Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε να πρετείνεται.. κάποια καλή βάση για laptop.. να κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες το pc γιατί το χρησιμοποιώ αρκετές ώρες!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για βαση , αρχιζουν και σφιγγουν οι ζεστες , ειναι πολλα τα λεφτα ρε παιδια για την enermax!! δεν ειμαι και απολυτα σχετικος αλλα 50+ευρο για βαση??

Δημοσ.

Από 44€ βρίσκεις την Enermax στο εμπόριο, την οποία προτείνω ανεπιφύλακτα, αλλά αν είναι να πάρεις κάτι φτηνιάρικο, ακούμπα καλύτερα το Laptop σου, πάνω σε δύο βιβλία ή σε γυάλινη επιφάνεια, το ίδιο θερμοαπαγωγικό αποτέλεσμα θα έχεις...

Δημοσ.

Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για βαση , αρχιζουν και σφιγγουν οι ζεστες , ειναι πολλα τα λεφτα ρε παιδια για την enermax!! δεν ειμαι και απολυτα σχετικος αλλα 50+ευρο για βαση??

Ναι, είναι αρκετά χρήματα αλλά αν δεις από κοντά την Aeolus θα καταλάβεις ότι τα αξίζει. Δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες πλαστικούρες των 20-25€. Φαντάσου ότι εμφανίστηκε στο πλ@ισιο μία μεταλλική που της μοιάζει αρκετά αλλά έχει 10€ λιγότερο devil.png και εννοείται ότι δεν πρόκειται να βρεις την Aeolus εκεί...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι, είναι αρκετά χρήματα αλλά αν δεις από κοντά την Aeolus θα καταλάβεις ότι τα αξίζει. Δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες πλαστικούρες των 20-25€. Φαντάσου ότι εμφανίστηκε στο πλ@ισιο μία μεταλλική που της μοιάζει αρκετά αλλά έχει 10€ λιγότερο devil.png και εννοείται ότι δεν πρόκειται να βρεις την Aeolus εκεί...

καλή μου φαίνεται ρε παιδια΄.. αλλα ΄δεν ξερω γιατι έχω κολλλησει με αυτες που σηκωνονται.. και βαζεις το laptop και το ρυθμιζεις στο υψος που θες εσυ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...