sundance_kid Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Για μένα καλύτερα να το δώσεις. Τα χρεώνουν ~30€, τα οποία δεν αξίζουν για cpe που το χρησιμοποιείς 3-4 χρόνια και είναι κλειδωμένο με firmware παρόχου.
yositosi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μεγάλη εντύπωση μου κάνει πάντως... Στη HOL τώρα που άλλαξα σε VDSL και τους ρώτησα για τον παλιό εξοπλισμό (τετραετίας φυσικά Intracom), τσέκαραν και μου είπαν ότι δεν το θέλω - παρά το ότι ήταν χρονομίσθωση. Όταν κιόλας στην αρχή που είχα πάει στη HOL και είχα κατι θεματάκια, σε μια απόπειρα να το λύσουμε μου είχαν στείλει νέο ρούτερ (στα καπάκια από την μετάβαση στο δίκτυο τους), ο οποίος ήταν ίδιο μοντέλο αλλά εμφανώς μεταχειρισμένος - και άρα από επιστροφή. Τα ίδια και ο ΟΤΕ όταν έκανα διακοπή/αναβάθμιση του CosmoteTV όπου με το που είδαν ότι είχα ένα παλιό Tilgin στο Γερμανό μου είπαν ότι ήταν πολύ παλιό για να ασχοληθούν, μου έκοψαν ένα μηδενικό παραστατικό ότι το επέστρεψα, και μου είπαν να το πετάξω.
nas91 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια,εδω και κανα διμηνο,υπηρξε αυξηση στο λογαριασμο του ιντερνετ(cyta).Kαι απο εκει που πληρωνα 18.50,εγινε 18.80 αν δε κανω λαθος..Το ποσο ειναι αστειο,ομως απο τη στιγμη που υπογραψαμε συμβολαιο στα 18.50 για 2 χρονια,ποσο νομιμο ειναι να αυξανεται? Και μετα σου λενε οτι αν κανεις διακοπη ή μεταφορα σε αλλο σπιτι πληρωνεις ρυτρες... 2 μετρα και 2 σταθμα?
yositosi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εκανες συμβόλαιο για συγκεκριμένη τιμή... ή για συγκεκριμένο ποσοστό εκπτωσης επί του καταλόγου; (στα 18.5€ λογικά εδώ και 2 μήνες πρέπει να έχεις και την αύξηση του φόρου 5% δηλαδή περίπου 1€)
nas91 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εκανες συμβόλαιο για συγκεκριμένη τιμή... ή για συγκεκριμένο ποσοστό εκπτωσης επί του καταλόγου; (στα 18.5€ λογικά εδώ και 2 μήνες πρέπει να έχεις και την αύξηση του φόρου 5% δηλαδή περίπου 1€) 2 χρονια-18,50 το μηνα
isay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια,εδω και κανα διμηνο,υπηρξε αυξηση στο λογαριασμο του ιντερνετ(cyta).Kαι απο εκει που πληρωνα 18.50,εγινε 18.80 αν δε κανω λαθος..Το ποσο ειναι αστειο,ομως απο τη στιγμη που υπογραψαμε συμβολαιο στα 18.50 για 2 χρονια,ποσο νομιμο ειναι να αυξανεται? Και μετα σου λενε οτι αν κανεις διακοπη ή μεταφορα σε αλλο σπιτι πληρωνεις ρυτρες... 2 μετρα και 2 σταθμα? οταν τους τηλεφωνησες τι σου ειπανε; ποια η αιτιολογια της αυξησης;
yositosi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 2 χρονια-18,50 το μηνα σε ρώτησα γιατί εγώ με τη βόντα επέμενα ότι είχα "καρφωτή" προσφορά, και μετά όταν φίλος μου είπε ότι αυτός είχε με "καρφωτή ΕΚΠΤΩΣΗ" εγώ επέμενα, μέχρι που είδα το online account και κατάλαβα ότι το ίδιο ίσχυε και για εμένα.. και απλά για τόσο καιρό δεν είχε αλλάξει το "αρχικό πακέτο" προ εκπτώσεων
nas91 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 οταν τους τηλεφωνησες τι σου ειπανε; ποια η αιτιολογια της αυξησης; Δε τους ρωτησα,αυριο ομως που θα παω απτο καταστημα να πληρωσω,θα τους ρωτησω.. σε ρώτησα γιατί εγώ με τη βόντα επέμενα ότι είχα "καρφωτή" προσφορά, και μετά όταν φίλος μου είπε ότι αυτός είχε με "καρφωτή ΕΚΠΤΩΣΗ" εγώ επέμενα, μέχρι που είδα το online account και κατάλαβα ότι το ίδιο ίσχυε και για εμένα.. και απλά για τόσο καιρό δεν είχε αλλάξει το "αρχικό πακέτο" προ εκπτώσεων Δε γνωριζω για 'καρφωτες προσφορες',δεν εχω ιδεα τι εννοεις βασικα..
isay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δε τους ρωτησα,αυριο ομως που θα παω απτο καταστημα να πληρωσω,θα τους ρωτησω.. Δε γνωριζω για 'καρφωτες προσφορες',δεν εχω ιδεα τι εννοεις βασικα.. Μπορούσες να τους πάρεις τηλέφωνο στο customer care. Πρωτα θα ρωτουσα στο φορέα και μετά θα ανοιγα θεμα στο insomnia
nas91 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μπορούσες να τους πάρεις τηλέφωνο στο customer care. Πρωτα θα ρωτουσα στο φορέα και μετά θα ανοιγα θεμα στο insomnia Δεν ανοιξα θεμα,εκανα μια ερωτηση σε υπαρχων θεμα.Αφου σε ενοχλει αυτο,μην απαντας καθολου..
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Παιζει να ειναι και απο τους εξτρα φορους.λο9γικα στον αναλυτικο θα πρεπει να φενονται οι εξτρα χρεωσεις. Μεγάλη εντύπωση μου κάνει πάντως... Στη HOL τώρα που άλλαξα σε VDSL και τους ρώτησα για τον παλιό εξοπλισμό (τετραετίας φυσικά Intracom), τσέκαραν και μου είπαν ότι δεν το θέλω - παρά το ότι ήταν χρονομίσθωση. Όταν κιόλας στην αρχή που είχα πάει στη HOL και είχα κατι θεματάκια, σε μια απόπειρα να το λύσουμε μου είχαν στείλει νέο ρούτερ (στα καπάκια από την μετάβαση στο δίκτυο τους), ο οποίος ήταν ίδιο μοντέλο αλλά εμφανώς μεταχειρισμένος - και άρα από επιστροφή. Τα ίδια και ο ΟΤΕ όταν έκανα διακοπή/αναβάθμιση του CosmoteTV όπου με το που είδαν ότι είχα ένα παλιό Tilgin στο Γερμανό μου είπαν ότι ήταν πολύ παλιό για να ασχοληθούν, μου έκοψαν ένα μηδενικό παραστατικό ότι το επέστρεψα, και μου είπαν να το πετάξω. ναι αν ειναι ρουτερ 5 ετιας ή γενικα ρουτερ που δεν θα χρησιμοποιηθει ποιος ο λογος να το παρουν πισω? Ας κάνω την ανασκαφή μου 4 χρονάκια μετά! Διακόπτω το συμβόλαιο με τη cyta για να πάω σε vodafone σταθερή. Ηδη το ρούτερ το χουν ζητήσει πίσω, αλλα 5 χρόνια συνδρομητής, δε νομίζω πως θα το στείλω. Θα έχω πρόβλημα, με το voip ρουτερ τώρα με την vodafone; εννοώντας αν παίζει ρολο πως ειναι voip ρουτερ και όχι "απλό". Βάζω δηλ κωδικους για το ιντερνετ και τέλος; αν πας σε vodafone Παιζει να μην χρειαστει καν κωδικους αφου σαν Hol τουλαχιστον δεν επαιζε Radius. Σιγουρα θα πρεπει να αλλαχθουν και αλλα πραγματα στην περιπτωση που συνδεθεις με voip τηλεφωνια στην vodafone, αν η vodafone σε δωσει τηλεφωνια μεσω κανονικου δικτυου τοτε το router μαλλον θελει και αλλο firmware. δεν δινει voip εκτος απο επαγγελματικα πακετα.πιο παλια εδινε η hol και σε οικιακουςπελατες voip με το fritz. Nαι, ξέχασα να το αναλύσω εις βάθος. Κανονική τηλεφωνία και ιντερνετ, οχι voip. (νομιζω εχει εξαγοράσει ή συνεργάζεται με HOL). Πέρσαν πρόσφατα οπτικές ίνες εδώ στο χωριό κι έτσι δίνουν πλεον το κλασσικο double play. Το ρουτερ που χω ομως ειναι voip/cyta. Οπότε αν λες οτι ειναι μπλέξιμο, να το δωσω στη σύτα να ησυχάσω και να παρω ενα απλό; δεν θα εχεις θεμα.απλαοι voip θυρες(Fxs) θα ειναι αχρηστες.
kanesaxo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 "αν πας σε vodafone Παιζει να μην χρειαστει καν κωδικους αφου σαν Hol τουλαχιστον δεν επαιζε Radius." Πουλινέ, λίγο πιο λιανά; Πχ τωρα που χω φορθνετ, εχω βάλει username/pass. Οπως και παλιότερα που χα ΟΤΕ. Εννοείς πως με οποιοδήποτε ρούτερ, "αυτόματα" θα μπαίνει στο ιντερνετ; ΔΕΝ ειναι Voip η Vodafone (για καποιον που ξαναρώτησε)
Ionlab Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Τα παλιά modem της Cyta ξεκλείδωναν και μπορούσες να ρυθμίσεις αν θυμάμαι καλά τις παραμέτρους με όποιον voip provider ήθελες. Το πιο απλό που έχεις να κάνεις αμα τους έχεις και άχτι είναι να τους πείς να κανονίσουν να περάσουν να το παραλάβουν από τον χώρο σου την τάδε ημερομηνία & τάδε ώρα. Το πιο πιθανό είναι να μην ασχοληθούν καν και να σε αφήσουν στην ησυχία σου. Γιατί πράγματι συμφώνησες να επιστραφεί ο εξοπλισμός όμως είναι ευθύνη της εταιρίας η παραλαβή του.
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 "αν πας σε vodafone Παιζει να μην χρειαστει καν κωδικους αφου σαν Hol τουλαχιστον δεν επαιζε Radius." Πουλινέ, λίγο πιο λιανά; Πχ τωρα που χω φορθνετ, εχω βάλει username/pass. Οπως και παλιότερα που χα ΟΤΕ. Εννοείς πως με οποιοδήποτε ρούτερ, "αυτόματα" θα μπαίνει στο ιντερνετ; ΔΕΝ ειναι Voip η Vodafone (για καποιον που ξαναρώτησε) οταν εισαι συνδρομης οτε και Forthnet Για να μπεις στο ιντερνετ θελει Username/password.η Cyta ,Hol/vodafone,wind οσο ξερω οτι Username και να βαλεις θα συνδεθεις ασχετα που τυπικα μεσα στο ρουτερ βλεπεις ενα Username πχ [email protected] οποτε σε αυτους τους παροχους αν βαλεις ρουτερ απο αλλο παροχο εφοσον οι ρυθμισεις ειναι οι ιδιες πχ Pppoe/llc vpi 8 vci 35 Ο εξοπλισμος θα παιξει. Τα παλιά modem της Cyta ξεκλείδωναν και μπορούσες να ρυθμίσεις αν θυμάμαι καλά τις παραμέτρους με όποιον voip provider ήθελες. Το πιο απλό που έχεις να κάνεις αμα τους έχεις και άχτι είναι να τους πείς να κανονίσουν να περάσουν να το παραλάβουν από τον χώρο σου την τάδε ημερομηνία & τάδε ώρα. Το πιο πιθανό είναι να μην ασχοληθούν καν και να σε αφήσουν στην ησυχία σου. Γιατί πράγματι συμφώνησες να επιστραφεί ο εξοπλισμός όμως είναι ευθύνη της εταιρίας η παραλαβή του. ναι ολα ξεκλειδωνουν απλα πρεπει να βρεις και τα voip στοιχεια του αλλου παροχου.και δεν ειναι παντα ευκολο διοτι πολλες φορες χρειαζονται και αλλες ρυθμισεις για να παιξει η τηλεφωνια και να γινει Register με ρουτερ αλλου παροχου.αλλα η voda δεν δινει voip εκτος απο επαγγελματικα πακετα.για τον εξοπλισμο καλο ειναι να κανει οτι ειναι να κανει και να παρει καποιο αποδεικτικο οτι πχ δεν του ζητηθηκε ή κατι αλλο ωστε να μην του πουν αργοτερα α πληρωσε χ ευρω για τον εξοπλισμο που πεταξες.πολλοι πεταξαν ρουτερ και τους θυμηθηκαν μετα απο χ χρονια και τους εβαλαν να πληρωσουν ενα χ ποσο για ενα ρουτερ που απλα ουτε για ανακυκλωση δεν κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα