becks777 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 744 + 85 για επέκταση 3τιας..όσο για εντυπώσεις δεν έχω περάσει ακόμα παιχνίδια για να σας πω..απο εξωτερική εμφάνιση πάντως έχει πολύ ωραίο design & χρώμα (μολυβί)
Kostas93 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 μεγεια και απο μένα,μόλις περάσεις τα πρώτα παιχνίδια πες μας εντυπώσεις.
kamui Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Παντως γενικα μου αρεσουν λιγο παραπανω τα προιοντα της nvidia. Κυριως λογω drivers (ασχολουμαι κ με linux) . Οποιον κ να παρεις νομιζω θα σε καλυψει... http://www.insomnia.gr/topic/449860-%CE%BF-linus-torvalds-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-nvidia-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BD%CE%B1%CE%B5%CE%B9/ :P :P :P :P Άμα υποστηρίζει με το ρυθμό που περιμένουμε να δώσει κώδικα και για τα tegra 2 chipsets! Καήκαμε. Δεν έχω βέβαια nvidia κάρτα εδώ και πάρα πολλά χρόνια οπότε δεν έχω ιδέα.
liakjim Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ναι το είδα αυτο . Πάντως με Ubuntu στο λάπτοπ της υπογραφής δεν είχα ποτέ πρόβλημα . Sent from my iPod touch using Insomnia
geopolit Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 καλή λύση είναι και το acer aspire 5951 , στην τιμή γύρω στα 800 ευρώ πιστεύω είναι τίμια πρόταση
becks777 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Έχει πρόβλημα η καρτα δικτύου. Πάντως επι της ευκαιρίας έχει & intel graphics family για gpu
liakjim Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μ@λακια. Οκ συμβαινουν αυτα. Μπορει να επεσες στο κομματι. Ελπιζω. Οσο για το δευτερο που λες , το σωστο ειναι οτι ο επεξεργαστης σου εχει ενσωματωμενη την Intel HD Graphics 3000 , η οποια δουλευει συνηθως κ οταν υπαρχει απαιτηση για 3D εφαρμογη (πχ παιχνιδια) , αναλαμβανει η 7690ΧΤ (γεγονος που μερικες φορες εχουν αναφερθει καποια θεματακια οπως στο Max Payne 3 που δεν βλεπει την σωστη καρτα πχ) . Ολα ειναι θεμα σωστων drivers.
becks777 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ναι για παράδειγμα το pro 12 μου διαβάζε την intel. Νόμιζα πάντως ότι είναι θέμα ρυθμίσεων από το control panel. Αν μπορούσες να μου έστελνες λινκ με σωστό driver θα ήμουν ευγνώμων (που ήδη είμαι)
liakjim Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ειναι οντως θεμα ρυθμισεων. Drivers απο εδω : http://support.amd.com/US/Pages/AMDSupportHub.aspx Ο τελευταιος Catalyst ειναι ο 12.4.
becks777 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ για χιλιοστή φορά. Λοιπόν να το πάρω πρώτα στα χέρια μου πάλι & βλέπουμε. Να σας πω επιτέλους & εντυπώσεις για gaming.
becks777 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μάγκες δε ξέρω τι αποψη έχετε τελικά για τα hp αλλα εγω 2/2 fail..πήρα το ίδιο καινούργιο μετά από DOA & μου κόλλησε το νέο στη δημιουργία των recovery DVDs..βρίσκομαι σε απόγνωση..τι να κάνω ;;;; :(
liakjim Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μ@λακια . Δω στον πίσω , ζητά τα χρήματα σου κ πάρε αυτόν : http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Turbo-X-Maestro-HC-i5-650-2VR.htm . Είναι πολυ δυνατοτερος . Sent from my iPod touch using Insomnia
liakjim Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Αυτο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι φταινε τα dvd που αγορασες. Δοκιμασε ξανα με verbatim. Ειναι τα καλυτερα. Απο την αλλη μπορει να φταιει κ το αντιγραφικο. Αλλα dvd δοκιμασες να γραψεις? Ασχετα αρχεια πχ μουσικη. Επισης μπορεις να δοκιμασεις να κανεις το recovery σε εξωτερικο σκληρο να δεις αν στο κανει(αν εχεις). Σε καθε περιπτωση μην αργεις γιατι το doa κρατα 7 ημερες. Επισης επειδη θα ειναι το 2ο στην σειρα μπορεις να ασκησεις πιεση για επιστροφη χρηματων. Απο που το πηρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα