bobiras13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Έχετε να πρετείνεται.. κάποια καλή βάση για laptop.. να κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες το pc γιατί το χρησιμοποιώ αρκετές ώρες! Ευχαριστώ
SeXBOX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Την έχω είναι αρκετά καλή. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806782
Thim Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για βαση , αρχιζουν και σφιγγουν οι ζεστες , ειναι πολλα τα λεφτα ρε παιδια για την enermax!! δεν ειμαι και απολυτα σχετικος αλλα 50+ευρο για βαση??
Acepower Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Από 44€ βρίσκεις την Enermax στο εμπόριο, την οποία προτείνω ανεπιφύλακτα, αλλά αν είναι να πάρεις κάτι φτηνιάρικο, ακούμπα καλύτερα το Laptop σου, πάνω σε δύο βιβλία ή σε γυάλινη επιφάνεια, το ίδιο θερμοαπαγωγικό αποτέλεσμα θα έχεις...
hawkpilot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για βαση , αρχιζουν και σφιγγουν οι ζεστες , ειναι πολλα τα λεφτα ρε παιδια για την enermax!! δεν ειμαι και απολυτα σχετικος αλλα 50+ευρο για βαση?? Ναι, είναι αρκετά χρήματα αλλά αν δεις από κοντά την Aeolus θα καταλάβεις ότι τα αξίζει. Δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες πλαστικούρες των 20-25€. Φαντάσου ότι εμφανίστηκε στο πλ@ισιο μία μεταλλική που της μοιάζει αρκετά αλλά έχει 10€ λιγότερο και εννοείται ότι δεν πρόκειται να βρεις την Aeolus εκεί...
bobiras13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ναι, είναι αρκετά χρήματα αλλά αν δεις από κοντά την Aeolus θα καταλάβεις ότι τα αξίζει. Δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες πλαστικούρες των 20-25€. Φαντάσου ότι εμφανίστηκε στο πλ@ισιο μία μεταλλική που της μοιάζει αρκετά αλλά έχει 10€ λιγότερο και εννοείται ότι δεν πρόκειται να βρεις την Aeolus εκεί... καλή μου φαίνεται ρε παιδια΄.. αλλα ΄δεν ξερω γιατι έχω κολλλησει με αυτες που σηκωνονται.. και βαζεις το laptop και το ρυθμιζεις στο υψος που θες εσυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα