Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι το active file recovery έχει ένα πρόβλημα με τα ονόματα των αρχείων

...ποτέ δεν είχε σε 'μένα, και το χρησιμοποιώ από το '07 ή το '08.

Δημοσ.

Πάντως και το Active File, και το File Scavenger μου έσκισαν τελείως τα filenames. Ίσως λόγω του Raid...

Αναμένουμε το νέο/ίδιο κουτάκι να κάνω δοκιμή για Plug n play Πάντως....

Δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι ίσως χρειαστεί να ταξινομίσω πάλι τα αρχεία μας..

Δημοσ.

Για το AFR : έχει ρυθμίσεις, στις καινούριες του εκδόσεις παίζει να έχει ("κακώς"...; ) κάποιες τσεκαρισμένες ως default, και παίζει αν αλλαχτούν (πχ "search for files based on signatures"...; ) μετά το σκανάρισμα τα αρχεία να είναι με τα κανονικά τους filenames. Κατί ανάλογο είχε παιχτεί με κάποιον στο sticky της ανάκτησης (όχι RAID πάντως), πρόσφατα : Άλλαξε ρυθμίσεις, και είχε αποτελέσματα.

Από την άλλη, μπορεί να φταίει το RAID που λες, μπορεί η κατάσταση του δίσκου....Διάφορα. Αλλά ψαχ' το.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απλά ενημέρωση για μελοντική χρήση:

Οι δίσκοι δούλεψαν ρολόι σε ίδιο (ακριβώς) κουτί (με τον ίδιο controller) της WD.

Πολύ τυχεροί που βρέθηκε το ίδιο κουτάκι. Όλα μέχρι και οι ρυθμίσεις (static IP, users etc) υπήρχαν αποθηκευμένα.

ΤΟ active file recovery ναι μεν μου βρήκε όλα τα αρχεία (ενώ άλλα προγράμματα δεν τα κατάφεραν λόγω raid) αλλά μου διέλυσε τα filenames.

Τέλος καλό όλα καλά!

Δημοσ.

Καλημέρα,

Πριν πολύ καιρό αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με WD My book 2x1 TB Raid 1. Χάλασε ο controller. Λόγω της διαμόρφωσης των δίσκων και όχι τόσο του Raid 1, δεν δουλεύουν τα πιο πολλά προγράμματα ανάκτησης δεδομένων. Δεν βλέπουν το φορμά. Mε το explore2fs έλυσα το πρόβλημα στο ακέραιο.

Δημοσ.

Χρήσιμο για μελοντική χρήση(!)!

τώρα είμαι σε δίλλημα...

Αφήνω το setup όπως ήταν (Raid 1) στο ίδιο κουτί που λειτουργεί ή καταργώ το Raid?

Παλιά φοβόμασταν μήπως χαλάσει ο σκληρός, τώρα έχουμε και το άγχος του Raid controller?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...