MoviemakerGr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Εντάξει,μπορεί να μην τον γουστάρεις τον stm00192,αλλά μην φτάνουμε και σ'αυτά τα σημεία Εγώ "πειράζω" αυτούς που θεωρώ φίλους.. τους εχθρούς τους κάνω απλά Delete k δεν ξαν' ασχολούμαι με αυτούς..
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ρουφιξα αρκετο ήλιο 29χρονια στην Ελλαδα ώστε να μπορώ να αντεξω την ελλειψη του εδώ πανω για τα επόμενα 30! :P Το μονο πραγμα που μπορει να με οδηγήσει στην αυτοκτονια είνια η ξεροκεφαλιά του Δεινοσαυρου... μιας και ουκ ολιγες φορές με φέρνει σε φάση να θελω να πηδηχτώ απο το παραθυρο... ευτυχώς οι Σουηδέζες τα..... σχετικα ευκολα και την γλυτώνει το παραθυρο (Ψεεεεμααααα μεγάλο!!!) :P
ninos30 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Εγώ απλά να πω, πως έχετε κυριολεκτικά "ΒΙΑΣΕΙ" το thread του TS. Και ο καθένας το κοντό και το μακρύ του. Όχι τίποτε άλλο έχει και λίγα Posts και τον βλέπω να τρομάζει να ξαναποστάρει. Για μένα ας το κλείσει κανας Admin και ας ανοίξει ένα καινούριο ο άνθρωπος με πιο εποικοδομητική κουβέντα. Συγνώμη και για το δικό μου off-topic
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ρουφιξα αρκετο ήλιο 29χρονια στην Ελλαδα ώστε να μπορώ να αντεξω την ελλειψη του εδώ πανω για τα επόμενα 30! :P Ξέρεις το συναίσθημα κ το χιούμορ είναι οι 2 βασικές αρετές - αξίες στην αξιολόγηση ενός Ανθρώπου ( όχι κουτιού βλέπε τοπικ ) ολα τα άλλα έπονται.. +1 Εγώ απλά να πω, πως έχετε κυριολεκτικά "ΒΙΑΣΕΙ" το thread του TS. Και ο καθένας το κοντό και το μακρύ του. Όχι τίποτε άλλο έχει και λίγα Posts και τον βλέπω να τρομάζει να ξαναποστάρει. Για μένα ας το κλείσει κανας Admin και ας ανοίξει ένα καινούριο ο άνθρωπος με πιο εποικοδομητική κουβέντα. Συγνώμη και για το δικό μου off-topic Φαντάζομαι δεν το διαβάζει πια, ασχολείται κ στήνει το καινούριο του Corsair
skorer-man Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Παιδια σας ευχαριστω όλους για της γνώμες σας και θα καταλήξω τελικά στο zalman z9 τελικά και όχι στο z11 Sent from my iPhone using Insomnia
nikos1982 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Παιδια σας ευχαριστω όλους για της γνώμες σας και θα καταλήξω τελικά στο zalman z9 τελικά και όχι στο z11 Sent from my iPhone using Insomnia ωραιο ειναι.και απο χωρους σαν το ζ11 οποτε δεν νομίζω να υπαρχη κανενα προβλημα
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Εγω παλι βλεπω εδω και 3 μερες μια κουτα απο ενα obsidian στα σκουπιδια πεταμενη και σημερα σταματησα και την χαζευα.....αλλα ποιος μου εχει βαλει αρνητικη αξιολογηση στο προφιλ μου? (να πω και εγω τις χαζομαρες μου γιατι πλεον ξεφυγε το θεμα).να ανοιξω ενα θεμα να κραζουμε ολοι μαζι τον Βαγγελη?
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 να ανοιξω ενα θεμα να κραζουμε ολοι μαζι τον Βαγγελη? Εγώ μέσα... +1 :P
Vaggos02 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Εγώ τον κράζω και σε πμ αν χρειαστεί αλλά ψήνομαι κι εγώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα