MindControl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Αγαπητοί συνάδελφοι Insomniacs ! Εδώ και δύο ημέρες αντιμετωπίζω μια τρελή κατάσταση με τον δείκτη του Mouse να κάνει σπασμοδικές κινήσεις. Δηλαδή υπάρχουν στιγμιαία κολήματα κατα την κίνηση του δείκτη. Μπορώ βέβαια και δουλεύω κανονικά αλλά προφανώς είναι ενοχλητικό. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, αυτό παρατηρήθηκε ύστερα α) Απο την εγκατάσταση της νέας έκδοσης του Flash πριν δύο μέρες ( Version 11.3.300.257 ) β) Απο την εγκατάσταση της νέας έκδοσης του Agnitum Outpost c) Απο την εγκατάσταση της νέας έκδοσης των Drivers της κάρτας γραφικών Nvidia. Δυστυχώς έκανα ταυτόχρονα την εγκατάσταση των α,β,γ , και έτσι δεν ξέρω πιο απο τα τρία ίσως φταίει. Δηλαδή , το θέμα με τον Pointer προέκυψε μετά. Παρόλα αυτά, στο Firewall , έχω πει να αφήσει ήσυχα τα εν λόγο exe files των εφαρμογών. Αντιμετωπίζει κανείς , το ώς άνω πρόβλημα ; Ειδικότερα έχει παρατηρήσει κανείς περίεργο θέμα με τις δύο τελευταίες εκδόσεις της Agnitum ( Outpost Pro ) ; Υπάρχει κάτι που μπορεί να μου προτείνει κανείς ; Έχω κάνει ήδη Ph.D χωρίς να μπορέσω να βρω την αιτία του προβλήματος ! Δεν έχω κάνει βέβαια Unistall των α,β,γ , γιατί ψάχνω μια πιο χειρουργική βοήθεια... Ευχαριστώ όπως και να έχει ! Υστερόγραφο 1 : Οι μπαταρίες απο το Mouse είναι ΟΚ ! Υστερόγραφο 2 : Μπόρεσα να παρατηρήσω , ότι το θέμα με τον Pointer προκύπτει ύστερα απο την φόρτωση σελίδας με Flash ωστόσο δεν μπορώ να ταυτοποιήσω ότι φταίει το Flash. MindControl.
MindControl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Εντόπισα τελικά το πρόβλημα. Είναι καθαρά conflict του Outpost ! Το απεγκατέστησα ( αν και το Uninstall παίρνει ώρα... ) και τώρα όλα είναι OK. Προφανώς ο νέος Driver για το packet analysis δημιουργεί κάποιο πρόβλημα ! Ευχαριστώ για την απάντηση hawkpilot ! MindControl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα