stm00192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μήπως τελικά το πρόβλημά σας είναι ότι έχετε τέτοια κουτια? Ενω εσυ με το commander πας πισω? Και τσιρκο και αχρηστο κουτι απο καθε αποψη!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ενω εσυ με το commander πας πισω? Και τσιρκο και αχρηστο κουτι απο καθε αποψη! Oύτε την υπογραφή... @nikos1982: Tουλάχιστον δεν ντρέπομαι γι αυτό. Φτηνό αλλά τίμιο. Θα απαντήσει κανένας επί της ουσίας ή θα συνεχίσετε το τρολάρισμα?
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Αυτό που εννοώ είναι "άμα είναι τελείως χάλια' date=' είτε καλό, είτε κακό, μου είναι αδιάφορο".[/quote'] Αυτο ακριβως ΣΟΥ ειναι αδιαφορο.. οποτε δεν μπορεις να εχεις αποψη πανω στο θεμα και το κυριοτερο δεν εχεις το δικαιωμα να προσπαθεις να επιβαλεις την υποκειμενικη σου αποψη. Ενα απλο σχολιο του τυπου καλο μεν κουτι αθλιο δε design κατ εμε, θα ηταν υπεραρκετο απο μερους σου!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δεν θα μου πεις πώς θα σχολιαζω stm. Προφανώς είναι η υποκειμενική μου άποψη. Αν σε ενοχλεί, προσπέρασέ την. Αυτό που λες για την επιβολή είναι απλά αφελές. Πώς είναι δυνατόν κάποιος από το ιντερνετ να επιβάλει σε κάποιον άγνωστο τι θα πάρει?
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δεν θα μου πεις πώς θα σχολιαζω stm. Προφανώς είναι η υποκειμενική μου άποψη. Αν σε ενοχλεί' date=' προσπέρασέ την. Αυτό που λες για την επιβολή είναι απλά αφελές. Πώς είναι δυνατόν κάποιος από το ιντερνετ να επιβάλει σε κάποιον άγνωστο τι θα πάρει?[/quote'] Προσπαθεις να επιβαλεις ειπα... Δεν ειπα οτι τα καταφερνεις κιολας... Εγω την προσπερναω ετσι και αλλιως γτ ξερω 5 πραγματα παραπανω το θεμα ειναι οτι καποιος πρεπει να πει και σε αυτον που δεν ξερει οτι πρεπει να την προσπερασει!
Vaggos02 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, έβγαλα ένα απόσταγμα. Στις γκόμενες, στα αμάξια, στις ομάδες και στα κουτιά οι απόψεις είναι γάμα τα. Στον ένα αρέσει το ένα, στον άλλο το άλλο κλπ. Το θέμα είναι να απαντάμε και να δίνουμε και μερικά στοιχεία που να τεκμηριώνουν τη γνώμη μας. Αλλιώς από αύριο αρχίζω κι εγώ να λεω "Ποιος 3770k και μαλακίες; Με μπλέ κουτί δε πας πουθενά! Αν εμένα δε μου αρέσει η συσκευασία του επεξεργαστή ΑΡΝΟΥΜΑΙ να τον κοιτάξω καν!"
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι' date=' έβγαλα ένα απόσταγμα. Στις γκόμενες, στα αμάξια, στις ομάδες και στα κουτιά οι απόψεις είναι γάμα τα. Στον ένα αρέσει το ένα, στον άλλο το άλλο κλπ. Το θέμα είναι να απαντάμε και να δίνουμε και μερικά στοιχεία που να τεκμηριώνουν τη γνώμη μας. Αλλιώς από αύριο αρχίζω κι εγώ να λεω "Ποιος 3770k και μαλακίες; Με μπλέ κουτί δε πας πουθενά! Αν εμένα δε μου αρέσει η συσκευασία του επεξεργαστή ΑΡΝΟΥΜΑΙ να τον κοιτάξω καν!"[/quote'] Ενα πραγμα σαν τα αυτοκολλητα στις ref καρτες γραφικων!
The-Doctor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 @stm00192 ετσι ρε μεγαλε χωστα καργα!!! @Δεινοσαυρος :mad: Δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα σου! Λες και θα εχεις το κουτι διπλα σου ΕΣΥ ολη την ημερα! Παντως αυτο το κουτι ειναι παρα πολυ αξιολογο οσον αφορα τους εσωτερικους χωρους και το cable managment και εχει και αρκετους ανεμηστηρες απο την μανα του! Επισης το παιδι ειπε να του πουμε αν ειναι καλο και ενα case το κρινεις απο το εσωτερικο και λιγοτερο απο την εμφανιση κατα την γνωμη μου! Οποτε @topic starter αν θες αυτο το κουτι ειναι πολυ καλο αγορασε το και μην ακους το τι λλει ο καθενας για την εμφανιση! Επισης αν θες μπορεις να κοιταξεις και το 300r που προτεινε ο Δεινοσαυρος! Παιδια στο φορουμ ειμαστε για να λεμε την γνωμη μας και οχι για να την επιβαλλουμε οπως κανουν καποιοι καποιοι(ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν υποδεικνυουμε) Αυτο απο μενα και καλοριζικο αν το παρεις! :mrgreen:
overpower Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 μπορεις να δεις και το raven 3. και καγκουρια, αλλα και πολυ καλο κουτι για τα 120 ευρω που ζηταει
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Απαντήστε λίγο σ αυτό, αν θέλετε. Όχι τίποτα άλλο, αλλά το επαναλαμβάνετε μερικοί χωρίς να έχετε συναίσθηση του τι λέτε: -Πώς γίνεται να επιβάλει κάποιος κάτι σε κάποιον μέσω forum. Για να τελειώνουμε γιατί νομίζω άλλα λέμε και άλλα καταλαβαίνουμε: Αυτό που είπα, με απλά λόγια, είναι το εξής: "Ξανασκέψου το, γιατί τώρα μπορεί να σου αρέσει, αλλά επειδή είναι καγκουριά, υπάρχει η περίπτωση να μη σου αρέσει στο μέλλον. Συνυπολόγισε και ότι το κουτί μένει συνήθως αρκετό καιρό". Μετά το παραπάνω, εκτιμάτε ότι δικαιολογείται ο ιντερνετικός κανιβαλισμός στον οποίο έχετε επιδόθει? Το καταλαβαίνω, γραπτός λόγος είναι, παρανοήσεις γίνονται, αλλά εδώ μέσα αυθεντικός ερμηνευτής των λεγομένων του είναι ο κάθε ποστερ. Αν ο ποστερ σου λέει γράφω αυτό και εννοώ εκείνο κι εσύ επιμένεις, όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και για δημιουργία εντυπώσεων.
overpower Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Απαντήστε λίγο σ αυτό, αν θέλετε. Όχι τίποτα άλλο, αλλά το επαναλαμβάνετε μερικοί χωρίς να έχετε συναίσθηση του τι λέτε: -Πώς γίνεται να επιβάλει κάποιος κάτι σε κάποιον μέσω forum. δεν γινεται να επιβαλει καποιος απο το νετ. Για να τελειώνουμε γιατί νομίζω άλλα λέμε και άλλα καταλαβαίνουμε: Αυτό που είπα, με απλά λόγια, είναι το εξής: "Ξανασκέψου το, γιατί τώρα μπορεί να σου αρέσει, αλλά επειδή είναι καγκουριά, υπάρχει η περίπτωση να μη σου αρέσει στο μέλλον. Συνυπολόγισε και ότι το κουτί μένει συνήθως αρκετό καιρό". πιστευω παντως το καλυτερο κουτι για αυτην την περισταση ειναι το raven. δεν εχει πολυ καγκουρια,αλλα ειναι και ενα καλο κουτι Μετά το παραπάνω, εκτιμάτε ότι δικαιολογείται ο ιντερνετικός κανιβαλισμός στον οποίο έχετε επιδόθει? Το καταλαβαίνω, γραπτός λόγος είναι, παρανοήσεις γίνονται, αλλά εδώ μέσα αυθεντικός ερμηνευτής των λεγομένων του είναι ο κάθε ποστερ. Αν ο ποστερ σου λέει γράφω αυτό και εννοώ εκείνο κι εσύ επιμένεις, όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και για δημιουργία εντυπώσεων. και guys ηρεμιστε λιγο. στα κουτια λιγο-πολυ κοιταμε τα δικα μας γουστα και αν του αρεσει. εξαλλου αν δεν ηθελε συμβουλες ο ts δεν θα ερχοταν καν να ρωτησει και απλα θα το αγοραζε
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Εσύ καταλαβαίνεις ότι δεν έκανες κανενα σχόλιο για την ποιοτητα του κουτιού και το απεκλεισες με την μία λόγο εμφανισης? Σου είπα τι θα μπορουσες να πεις και τπτ απο όλα αυτα δεν θα συνεβαινε... το θέμα είναι ότι δεν γνώριζες τπτ απολύτως για το κουτί και ξαφνικά απεκτησες και γνώμη περι αυτού... Και αλλη μία φορά... Προσπαθεια κανεις να επιβάλεις την γνώμη σου επιμένοντας σε πράγματα στα οποία είσαι λαθος... τώρα αν θα καταφέρεις να επιβάλεις αυτή την γνώμη εξαρταται απο τις γνώσεις αυοτυ που έχει την απορία και απο το αντιλογο που θα συναντησεις... Οταν λέμε ότι προσπαθεις να επιβάλεις την γνωμη σου εννοούμε ότι επιμένεις με σθένος σε πραγματα που έχεις αδικο και προσπαθεις να πεισεις τους παντες ότι είσαι εσύ ο σωστός και κανενας αλλος.... Και το χειροτερο είναι ότι καταβάθος ξέρεις ότι έχεις άδικο αλλα παρολαυτά επιμένεις λόγο πληγωμένου εγωισμου...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Οκ, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, δεν έχει νόημα να συνεχίζεται αυτό.
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Πως δεν εχει νόημα ? και μάλιστα το πρωτεύων νόημα της ζωής.. Άλλοι αυτοκτονούν στις Σκανδιναβικές χώρες απο την έλλειψη ήλιου. Το καλύτερο κουτί που προτάθηκε είναι το Corsair πάντα κατά την γνώμη μου κ όταν λέω γνώμη μου σημαίνει αυτό θα αγόραζα σε αυτά τα χρήματα.. Ο καθένας έχει φυσικά το δικαίωμα να επιλέξει και να αξιολογήσει διαφορετικά.
pano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Άλλοι αυτοκτονούν στις Σκανδιναβικές χώρες απο την έλλειψη ήλιου. Εντάξει,μπορεί να μην τον γουστάρεις τον stm00192,αλλά μην φτάνουμε και σ'αυτά τα σημεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα