IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη.Παταω το start button και δεν ανταποκρινεται ενω η μητρικη μου διχνει να εχει ρευμα(αρα πιστευω πως δεν φταιει το τροφοδοτικο).Οταν κλεινω το τροφοδοτικο και το ανοιγω,πατωντας παλι το start button η ψυκτρα του επεξεργαστη παει να ξεκινησει χωρις να τα καταφερει.Θελω αμα μπορειτε να με βοηθησετε γιατι μου συμβαινει για πρωτη φορα και δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Cpu:Intel Core 2 Duo E7500 @2.93Ghz Cpu Cooler:Stock M/b:Asus P5QC Psu:Pc Power Cooling 1200W Gpu:Sapphire hd 4870 Ram:Corsair xms3 2x2gb @1600mhz Audio Card:Creative Sound Blaster x-fi platinum
Dklearhos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Πιθανές αιτίες τροφοδοτικό ή μητρική. Καταρχήν δες αν όλα τα καλώδια είναι καλά συνδεμένα ή έχουν κουνηθεί. Βεβαιώσου ότι δεν βραχυκυκλώνει κάπου η μητρική με το κουτί (να μην έχει σκόνες). Έπειτα, βγάλε ram, σκληρους, vga, sound Και ξαναδοκίμασε. Αν δεν κάνει τίποτα δοκιμάζεις με άλλο τροφοδοτικό.
drkar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Αρη μαλλον ειναι τροφοδοτικο. κανε clear cmos και αν δεν πιασει δοκιμαζεις αυτα που λεει ο φιλος απο πανω. μπορεις να βγαλεις και το τροφοδοτικο και να το ελεγξεις μονο του
chrisSerres Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Έχω το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών... Το τροφοδοτικό μου βγάζει ένα οχτάπινο και ένα εξάπινο.. αλλά η κάρτα θέλει δυο εξάπινα... άρα για να μπορέσω στο δεύτερο εξάπινο να της δώσω ρεύμα πείρα έναν αντάπτορα που να παίρνει από δυο μόλεξ τετράπινα και να τα κάνει ένα εξάπινο pci express και το σύνδεσα και παρουσίασε το ίδιο. Αναγκαστικά έμεινα χωρίς κάρτα γραφικών. Να τονίσω ότι το τροφοδοτικό είναι μιας εβδομάδας αγορασμένο 60-70€ αν θυμάμαι καλά, από e-shop.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα