερικά πράγματα δεν είναι αυτονόητα. Gaming pc + mid-high budget = intel cpu. Αμ δεν ειναι αυτονοητα Βαγγελη.δεν ειναι αυτονοητα.το οτι ειναι αυτονοητα για εσενα η για εμενα δεν σημαινει οτι εχεις δικιο η εχω εγω δικιο.γιατι το gaming pc + mid-high budget = intel cpu δεν ισχυει σε καμια περιπτωση που να βαρας τον κ#@ο σου κατω.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Διάβασε όλη την πορεία της κουβέντας και πες μου τι θα έλεγες εσύ στα τρολς για να σταματήσουν το τρολάρισμα
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Διάβασε όλη την πορεία της κουβέντας και πες μου τι θα έλεγες εσύ στα τρολς για να σταματήσουν το τρολάρισμα Την διαβασα την κουβεντα ολη οπως συνηθιζω να κανω οταν απανταω σε ενα θεμα.με υποτιμας Ευαγγελε..... Αλλα οπως θα χαρακτηριζε καποιος τρολ καποιον απο πανω η και εμενα ακομα,ετσι θα μπορουσες να χαρακτηριστεις και εσυ Ευαγγελε.....γιατι αυτο που ειπες,δεν το λες γιατι ξερεις οτι θα λαβεις απαντηση.και εαν θεωρεις οτι θιγεσαι,σταματας την κουβεντα και αφηνεις τους αλλους να βγαλουν συμπερασμα.
khetzal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 λοιπον πηγα για ενα καφε και εγινε της ποπης !!! για να ξεκαθαρίσω λιγο την κατασταση και να μην εχουμε παρεξηγησεις... θελω να μεινω στον 3570K κ στην mobo γιατι θελω ν ασχολιθω με o/c + οπως ειπα και στην αρχη σε μελοντικη αναβαθμιση θελω να ειναι τα τελευταια πραγματα που θ αλλαξω! Το σιγουρο ειναι οτι για gaming που το θελω μου περιοριζει το budget για gpu και ποσο μαλλον για crossfire/sli + οτι δεν ειμαι σιγουρος αν χωρανε στο case! τωρα παμε για τον FX που γραφεται πολλοι... ναι οκ οι 8πυρινες και τα νουμερα απο o/c και benchmarks ειναι ωραια, αλλα για gaming pc δεν νομιζω να με βοηθισουν και τοσο... σιγουρα το value for money ειναι παρα πολυ καλο αλλα και παλι τι θα κανω παραπανω με τους 8 πυρηνες που δεν θα μπορω να κανω με τους 4?! δεν ειμαι funboy καμιας εταιριας απλα δεν βλεπω λογο να παω στον FX, εκτος αν πεσει το budget και τοτε το valeu for money ειναι ο κυριος στοχος μου. εκει που θελω την πολυτιμη βοηθεια σας ειναι στο τι case να παρω, αν ενα 500αρι psu ειναι αρκετο η πρεπει να παω σε 600αρι,αν θα χρειαστω aftermarket cpu fun η το stock ειναι καλο (μην ξεχνατε οτι θα γινει o/c σε normal παντα τιμες π.χ. sta 3.7 - 4.0Ghz o/c σε cpu),τι θα ηταν καλητερο στο θεμα gpu να παω σε μια καλη μονη η σε 2 cf/sli,αν θα δω διαφορα στο gaming με ssd η οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα