Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή φουλαρα την 8gb κάρτα μνήμης που έχω στο Neo V μου αποφάσισα να πάρω μια με 16gb αλλά επειδή την προηγούμενη φορά δεν είχα προσέξει στην αγορά μου και πήρα την πιο φθηνή θέλω να ρωτήσω αν έχει σημασία και αντίκτυπο στην ταχύτητα του τηλεφώνου η κάρτα μνήμης και αν ναι προτείνετε μου την καλύτερη value for money(μέχρι 15 ευρώ πιστεύω δεν έχω και... κάμερα) Ευχαριστώ προκαταβολικα για την βοήθεια!

Δημοσ.

Επειδή φουλαρα την 8gb κάρτα μνήμης που έχω στο Neo V μου αποφάσισα να πάρω μια με 16gb αλλά επειδή την προηγούμενη φορά δεν είχα προσέξει στην αγορά μου και πήρα την πιο φθηνή θέλω να ρωτήσω αν έχει σημασία και αντίκτυπο στην ταχύτητα του τηλεφώνου η κάρτα μνήμης και αν ναι προτείνετε μου την καλύτερη value for money(μέχρι 15 ευρώ πιστεύω δεν έχω και... κάμερα) Ευχαριστώ προκαταβολικα για την βοήθεια!

Απ τη μια αποφασισες οτι θελεις 16gb καρτα και μαλιστα καλη καρτα και οχι καμια φτηνοδουλεια, κ απ την αλλη θες να σου προτεινουμε καρτα μεχρι 15 ευρω. Αυτα τα 2 που λες, δεν στεκουν. Αν θες καλη, την πληρωνεις, δε γινεται και λιγα λεφτα, και καλη. Αυτα συνηθως δε συμβαδιζουν. Αυτα προς ενημερωση.

Λοιπον, τωρα οσον αφορα αυτο καθ αυτο το θεμα, να παρεις αυτην εδω την καρτα Link , 15.5 ευρω περιπου βγαινει, την εχω αγορασει και εγω, για το Neo V μου, και ειναι μια χαρα δυνατη καρτα. Να την παραγγειλεις με κατι ακομα μικρο, για να πιασεις τις 20 λιρες, και να σου ερθει απ το αμαζον με δωρεαν μεταφορικα. Αλλιως, νομιζω δε συμφερει.

Ελλαδα δε νομιζω να βρεις 16gb class 6 καρτα στα 15 ευρω... Αν βρεις, καλως. Η συγκεκριμενη ξεκινα απο 21 ευρω περιπου Link

Δημοσ.

εγω για τηλεφωνο που τραβα 720 νομιζω οτι κανει διαφορα.Στο γαλαξια η 4 αντικατασταθηκε με 10αρα (σε ταχυτητα) και βοηθησε το boot καποιων εφαρμογων καθως και τον ενδιαμεσο χρονο ληψεων φωτο.

Δημοσ.

Μάλλον από Ελλάδα θα την πάρω την κάρτα γιατί από εξωτερικό μόνο το ebay είναι για μικρές αγορές.... Το θέμα είναι αν όντως έχει σημασία το class αν αλλάζει την ταχύτητα του τηλεφώνου(λίγο ή πολύ) εντάξει ο γαλαξίας είναι και ήδη γρήγορος που λέει ο φίλος από πάνω έχεις κάνεις άλλος εμπειρία από ένα πιο ταπεινό τηλέφωνο?

Δημοσ.

Η class 6 θεωρεις οτι κανει καποια διαφορα στο κινητο σε σχεση με την 4;

Οπως ειπε και ο φιλος, οτι το κινητο θα χρειαστει να τραβηξει απαιτησεις, τοτε ναι θα κανει. Για μενα η class 6 ειναι η καλυτερη περιπτωση για κινητο, ειναι η μεση λυση, και λογικα ποτε δε θα χεις προβλημα με μια τετοια. Προσωπικα, στο διαβεβαιω απο τη δικη μου χρηση.

Μάλλον από Ελλάδα θα την πάρω την κάρτα γιατί από εξωτερικό μόνο το ebay είναι για μικρές αγορές.... Το θέμα είναι αν όντως έχει σημασία το class αν αλλάζει την ταχύτητα του τηλεφώνου(λίγο ή πολύ) εντάξει ο γαλαξίας είναι και ήδη γρήγορος που λέει ο φίλος από πάνω έχεις κάνεις άλλος εμπειρία από ένα πιο ταπεινό τηλέφωνο?

οκ, παντως αν ειναι να παρεις καρτα απο Ελλαδα, τα ξεχνας τα 15 ευρω που ελεγες, κτλ κτλ. Σου ξανα λεω, πηγαινε για class 6 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο να σε παει για οσο καιρο εχεις και το κινητο απροβληματιστα.

Δημοσ.

Καπου ειχα δει ενα αρθρο που ελεγε για καποιες class 10 οτι ουσιαστικα με καποιο τρικ δουλευουν και οτι δεν ειναι πραγματικα γρηγοροτερες απο class 6...

Το εχει δει κανεις αλλος;

Δημοσ.

εγω θα ελεγα μακρια απο ebay σε καρτες κ στικακια.παιζει πολυ μουφα.Αμαζον καλυτερα.

Αποστολή από το ALCATEL_one_touch_918D με τη χρήση Insomnia App

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έχω μια ερώτηση και εγώ. Για αγορές τέτοιοιων προιόντων, κοιτάμε μάρκες κτλ; Για micro sd ποια μάρκα θεωρείται καλή;

Anyway, παρήγγειλα αυτήν εδώ. Ελπίζω να δουλεύει στο Lenovo A760 (έχω 8αρα kingston class 4 και όλα κομπλέ).

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...