KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 και ομως...εκανα restart και voila!!! kde warlock ευχαριστω πολυ ρε φιλε για την βοηθεια...παω να δω "κυκλους" χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 παιδια κατι τελευταιο..τελικα εβαλα το desktop standard και πραγματικα σε θεμα αποδοσης ειναι η καλυτερη διανομη που εχω δοκιμασει απο ολες ...οταν θελω να βγαλω καποιο περιβαλλον εργασιας...πχ πειτε οτι εχω gnome και kde..και θελω να μην υπαρχει καθολου το ενα...πως το κανω απεγκατασταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Απο οτι βλεπω δεν υπαρχει ορεξη για στοιχειωδες διαβασμα 5 γραμμων... Σε οποιαδηποτε DEB-based διανομη - Debian και αλλες διανομες που βασιζονται σε αυτοLMDE - αναλυτικοτερα εδω) Ανοιγουμε μια κονσολα και δινουμε su και πληκτρολογουμε το password το οποιο δεν θα φαινεται καθως το γραφουμε (σε ubuntu και παραγωγα δινουμε sudo και την εντολη) και μετα apt-get install vlc Πως το αφαιρουμε? apt-get remove vlc ή apt-get purge vlc και μετα apt-get autoremove για να φυγουν και οι εξαρτησεις του vlc. οπου vlc, τα μεταπακετα του kde/gnome και να πω οτι δεν εδωσα τα links... ποιος ακουει τον warlock τωρα... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2012 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 tritona χιλια συγνωμη που δεν εδωσα βαση...:S anyway εγω αντι για remove εβαζα unistall χαχαχα παιδια πραγματικα ευχαριστω για την τεραστια βοηθεια...οτι χρειαστω θα ρωτησω..καλο βραδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Και προσοχη με το debian ε! Ηταν η πρωτη μου σοβαρη διανομη. Με το μαλακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 χαχα ενταξει οταν ειναι να κανω κατι στο τερματικο σφυραω πρωτα για help μην κανω πατατα ...και παλι ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα