Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25389&cat=1

Κάτι τέτοιο πιστέυω θα αρέσει στον topic starter!Διακριτικό παραθυράκι,μπορείς να παίξεις με τα χρώματα και γενικότερα να το χαρείς.

Πολύ καλό κουτί!

+1 απο εμένα!!!

+1

Νασαι καλα Δεινόσαυρε ακόμα γελάω με το δεύτερο κουτί που postαρες!!!

Δεν νομίζω να έχω δει πιο καγκούρικο κουτί ever!!!!(Απότι ι κατάλαβα ειρωνικά τα postαρες ετσί????? )

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το καλό ή όχι είναι ένα ερώτημα που ξεκινάει να έχει νόημα στο βαθμό που έχει ηδη εξασφαλιστεί μια απαιτούμενη απειροελάχιστη σοβαρότητα στην εμφάνιση.

Και η απάντηση ξεκινάει να έχει νόημα όταν αυτός που την δίνει έχει την απαραίτητη σοβαρότητα,κάτι που στην παρούσα στιγμή δεν φαίνεται να την έχεις.

Δημοσ.

οταν δεν συμφωνουν με τις γνωμες σου παντα ετσι κανει.

Πώς δηλαδή? Ρε παιδιά, πάτε καλά? Δηλαδή δεν μπορούμε να λέμε το καγκούρικο, καγκούρικο?

@pano: Προσωπική επίθεση? Μάλιστα, καλά το πας. Δεν είχες δώσει τέτοια δείγματα.

Δημοσ.

Πολύ καλό κουτί!

+1 απο εμένα!!!

Είχα στήσει ενός φίλου ένα pcακι και ήταν αρκετά αξιόλογο,με τα φιλτράκια του,έχει και αρκετό χώρο από πίσω για τα καλώδια,το μόνο κακό που έρχεται με ένα φανάκι.

Δημοσ.

Ότι είναι σαν τον optimus prime από τους transformers. Γενικά επειδή το κουτί μένει περισσότερο καιρό, διάλεξε κάποιο ουδέτερο (να το πω ευγενικά) για το οποίο δεν θα ντρέπεσαι όταν μεγαλώσεις. :rolleyes:

Αυτή είναι η ουσία της πρότασής μου. Με τι διαφωνείτε? Με το ότι ενδεχεται στο μέλλον να αλλάξουν τα γούστα? Με το ότι το κουτί μένει?

Ο TS μπορεί να είναι 12 χρονών και να γουστάρει διαστημόπλοιο. Με γεια του με χαρά του. Είναι κακό να του πει κάποιος ότι αυτό ενδεχομένως δεν θα του αρέσει μεγαλώνοντας?

Δημοσ.

Είχα στήσει ενός φίλου ένα pcακι και ήταν αρκετά αξιόλογο,με τα φιλτράκια του,έχει και αρκετό χώρο από πίσω για τα καλώδια,το μόνο κακό που έρχεται με ένα φανάκι.

Βασικά δεν είναι ούτε το κλασσικό απλό κουτί αλλα ουτε κ το καγκούρικο ,που όσο και να σου αρέσει κατα τη γνωμιη μου σε κανα χρόνο θα το έχεις βαρεθεί.!!

Και η τιμή του πολύ καλή επίσης!

Αυτή είναι η ουσία της πρότασής μου. Με τι διαφωνείτε? Με το ότι ενδεχεται στο μέλλον να αλλάξουν τα γούστα? Με το ότι το κουτί μένει?

Ο TS μπορεί να είναι 12 χρονών και να γουστάρει διαστημόπλοιο. Με γεια του με χαρά του. Είναι κακό να του πει κάποιος ότι αυτό ενδεχομένως δεν θα του αρέσει μεγαλώνοντας?

Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα!Κ εγώ παλιά κοιτούσα κατι κουτιά γκουμουτσες (με τον πατέρα τους κ τη μάνα τους πάνω) και τωρα τα ξαναβλέπω και κάνω τον σταυρό μου που δεν αγόρασα κάτι τέτοιο τότε!!!

Δημοσ.

Μα την Παναγία αυτή την στιγμή νομίζω ότι βρίσκομαι σε forum μόδας και οι μόδιστροι μαλλιοτραβιούνται,και όχι σε τεχνολογικό forum.

skorer-man σ'αρέσει το κουτί παλληκάρι μου πάρτο, και μην σκοτίζεσαι αν θα αλλάξουν τα γούστα σου αύριο ή μετά από 10 χρόνια.

Δημοσ.

Δεινοσαυρουκο καυτανοεις τωρα οτι δεν ειμαι μονο εγω που εχω προβλημα με το γεγονος οτι εισαι παντα απολυτος και οτι δεν μπορεις να δεχτεις καμια αλλη αποψη που αντιτιθεται στην δικη σου.

Το συγκεκριμενο κουτακι ενεξαρτητως εμφανισης ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του... Εχει πολυ καλο cable managment, καλους χωρους και αριστη ποιοτητα υλικων κατασκευης οπως και πολυ καλη διαρυθμιση... Αυτα λοιπον ειναι τα αντικειμενικα κριτιρια για ενα κουτι και δεν σε ειδα να σχολιαζεις πουθενα κατι για αυτα! Αντιθετα πας και πατας πανω στο μοναδικο υποκειμενικο κριτιριο που ειναι η εμφανιση αποδικνυοντας για ακομη μια φορα ελλειψη γνωσεων αλλα και ανοιχτου μυαλου. Το γεγονος οτι σε ΕΣΕΝΑ δεν αρεσει εμφανισιακα και δεν κολαει με το εκλεπτισμενο γουστο σου δεν σημαινει επουδενι οτι το κουτι ειναι κακο.

Δημοσ.

Η εμφάνιση είναι υποκειμενικό. Αν στον άλλο αρέσει κάτι ότι και να του πεις δεν του αλλάζεις γνώμη. Το θέμα είναι αν εσωτερικά παρέχει ευκολίες και χαραχτηριστικά αξιόλογα, καθώς επίσης και αν χωράει το υπάρχον ή και μελλοντικό hardware.

@stm00192

Μαζί γράφαμε και μάλιστα τα ίδια. Δεν μου το έλεγες να μην κουράζομαι :-D

Δημοσ.

Βρείτε ένα ποστ που λέω ότι το κουτί είναι κακό. Αν βρείτε, καλώς. Αν όχι κάντε εντιτ τα ποστ σας γιατί είναι άκυρα,

Μετά απαντήστε σ αυτό:

Με τι διαφωνείτε? Με το ότι ενδεχεται στο μέλλον να αλλάξουν τα γούστα? Με το ότι το κουτί μένει?

Δημοσ.

πως εισαι τοσο σίγουρος οτι δεν θα του αρεσει?βλεπεις το μελλον?λεσ τα χαρτια και τον καφε μήπως?αραξε λιγο γτ παίρνεις φορα μερικές φορες και δεν ξερεις τι λες.

Δημοσ.

Το καλό ή όχι είναι ένα ερώτημα που ξεκινάει να έχει νόημα στο βαθμό που έχει ηδη εξασφαλιστεί μια απαιτούμενη απειροελάχιστη σοβαρότητα στην εμφάνιση.

Εδω δλδ τι αφηνεις να εννοηθεί?

Εγω αυτο που καταλαβαινω οπως και οποιοδηποτε αλλος λογικος ανθρωπος ειναι οτι λες οτι οποιοδηποτε μη σοβαρο εμφανισιακα κουτι ειναι και κακο και δεν αξιζει να ασχολείται καποιος.

Επιχειρημα που απο οποια σκοπια και να το δει καποιος ειναι λαθος!

Δημοσ.

Τα "άραξε" όχι σε μένα. Έτσι να μιλάς στους φίλους σου.

Κατά τα άλλα προφανώς και δεν ξέρω αν θα του αρέσει ή όχι στο μέλλον. Είναι, όμως, ένα πιθανό ενδεχόμενο οπότε το θέτω στην κρίση του. Υπάρχει και μ αυτό πρόβλημα?

Μήπως τελικά το πρόβλημά σας είναι ότι έχετε τέτοια κουτια?

Εδω δλδ τι αφηνεις να εννοηθεί?

Εγω αυτο που καταλαβαινω οπως και οποιοδηποτε αλλος λογικος ανθρωπος ειναι οτι λες οτι οποιοδηποτε μη σοβαρο εμφανισιακα κουτι ειναι και κακο και δεν αξιζει να ασχολείται καποιος.

Επιχειρημα που απο οποια σκοπια και να το δει καποιος ειναι λαθος!

Δεν εννοώ αυτό που κατάλαβες stm. Και το HAF π.χ καγκουριά είναι. Είδες πουθενά να λέω ότι δεν είναι καλό κουτί? Ωστόσο δεχομαι ότι παρανόησες.

Αυτό που εννοώ είναι "άμα είναι τελείως χάλια, είτε καλό, είτε κακό, μου είναι αδιάφορο".

Δημοσ.

Τα "άραξε" όχι σε μένα. Έτσι να μιλάς στους φίλους σου.

Κατά τα άλλα προφανώς και δεν ξέρω αν θα του αρέσει ή όχι στο μέλλον. Είναι, όμως, ένα πιθανό ενδεχόμενο οπότε το θέτω στην κρίση του. Υπάρχει και μ αυτό πρόβλημα?

Μήπως τελικά το πρόβλημά σας είναι ότι έχετε τέτοια κουτια?

μηπως το προβλημα ειναι οτι εσυ δεν εχεις ενα αξιολογο κουτι ???γτ αν κρίνω απο την υπογραφη σου για αυτο τα λες αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...