p8grs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Γεια σας, έχω αγοράσει εδω και δέκα μήνες το Acer Aspire 5750G-2414G64Mnkk. Απο την αρχή με το παραμικρό σε νορμάλ θερμοκρασίες περιβάλλοντος δηλαδή ακόμα και τον χειμώνα το laptop γινόταν ψησταριά. Απο οτι παρατήρησα δεν είναι η κάρτα γραφικών αλλά ο επεξεργαστής. Ακόμα απο το να ακούω μουσική με το media player μέχρι και crysis 2 hd να παίζω έχει σταθερά ιδια υψηλή θερμοκρασία ωστόσο όταν είμαι ιντερνετ ειναι νορμαλ οι θερμοκρασίες του. Είναι λογικό ή να το λύσω να του αλλάξω παστές και να του πάρω και μια καλή βάση? Επισυνάπτω και μια εικόνα με ανοικτό το photoshop CS6 να κανει Filling σε εικονα και θερμοκρασία δωματίου περίπου 19 βαθμούς.
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Αν το ανοίξεις τσίου εγγύηση αλλά και αφού παραμένουν σταθερές εκεί και δεν έχουν μεγάλες αυξομοιώσεις κατ'εμε σημαίνει ότι απλά είναι ένα θερμό μοντέλο και δεν είναι θέμα πάστας η ότι άλλο.. Οπότε καλό φυσηματακι να είναι πάντα καθαρό,κ μια βάση είναι η καλύτερη λύση..
hawkpilot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Γεια σας, έχω αγοράσει εδω και δέκα μήνες το Acer Aspire 5750G-2414G64Mnkk. Απο την αρχή με το παραμικρό σε νορμάλ θερμοκρασίες περιβάλλοντος δηλαδή ακόμα και τον χειμώνα το laptop γινόταν ψησταριά. Απο οτι παρατήρησα δεν είναι η κάρτα γραφικών αλλά ο επεξεργαστής. Ακόμα απο το να ακούω μουσική με το media player μέχρι και crysis 2 hd να παίζω έχει σταθερά ιδια υψηλή θερμοκρασία ωστόσο όταν είμαι ιντερνετ ειναι νορμαλ οι θερμοκρασίες του. Είναι λογικό ή να το λύσω να του αλλάξω παστές και να του πάρω και μια καλή βάση? Επισυνάπτω και μια εικόνα με ανοικτό το photoshop CS6 να κανει Filling σε εικονα και θερμοκρασία δωματίου περίπου 19 βαθμούς. Ντάξει, δεν είναι και τόσο θερμό. Άλλωστε το ζορίζει και η διεργασία που εκτελείται. Παρόλα αυτά, η πρόληψη (όπως αναφέρει και ο φίλος MoviemakerGr) είναι ο καλυτερος γιατρός, ιδιαίτερα στα laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα