glad1at0re Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Χαιρετώ τους insomniacs! Μήπως γνωρίζει κανείς αν και που βγαίνει φέτος ο τιτάνιος αθλητικογράφς Γιώργος Γεωργίου ("Καφενείο των Φιλάθλων") για νυχτερινό σχολιασμό μετά τους αγώνες του Euro; Εχώ ρωτήσει αρκετούς φίλους και δεν έχει ακουστεί κάτι, αλλά στο insomnia ποτέ δε ξέρεις τι θα μάθεις. Ευχαριστώ!
Nitrous18 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Χαιρετώ τους insomniacs! Μήπως γνωρίζει κανείς αν και που βγαίνει φέτος ο τιτάνιος αθλητικογράφς Γιώργος Γεωργίου ("Καφενείο των Φιλάθλων") για νυχτερινό σχολιασμό μετά τους αγώνες του Euro; Εχώ ρωτήσει αρκετούς φίλους και δεν έχει ακουστεί κάτι, αλλά στο insomnia ποτέ δε ξέρεις τι θα μάθεις. Ευχαριστώ! εχει ενα ενθετο στο σιτε του realfm νομιζω!!!!!!
glad1at0re Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ναι κάτι διάβασα στο site του real fm, αλλά TV δε βρήκα κάτι.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Πρέπει να μάθουμε τις προβλέψεις του για να ποντάρουμε...στα ανάποδα!
nikos21aek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/447372-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%8d%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%87-%cf%83%cf%84%ce%bf-euro-2012/page__view__findpost__p__4797978
slipknot Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Έμαθα απ' το post που παραθέτει ο nikos21aek στα Προγνωστικά ότι έχει κάθε μέρα εκπομπή στον realfm 17.00-19.00 και λέω "Τέλεια!" γιατί νόμιζα ότι αφότου έφυγε απ' το Τηλεάστυ, αποσύρθηκε εντελώς. Βάζω ν' ακούσω... δε ξέρω αν είναι ιδέα μου επειδή γενικότερα δεν ακούω ραδιόφωνο, αλλά σαν πολλές διαφημίσεις δε βάζουν;
glad1at0re Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Έμαθα απ' το post που παραθέτει ο nikos21aek στα Προγνωστικά ότι έχει κάθε μέρα εκπομπή στον realfm 17.00-19.00 και λέω "Τέλεια!" γιατί νόμιζα ότι αφότου έφυγε απ' το Τηλεάστυ, αποσύρθηκε εντελώς. Βάζω ν' ακούσω... δε ξέρω αν είναι ιδέα μου επειδή γενικότερα δεν ακούω ραδιόφωνο, αλλά σαν πολλές διαφημίσεις δε βάζουν; Πάρα πολλές, πολύ περισσότερες από την τηλεόραση. Για αυτό και δεν ακούω ποτέ πια εκτός αν είναι κάποια συγκεκριμένη εκπομπή. Και δε μπορείς να κάνεις και ζάπινγκ εύκολα RADIO GAGA που έλεγαν οι σοφοί Queen.
tool1983 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Κυκλοφορει ακομη κ δουλευει κοσμο αυτος ο υπανθρωπος; (το υπανθρωπος,οχι για την εμφανιση αλλα για το χαρακτηρα του)
akisk Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Ο Γεωργίου προχθές είπε στο ραδιόφωνο ότι το να ζητάμε από την Ελλάδα να κερδίσει τη Ρωσία είναι σα να ζητάμε από αυτόν να βγάλει γκόμενα τη Σκλεναρίκοβα Μόνικα Μπελούτσι. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2012 από akisk
MJBulls23 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ο Γεωργίου προχθές είπε στο ραδιόφωνο ότι το να ζητάμε από την Ελλάδα να κερδίσει τη Ρωσία είναι σα να ζητάμε από αυτόν να βγάλει γκόμενα τη Σκλεναρίκοβα. Τον Γεωργιου τον εκτιμουσα ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ στις αποψεις του και τον παρακολουθουσα συχνοτατα, αλλά απο το 2004 και μετα με την χολη που εβγαλε κατα της εθνικης και την υποβαθμιση που προσπαθησε να κανει, επεσε κατακορυφα στην εκτιμηση μου και πλεον τον "εχω χασει" και δεν τον παρακολουθω. Παντως ακομα αναπολω τις θρυλικες εκομπες του το καφενειο των φιλαθλων πολυ πολυ παλια σε κατι πραγματικα καφενεια οπου εκανε live συζητησεις με φιλαθλους ομαδων(κυριως Ολυμπιακου, Παναθηναικου, ΑΕΚ) καθε Κυριακη μετα απο το τελος της αγωνιστικης. Μαγικες στιγμες που ηρθαν και εφυγαν.
benign Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ενας γραφικος ειναι ο Γεωργιου που μονο να ειρωνευεται ξερει.Για λαουτζικο καλος ειναι.
MJBulls23 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Πολυ κουβα οποιος επαιξε το συστημα με τα Χ! Λαθος τοπικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα