Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μία ATI Radeon HD 5xx, και έχω συνδέσει μέσω HDmi το PC μου με TV Samsung 32".

Πέρασα πρόσφατα (χθες) την τελευταία έκδοση Drivers της κάρτας γραφικών (το pc μου έχει windows 7 64bit).

Και διαπίστωσα ότι όταν σβήνω ΜΟΝΟ την TV και ύστερα από ώρα ανοίξω πάλι την TV για να δουλέψω στο PC, έχει χαθεί ο ήχος! Μόλις αφαιρέσω και βάλω ξανά αμέσως το HDMI καλώδιο απ την κάρτα γραφικών ο ήχος επανέρχεται κανονικά στη TV.

Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.
Έχω μία ATI Radeon HD 5xx' date=' και έχω συνδέσει μέσω HDmi το PC μου με TV Samsung 32".

Πέρασα πρόσφατα (χθες) την τελευταία έκδοση Drivers της κάρτας γραφικών (το pc μου έχει windows 7 64bit).

Και διαπίστωσα ότι όταν σβήνω ΜΟΝΟ την TV και ύστερα από ώρα ανοίξω πάλι την TV για να δουλέψω στο PC, έχει χαθεί ο ήχος! Μόλις αφαιρέσω και βάλω ξανά αμέσως το HDMI καλώδιο απ την κάρτα γραφικών ο ήχος επανέρχεται κανονικά στη TV.

Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;[/quote']

Κλασσικο προβλημα με τους οδηγους 12.4 . Ολοι το εχουν..

Τους απεγκαταστεις και βαζεις προηγουμενους η τους 12.6beta που λυνουν το προβλημα!

Δημοσ.

Κλασσικο προβλημα με τους οδηγους 12.4 . Ολοι το εχουν..

Τους απεγκαταστεις και βαζεις προηγουμενους η τους 12.6beta που λυνουν το προβλημα!

+1

Δες το τελευταίο bullet point των προβλημάτων που λύνει

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst126beta.aspx

Δημοσ.

ρε παιδια για να μην ανοιγο αλλο θεμα εχω την 5770 και πριν βαλω τους 12.3(12.4 δεν τα περναι δεν εχω ιδεα γιατι) μου βγαζει fps κολημενα στα 60 μετους 12.6 beta θα ειμαι οκ?

Δημοσ.

μου βγαζει fps κολημενα στα 60 ?

Απενεργοποίησε το vsync...

Οι 12.4 καλύτερα που δεν σου μπήκαν γτ θα πονούσε...

Βαλε του 12.6 είναι αρκετα καλοι!!

Δημοσ.

10000 ευχαριστω φιλε :)

οκ τρελενομαι μα στο lol να βγαζω 60 fps? παλη τα ιδια δεν μπορω να καταλαβω....

Δημοσ.

Απεγκατασταση drivers με atiman unistaller και επανεγκατασταση των 12.6 δοκιμασες?

Δημοσ.

εκανα απεγκατασταση τους driver μετα unistal την συσκευη και τους driver απο διαχειρηση συσκευων μετα restart και μετα εγκατασταση τους driver (12.6) αυτο ειναι αλλο κολπο?

Δημοσ.

Σιγουρα εγινε πιο σωστα αυτη την φορα γιατι δεν ξανα ειχα τις ιδιες ρυθμισεις οπως την προηγουμενη φορα αλλα και παλη τα ιδια σαν να παει να δωσει αλλα κατι το βασταει στα 60 ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...