Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θέλω να φτιάξω μια ιστοσελίδα και έχω ένα θέμα με το background... :shifty:

Συγκεκριμένα θέλω να φτιάξω ένα τέτοιο background όπως του insomnia, αλλά πιο απλό, το style θέλω να είναι ίδιο. Έχω επισυνάψει μια εικόνα, στο άσπρο φόντο εκεί θέλω να γίνονται μονάχα οι αλλαγές, όλο το γύρο γύρο να μένει ίδιο.. καμιά ιδέα;;

Το θέμα λύθηκε..!! Το βρήκα τελικά με πολύύύύύ προσπάθειαααα και φαντασίααααα...!!

-> Έχω όμως την εξής απορία... Μπορώ να βάλω tag στο Site? δλδ π.χ. λέμε τώρα, να πατάει ο άλλος στο Google π.χ. paraskos και να του βγάζει το Site μου;;;

post-226571-0-84642000-1339379201_thumb.png

Επεξ/σία από 19paraskos91
Δημοσ.

Το index μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης γίνεται αυτόματα (από τα robots των μηχανών όπως τα λέμε). Όταν θα ανεβάσεις το site μετά από μια-δυο βδομάδες θα δεις ότι θα εμφανίζεσαι στα αποτελέσματα αναζήτησης. Τώρα για το σε ποια θέση θα εμφανίζεσαι (1ος ή 1000ος) είναι μια πολύ "ΕΠΙΠΟΝΗ" διαδικασία!!! Αν θες την αναλύουμε πιο μετά!!!

Δημοσ.

Το index μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης γίνεται αυτόματα (από τα robots των μηχανών όπως τα λέμε). Όταν θα ανεβάσεις το site μετά από μια-δυο βδομάδες θα δεις ότι θα εμφανίζεσαι στα αποτελέσματα αναζήτησης. Τώρα για το σε ποια θέση θα εμφανίζεσαι (1ος ή 1000ος) είναι μια πολύ "ΕΠΙΠΟΝΗ" διαδικασία!!! Αν θες την αναλύουμε πιο μετά!!!

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να ορίσω ως title της αρχικής μου σελίδας "index";;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...