Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά μόλις αγόρασα τον παρακάτω αποκωδικοποιητή (ελπίζω να έκανα καλά)

http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W003948

οι απορίες μου είναι ότι:

1, Γιατί ΕΡΤ1, ΝΕΤ, ΕΡΤ3 κολλάνε δε μπορώ να δω καθόλου (παγώνει η εικόνα)

2, Γιατί δε πιάνω αυτά τα κανάλια ATTICA TV, EXTRA CHANNEL-3, HIGH TV, NICKELODEON , 0-6 TV ,MAD TV, MTV GREECE, SPORT TV;

3, Ρε παιδεία αυτή είναι η ψηφιακή εικόνα; αναλογικά τα κανάλια μου παίζουνε ποιο όμορφα ποιο καθαρή εικόνα , αίσχος !!!

αυτά αν ξέρει κάποιος να μου πει !!! θα το εκτιμήσω .... ευχαριστώ

Επεξ/σία από @zouve@
Δημοσ.

Να δεις που κοιτάει η κεραία σου και αναλόγως,στρέψε την προς το ψηφιακό κέντρο εκπομπής που είναι πιο κοντά στην περιοχή σου.

Δημοσ.

Να δεις που κοιτάει η κεραία σου και αναλόγως,στρέψε την προς το ψηφιακό κέντρο εκπομπής που είναι πιο κοντά στην περιοχή σου.

ATTICA TV, EXTRA CHANNEL-3, HIGH TV, NICKELODEON , 0-6 TV ,MAD TV, MTV GREECE, SPORT TV

νομίζω αυτά τα κανάλια εκπέμπουν μόνο από Αίγινα σωστά;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μόλις αγόρασα τον παρακάτω αποκωδικοποιητή (ελπίζω να έκανα καλά)

http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W003948

οι απορίες μου είναι ότι:

1, Γιατί ΕΡΤ1, ΝΕΤ, ΕΡΤ3 κολλάνε δε μπορώ να δω καθόλου (παγώνει η εικόνα)

2, Γιατί δε πιάνω αυτά τα κανάλια ATTICA TV, EXTRA CHANNEL-3, HIGH TV, NICKELODEON , 0-6 TV ,MAD TV, MTV GREECE, SPORT TV;

3, Ρε παιδεία αυτή είναι η ψηφιακή εικόνα; αναλογικά τα κανάλια μου παίζουνε ποιο όμορφα ποιο καθαρή εικόνα , αίσχος !!!

αυτά αν ξέρει κάποιος να μου πει !!! θα το εκτιμήσω .... ευχαριστώ

Που και που τα κανάλια της ΕΡΤ(όπως και BBC,euronews κτλ. που δίνει από τις κεραίες της η ΕΡΤ) κολλάνε.Για τα υπόλοιπα,ανάλογα που μένεις:Αττική π.χ από τον Υμμητό,νομίζω,δεν εκπέμπουν ψηφιακά τα κανάλια που γράφεις(είμαι σίγουρος 100% για τα NICKELODEON και SPORT TV).Και κλείνοντας,αν η εικόνα είναι χειρότερη από τα αναλογικά πρέπει να "παίξεις" με την κεραία σου γιατί προφανώς δεν είναι σωστά στραμμένη.

ΥΓ:Μπορείς να μπεις και στο site της Digea για να δεις ποια κανάλια εκπέμπουν από τα κέντρα μετάδοσης.

Δημοσ.

τη κεραία δε την έχω κουνήσει καθόλου αυτό σας βοηθάει καθόλου

signal intensity 73%-74%

signal quality 97%

τις μετρήσεις τις παίρνω μέσα από τη συσκευή το θέμα είναι που να τη γυρίσω για να πάρω το μέγιστο

αν τη γυρίσω Αίγινα θα πιάσω και τα υπόλοιπα ψηφιακά ή θα είναι χειρότερα ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

τη κεραία δε την έχω κουνήσει καθόλου αυτό σας βοηθάει καθόλου

signal intensity 73%-74%

signal quality 97%

τις μετρήσεις τις παίρνω μέσα από τη συσκευή το θέμα είναι που να τη γυρίσω για να πάρω το μέγιστο

αν τη γυρίσω Αίγινα θα πιάσω και τα υπόλοιπα ψηφιακά ή θα είναι χειρότερα ;

Που μένεις;

Επισκέπτης
Δημοσ.

είμαι αγία βαρβάρα σύνορα με κορυδαλλό

Δοκίμασε να στρέψεις την κεραία προς Αίγινα,αρκεί να μην είσαι στους πρόποδες του βουνού και την έχεις "πλάτη".Επίσης αν έχεις ενισχυτή στην κεραία απενεργοποίησε τον και δες αν υπάρχει διαφορά.Πολλές φορές κάνει παρεμβολές.Το αναλογικό σήμα χρειάζεται πολύ δυνατό σήμα,εξ ου και η χρησιμοποίηση ενισχυτή.Το ψηφιακό λειτουργεί αντιστρόφως ανάλογα.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τα κρατικα κολλανε επειδη δεν τα εκπεμπει η digea εχουν δικο τους μεταδοτη... Τωρα για τα αλλα κοιτα τις συνδεσεις σου και γυρνα την καιρεα αναλογα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...