Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι χρησιδάνειο όπως σωστά λέει ο Πουλινός και το υπογράφεις. Αφου αποδέχτηκες τους όρους πρέπει να το επιστρέψεις πίσω.Δεν είναι θέμα γυφτιάς αλλά πολιτικής την οποία την αποδέχεσαι ή οχι. Στο χέρι του καθενός είναι.

Εγώ μόλις έβαλα VDSL OTE .. ο ίδιος ο ΟΤΕ μου ζήτησε το ADSL router πίσω. 

Η forthnet δεν μου ζήτησε κάτι πίσω.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν συνηθως υπαρχει voip τηλεφωνια τον ζητανε τον εξοπλισμο πισω γιατι ειναι πιο ακριβως απο ενα απλο ρουτερ.πλεον βεβαια και ο οτε δινει τον εξοπλισμο χρησιδανειο οποτε πλεον δεν τον κρατας.οποτε δεν εχει νοημα να το τραβηξεις παραπανω γιατι εσυ εκανες το λαθος.και πιστεψε με αν ζητανε 25 ευρω μονο μια χαρα ειναι.μαλλον σου ζητανε τιμη που το αγοραζουν αυτοι και οχι οσο μπορει να κανει εξω στο εμποριο.

Δημοσ.

Αν δε πληρωσεις τι θα γινει ομως;; 

συνηθως στις περισσοτερες περιπτωσεις που χρωστας σε ενα παροχο οτιδηποτε σε θεματα λεφτων αυτο που γινεται ειναι να τα στελνουν μαζικα σε δικηγορικο γραφειο και μετα να σου ερχεται χαρτι απο δικηγορο οτι χρωστας ταδε λεφτα + προσαυξησεις που μπορει να ζητηθουν κτλ αν δεν πληρωθει κτλ κτλ

Δημοσ.

στην διαφημιση λεει δωρεαν εξοπλισμος και στα μικρα γραμματα λεει οτι πρεπει να επιστραφει.μου το ζητησαν και μετα και εκατσα και διαβασα το συμβολαιο και οντως το γραφει.τουλαχιστον τοτε.λογικα το γραφει και τωρα.λεω τοτε γιατι ηταν πριν 3 χρονια

Δημοσ.

στην διαφημιση λεει δωρεαν εξοπλισμος και στα μικρα γραμματα λεει οτι πρεπει να επιστραφει.μου το ζητησαν και μετα και εκατσα και διαβασα το συμβολαιο και οντως το γραφει.τουλαχιστον τοτε.λογικα το γραφει και τωρα.λεω τοτε γιατι ηταν πριν 3 χρονια

και στο δελτιο αποστολης μπορει να το γραφει.οτι εξοπλισμος βαση συμβασης,μπορει να επιστραφει μετα την ληξη της συμβασης κτλ.ειναι πραγματα που τα γραφουν παντα πανω για να μπορουν μετα να ειναι καλυμμενοι και να ζητησουν τα σπασμενα.το οτι ειναι κατι δωρεαν δεν το κανει να μην ειναι βαση συμβασης και να πρεπει να επιστραφει οταν διακοψεις.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδιά εγώ είχα σύνδεση με αυτή την εταιρία και διέκοψα πριν ένα χρόνο- με κάλεσαν τωρα, για να τους επιστρέψω τον εξοπλισμό που μου "δάνεισαν" για να χρησιμοποιώ την υπηρεσία τους επίσης για ένα χρόνο που ήμουν και συνδρομητής τους.

Συγκεκριμένα εγώ το ρουτερ τους το έχω και είναι σε άψογη κατάσταση οπότε θα τους το επιστρέψω με κουριερ που στελνουν οι ιδιοι.

Αναρωτιεμαι απλά, τι γινεται σε περίπτωση που ΔΕΝ το επιστρέψει κανείς και δεν πληρώσει το ποσό που κοστίζει ο μεταχειρισμένος πλέον εξοπλισμός...

Και επειδή είναι "καλυμμένοι" σου κάνουν δικαστήριο;;...Για ένα ρούτερ VOIP Thomson;;

Και θα δεχτεί το δικαστήριο να το "απασχολήσει" η cyta για 30 ή και 100 ευρώ;;

Αν έχει κανείς εμπειρία ας μας πει για να ξέρουμε και τι παίζει σε τέτοια περίπτωση...

Δημοσ.

παιδιά εγώ είχα σύνδεση με αυτή την εταιρία και διέκοψα πριν ένα χρόνο- με κάλεσαν τωρα, για να τους επιστρέψω τον εξοπλισμό που μου "δάνεισαν" για να χρησιμοποιώ την υπηρεσία τους επίσης για ένα χρόνο που ήμουν και συνδρομητής τους.

Συγκεκριμένα εγώ το ρουτερ τους το έχω και είναι σε άψογη κατάσταση οπότε θα τους το επιστρέψω με κουριερ που στελνουν οι ιδιοι.

Αναρωτιεμαι απλά, τι γινεται σε περίπτωση που ΔΕΝ το επιστρέψει κανείς και δεν πληρώσει το ποσό που κοστίζει ο μεταχειρισμένος πλέον εξοπλισμός...

Και επειδή είναι "καλυμμένοι" σου κάνουν δικαστήριο;;...Για ένα ρούτερ VOIP Thomson;;

Και θα δεχτεί το δικαστήριο να το "απασχολήσει" η cyta για 30 ή και 100 ευρώ;;

Αν έχει κανείς εμπειρία ας μας πει για να ξέρουμε και τι παίζει σε τέτοια περίπτωση...

δεν εχει σημασια ειναι ειναι 20 ευρω αν ειναι 100 ευρω αν ειναι απο επιστροφη ρουτερ η απο τελος διακοπης η απο χρωστουμενα.μετα απο καποιο καιρο ερχεται χαρτακι απο δικηγορικο γραφειο οτι χρωστας.τωρα αμα δεν τα πληρωσεις δεν ξερω αν γινεται δικαστηριο η αν γινεται κατι αλλο.γιατι ναι δικαστηριο δεν αξιζει αφου θα κοστισει πολυ παραπανω.αν και καποιοι λενε οτι το χαρτι που ερχεται γραφει οτι εχουν δικαιωμα να σου ζητησουν και τυχον εξοδα,προσαυξησεις κτλ.τωρα αν εννουν το δικηγορικο γραφειο η το δικαστηριο οτι θα στο χρεωσουν δεν το ξερω.παντως καλο ειναι να τα πληρωνουμε εφοσον εχουμε υπογραψει οτι συμφωνουμε με τους ορους που μας εχουν θεσει

Δημοσ.

Λοιπόν, μετά από μήνες με παράπονα στην εταιρία, ύστερα από μετακόμιση κτλ, όταν διέκοψα το συμβόλαιο (ήμουν 2 χρόνια περίπου στην εταιρία), μου ζήτησαν το router. Έτυχε και δε το γύρισα, δε το έβρισκα (χρησιμοποιούσα άλλο router απ'το αρχικο) και μου ειπαν οτι θα μου χρεωναν 25 ευρω στον εκκαθαριστικο, πραγμα που δεν εγινε. Γιατί δε μου έχει έρθει αυτό το ποσό;;;

Δημοσ.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μαζευτείτε 5 άτομα και να πάτε μαζί σε μια εταιρεία με τις καλύτερες προσφορές, τότε να δεις πως θα σε πάρουν τηλ και θα σου προσφέρουν καλύτερες προσφορές στην τιμή.

Εγώ αυτό θα κάνω.

Δημοσ.

Λοιπόν, μετά από μήνες με παράπονα στην εταιρία, ύστερα από μετακόμιση κτλ, όταν διέκοψα το συμβόλαιο (ήμουν 2 χρόνια περίπου στην εταιρία), μου ζήτησαν το router. Έτυχε και δε το γύρισα, δε το έβρισκα (χρησιμοποιούσα άλλο router απ'το αρχικο) και μου ειπαν οτι θα μου χρεωναν 25 ευρω στον εκκαθαριστικο, πραγμα που δεν εγινε. Γιατί δε μου έχει έρθει αυτό το ποσό;;;

take them and ask them να δεις αν υπαρχει υπολοιπο στον λογαριασμο σου εκτος αν μπορεις να τον τσεκαρεις Online.(κατα τα αλλα ελεος πως χανετε ενα ρουτερ λες και ειναι κανα σπιρτο).

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ας κάνω την ανασκαφή μου 4 χρονάκια μετά!

Διακόπτω το συμβόλαιο με τη cyta για να πάω σε vodafone σταθερή. Ηδη το ρούτερ το χουν ζητήσει πίσω, αλλα 5 χρόνια συνδρομητής, δε νομίζω πως θα το στείλω.

Θα έχω πρόβλημα, με το voip ρουτερ τώρα με την vodafone; εννοώντας αν παίζει ρολο πως ειναι voip ρουτερ και όχι "απλό".

Βάζω δηλ κωδικους για το ιντερνετ και τέλος;

Δημοσ.

Ας κάνω την ανασκαφή μου 4 χρονάκια μετά!

Διακόπτω το συμβόλαιο με τη cyta για να πάω σε vodafone σταθερή. Ηδη το ρούτερ το χουν ζητήσει πίσω, αλλα 5 χρόνια συνδρομητής, δε νομίζω πως θα το στείλω.

Θα έχω πρόβλημα, με το voip ρουτερ τώρα με την vodafone; εννοώντας αν παίζει ρολο πως ειναι voip ρουτερ και όχι "απλό".

Βάζω δηλ κωδικους για το ιντερνετ και τέλος;

Σιγουρα θα πρεπει να αλλαχθουν και αλλα πραγματα στην περιπτωση που συνδεθεις με voip τηλεφωνια στην vodafone, αν η vodafone σε δωσει τηλεφωνια μεσω κανονικου δικτυου τοτε το router μαλλον θελει και αλλο firmware.

Δημοσ.

Nαι, ξέχασα να το αναλύσω εις βάθος.

Κανονική τηλεφωνία και ιντερνετ, οχι voip. (νομιζω εχει εξαγοράσει ή συνεργάζεται με HOL). Πέρσαν πρόσφατα οπτικές ίνες εδώ στο χωριό κι έτσι δίνουν πλεον το κλασσικο double play.

Το ρουτερ που χω ομως ειναι voip/cyta. Οπότε αν λες οτι ειναι μπλέξιμο, να το δωσω στη σύτα να ησυχάσω και να παρω ενα απλό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...