hawkpilot Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Καλημέρα, Ακολουθώντας τη λογική των οδηγιών σου και πριν κατεβάσω acronis κλπ για image backup, έσβησα από το startup το ESET και το utorrent και αφαίρεσα το καλώδιο από το router. Το αποτέλεσμα ήταν άκρως ικανοποιητικό !!! Μπήκε κανονικά στα Windows, όσες φορές προσπάθησα χθες το βράδυ. Σήμερα το πρωί μπήκε πάλι κανονικά και στη συνέχεια ενεργοποίησα το ESET και έβαλα το καλώδιο για να γράψω αυτό το μήνυμα. Αφού εντοπίζεται το πρόβλημα στο ESET και το utorrent, θεωρείς ότι πρέπει να ακολουθήσω τα βήματα που έγραψες παραπάνω ή πρέπει να περιορίσω την έρευνα σ' αυτά τα 2 προγράμματα; Καλημέρα, αυτό είναι ενθαρρυντικό. Πιθανόν το utorrent να "μπουκώνει" το tcp/ip stack και αυτό σε συνδυασμό με το eset να προκαλεί το πάγωμα. Αρχικά, θα ενεργοποιούσα μόνο το eset και θα έβλεπα συμπεριφορά. Αν όλα καλώς, θα άνοιγα utorrent και θα μείωνα τον αριθμό των συνδέσεων που κάνει - μήπως έχεις πειράξει αυτά τα νούμερα? Όλα τα παραπάνω τα δοκιμάζεις με το καλώδιο δικτύου στη θέση του. edit: Μην προχωρήσεις στο 2ο βήμα, απ' ότι φαίνεται το utorrent κάνει τη ζημιά.
makfil Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Έχω προσπαθήσει να μπω ενεργοποιώντας, από το msconfig/startup, είτε το ένα είτε το άλλο, αλλά κάθε φορά παγώνουν τα Windows και ανοίγοντας πάλι το startup βλέπω ότι έχουν ενεργοποιηθεί πάλι και τα δύο !!! Έχω ψάξει για άλλο startup αλλά δεν βρίσκω.
hawkpilot Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Έχω προσπαθήσει να μπω ενεργοποιώντας, από το msconfig/startup, είτε το ένα είτε το άλλο, αλλά κάθε φορά παγώνουν τα Windows και ανοίγοντας πάλι το startup βλέπω ότι έχουν ενεργοποιηθεί πάλι και τα δύο !!! Έχω ψάξει για άλλο startup αλλά δεν βρίσκω. Μπουτάρεις με το καλώδιο δικτύου εκτός και απενεργοποιείς το utorrent με τη βοήθεια του autoruns (tab Logon). Μην κάνεις system restore γιατί σου επαναφέρει τις ρυθμίσεις
makfil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Φαίνεται ότι τα περίεργα σταμάτησαν από το απόγευμα και μετά, οπότε το σύστημα λειτουργεί και μπαίνει κανονικά στα windows, χωρίς ESET, utorrent στο startup και χωρίς το καλώδιο στο router. Αφού ολοκληρωθεί η εκκίνηση των windows, ενεργοποιώ το ESET και συνδέω το καλώδιο και μέχρι τώρα δεν παρουσιάζεται πρόβλημα. Δεν χρειάστηκε, μέχρι τώρα το utorrent αλλά κάποια στιγμή θα χρειαστεί και τότε θα δω πως θα αντιδράσει το σύστημα. Σε ευχαριστώ, και πάλι, για την ουσιαστική βοήθειά σου στον προβληματισμό μου, και τις σωστές οδηγίες για την αντιμετώπισή του.
hawkpilot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Φαίνεται ότι τα περίεργα σταμάτησαν από το απόγευμα και μετά, οπότε το σύστημα λειτουργεί και μπαίνει κανονικά στα windows, χωρίς ESET, utorrent στο startup και χωρίς το καλώδιο στο router. Αφού ολοκληρωθεί η εκκίνηση των windows, ενεργοποιώ το ESET και συνδέω το καλώδιο και μέχρι τώρα δεν παρουσιάζεται πρόβλημα. Δεν χρειάστηκε, μέχρι τώρα το utorrent αλλά κάποια στιγμή θα χρειαστεί και τότε θα δω πως θα αντιδράσει το σύστημα. Σε ευχαριστώ, και πάλι, για την ουσιαστική βοήθειά σου στον προβληματισμό μου, και τις σωστές οδηγίες για την αντιμετώπισή του. Για μένα δεν είναι λύση να μπουτάρεις βγάζοντας καλώδια και κόβωντας προγράμματα από το startup - είναι σα να έχεις ανάπηρο υπολογιστή . Θεωρώ ότι το utorrent δημιουργεί το πρόβλημα οπότε αν δε μπορείς να το απενεργοποιήσεις, απεγκατέστησέτο, άσε το eset να φορτώνει κανονικά, άσε το καλώδιο στη θέση του και κάνε boot να δούμε αν όλα βαίνουν καλώς.
makfil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Για κάποιον άγνωστο λόγο, το μήνυμα αυτό, όπως και πολλά άλλα, από τις αρχές Ιουνίου μέχρι σήμερα οδηγήθηκαν στα "Ανεπιθύμητα" και τα ανακάλυψα σήμερα. Αν και δεν είχα διαβάσει το μήνυμά σου,προσάρμοσα το σύστημα στον τρόπο που περιγράφεις και λειτουργεί καλά μέχρι σήμερα. Δηλαδή, έβαλα πάλι το ESET στο startup και δεν χρησιμοποίησα το utorrent από τότε. Το pc ανοίγει με πολύ μικρή καθυστέρηση στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας, δηλαδή στη μετατροπή των εικονιδίων του desktop από άχρωμα σε έγχρωμα, αλλά δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα από τότε. Το καλώδιο του router βγαίνει μόνο όταν περνάω στα 64, στα οποία δεν θέλω, για λόγους αρχής, να έχω σύνδεση. Ευχαριστώ κα πάλι για τις συμβουλές και εύχομαι καλό καλοκαίρι.
hawkpilot Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Για κάποιον άγνωστο λόγο, το μήνυμα αυτό, όπως και πολλά άλλα, από τις αρχές Ιουνίου μέχρι σήμερα οδηγήθηκαν στα "Ανεπιθύμητα" και τα ανακάλυψα σήμερα. Αν και δεν είχα διαβάσει το μήνυμά σου,προσάρμοσα το σύστημα στον τρόπο που περιγράφεις και λειτουργεί καλά μέχρι σήμερα. Δηλαδή, έβαλα πάλι το ESET στο startup και δεν χρησιμοποίησα το utorrent από τότε. Το pc ανοίγει με πολύ μικρή καθυστέρηση στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας, δηλαδή στη μετατροπή των εικονιδίων του desktop από άχρωμα σε έγχρωμα, αλλά δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα από τότε. Το καλώδιο του router βγαίνει μόνο όταν περνάω στα 64, στα οποία δεν θέλω, για λόγους αρχής, να έχω σύνδεση. Ευχαριστώ κα πάλι για τις συμβουλές και εύχομαι καλό καλοκαίρι. well done. Κοίταξε τις ρυθμίσεις του μtorrent - κάτι πρέπει να έχεις "πειράξει" και γονατίζει τη σύστημα εκτός κι αν έχεις πέσει σε περίπτωση ασυμβατότητας eset - μtorrent (λίγο απίθανο).
makfil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 well done. Κοίταξε τις ρυθμίσεις του μtorrent - κάτι πρέπει να έχεις "πειράξει" και γονατίζει τη σύστημα εκτός κι αν έχεις πέσει σε περίπτωση ασυμβατότητας eset - μtorrent (λίγο απίθανο). Όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα, δεν θυμάμαι να είχα πειράξει το μtorrent, αν και δούλευε παράλληλα με το eset για πολλά χρόνια, χωρίς πρόβλημα. Θα το κοιτάξω, όμως, όπως λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα