Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

744 + 85 για επέκταση 3τιας..όσο για εντυπώσεις δεν έχω περάσει ακόμα παιχνίδια για να σας πω..απο εξωτερική εμφάνιση πάντως έχει πολύ ωραίο design & χρώμα (μολυβί)

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως γενικα μου αρεσουν λιγο παραπανω τα προιοντα της nvidia. Κυριως λογω drivers (ασχολουμαι κ με linux) . Οποιον κ να παρεις νομιζω θα σε καλυψει...

http://www.insomnia.gr/topic/449860-%CE%BF-linus-torvalds-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-nvidia-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BD%CE%B1%CE%B5%CE%B9/

:P :P :P :P :P :P :P :P

Άμα υποστηρίζει με το ρυθμό που περιμένουμε να δώσει κώδικα και για τα tegra 2 chipsets! Καήκαμε. Δεν έχω βέβαια nvidia κάρτα εδώ και πάρα πολλά χρόνια οπότε δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.

Ναι το είδα αυτο . Πάντως με Ubuntu στο λάπτοπ της υπογραφής δεν είχα ποτέ πρόβλημα .

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Μ@λακια. Οκ συμβαινουν αυτα. Μπορει να επεσες στο κομματι. Ελπιζω.

Οσο για το δευτερο που λες , το σωστο ειναι οτι ο επεξεργαστης σου εχει ενσωματωμενη την Intel HD Graphics 3000 , η οποια δουλευει συνηθως κ οταν υπαρχει απαιτηση για 3D εφαρμογη (πχ παιχνιδια) , αναλαμβανει η 7690ΧΤ (γεγονος που μερικες φορες εχουν αναφερθει καποια θεματακια οπως στο Max Payne 3 που δεν βλεπει την σωστη καρτα πχ) . Ολα ειναι θεμα σωστων drivers.

Δημοσ.

Ναι για παράδειγμα το pro 12 μου διαβάζε την intel. Νόμιζα πάντως ότι είναι θέμα ρυθμίσεων από το control panel. Αν μπορούσες να μου έστελνες λινκ με σωστό driver θα ήμουν ευγνώμων (που ήδη είμαι)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για χιλιοστή φορά. Λοιπόν να το πάρω πρώτα στα χέρια μου πάλι & βλέπουμε. Να σας πω επιτέλους & εντυπώσεις για gaming.

Δημοσ.

Μάγκες δε ξέρω τι αποψη έχετε τελικά για τα hp αλλα εγω 2/2 fail..πήρα το ίδιο καινούργιο μετά από DOA & μου κόλλησε το νέο στη δημιουργία των recovery DVDs..βρίσκομαι σε απόγνωση..τι να κάνω ;;;; :( :(

Δημοσ.

Αυτο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι φταινε τα dvd που αγορασες. Δοκιμασε ξανα με verbatim. Ειναι τα καλυτερα. Απο την αλλη μπορει να φταιει κ το αντιγραφικο. Αλλα dvd δοκιμασες να γραψεις? Ασχετα αρχεια πχ μουσικη. Επισης μπορεις να δοκιμασεις να κανεις το recovery σε εξωτερικο σκληρο να δεις αν στο κανει(αν εχεις). Σε καθε περιπτωση μην αργεις γιατι το doa κρατα 7 ημερες. Επισης επειδη θα ειναι το 2ο στην σειρα μπορεις να ασκησεις πιεση για επιστροφη χρηματων. Απο που το πηρες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...