pournaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Απο την στιγμή που επιλέγεις να πας σε πολυσύχναστη παραλία θα δεχτείς και τους ρακετίστες. Δεν γίνεται να θες να δείς τα κολαράκια αλλα να μην ακούς και το τάκα τάκα. Αν θες να χαλαρώσεις πας σε μια ερημική παραλία, έχεις όλο τον χώρο δικό σου και αράαααααζεις. Βάζεις και ένα καρπούζι στην άκρη που σκάιε το κύμα και είσαι άρχοντας. Τους ρακετιστες τους δεχομαι. Αλλα πρεπει κι αυτοι να δεχτουν το παιδακι μου που παιζει μπροστα μου χωρις να μου το πατησουν (κι οχι 100 μετρα πιο περα επειδη μπροστα μου αποφασισαν καποιοι να παιζουν ρακετες ταβλι, η οτι αλλο καυλωσουν), θα πρεπει να δεχτουν οτι μπορω να περασω οποτε θελω ενδιαμεσα τους χωρις να στραβομουτσουνιαζουν, οπως θα πρεπει να δεχτουν οτι αμα με χτυπησει το μπαλακι δεν προκειται να το ξαναπαρουν αν συνεχισουν στο ιδιο σημειο. Αν δεχτουν αυτα, τους δεχομαι κι εγω, αλλιως τις ρακετιτσες τους και σε αλλη παραλια. Οπως σεβομαι ολο τον κοσμο χωρις να ενοχλω κανεναν απαιτω να με σεβαστει κι ο υπολοιπος κοσμος. Το σπαστικο ηχο θα τον υποστω, αλλα τα υπολοιπα που θα με ενοχλησουν αμεσα, οχι.
..MementoMori.. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Πεος μας ο θορυβος. Δεν παμε παραλια για διαλογισμο. Οταν ομως ο αλλος παιζει στα 2 μετρα απο ανθρωπους και αρχιζει τα καρφια, ειναι βλακας. Πολυ απλο.
DrLo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Για τον απλουστατο λογο οτι αυτο επιλεγουν να κανουν μερικοι. Ετσι θελουν τι να κανουμε? Εγω πχ ειμαι πιο ευσυνείδητος και παω στην ακρη της παραλιας παντα ωστε οταν ξεφευγει το μπαλακι να μην ενοχλει κανεναν. Αλλά εαν θελω να παω διπλα στον κοσμο μπορω να το κανω. Εχω το δικαιωμα δηλαδη, οποτε δεν πρεπει να διαμαρτυρεται κανείς εαν το κανω. ΝΑι το αντιλαμβάνομαι ότι γίνεται επειδή κάοιοι το θέλουν όπως αντιλαμβάνομαι ότι τα μήλα πέφτουν από τα δέντρα λόγω της βαρύτητας. Είναι προφανές, αν κανείς δεν ήθελε να παίζει εκεί, κανείς δε θα έπαιζε εκεί .... (δε νομίζω να σε βάλει να παίζεις κανείς με το ζόρι). Απλά αναρωτιέμαι πόσο κάφροι μπορεί να είναι μερικοί άνθρωποι και πόσο στα αρχίδια τους μπορεί να είναι για τον ποιόν ενοχλούν όταν υπάρχει μια πολύ απλή λύση. Και ξαναλέμε ότι δικαίωμα και μαγκιά σου όπως δικαίωμά σου είναι να πας να ζήσεις στα δέντρα και να σπάς ξήρους καρπούς με πέτρες επειδή σου αρέσει.
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 στην ευβοια παντως δεν παιζουν ρακετες αλλα ενα ξαφνικο ψαρεμα το ριχνουν να προσεχετε...
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Άλλοι πάνε να χαζέψουν κωλαράκια Κι άλλοι καρφώνουν κολλητούς και πιάνουνε μπαλάκια Lucifer©2012
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Καλοκαιρινή έμπνευση; σκεψου να την τεταρτη που θα εχει 39 βαθμους...
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Άλλοι πάνε να χαζέψουν κωλαράκια Κι άλλοι καρφώνουν κολλητούς και πιάνουνε μπαλάκια Lucifer©2012 ωραιος... Εγω τις ρακετες τις σιχενομαι...Αλλα δεν με ενοχλουν οι αλλοι που παιζουν... Τωρα με τα σκυλια δεν εχω προβλημα...αρκει ο αλλος να το προσεχει και να μην το αφηνει να τριγυρναει σε ολη την παραλια λες και ειναι η αυλη του σπιτιου του.. Εχω δυο σκυλια ενα πιτμπουλ στην αυλη και ενα γαλλικο μπουλντογκ στο σπιτι μεσα..Αλλα δεν τα εχω παει ποτε στην παραλια... Και την ερημικη παραλια λεω να την εκμεταλευτω αλλιως και οχι με τον σκυλο μου...
deesnider Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 σκυλο εχεις η σκυλοψαρο? Κοίτα, ο πραγματικός μπελάς με το σκύλο στην παραλία, είναι ότι - εφόσον θέλεις να είσαι σωστός απέναντι στον κόσμο που βρίσκεται εκεί - οφείλεις να τον έχεις συνεχώς κάτω από την προσοχή σου. Ο δικός μου είναι ήσυχος και δεν πειράζει κανέναν, αλλά είναι πολύ μεγαλόσωμος και, όσο να 'ναι, αν πλησιάσει κανένα πιτσιρικά μέσα στη θάλασσα, το πιο πιθανό είναι ότι θα τον τρομάξει, έστω και χωρίς να το θέλει...
deesnider Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 deesnider πάς στη Μαύρη Θάλασσα για μπάνιο; Μόνο σ' αυτή μπορώ να πάω! Οι άλλες είναι μακρυά...
deesnider Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 είναι εύκολο να μαυρίσεις εκεί; Καλό! Εντάξει, μαυρίζεις, αλλά κυρίως για μια μικρή περίοδο του καλοκαιριού και μόνο αν πας παραλία το καταμεσήμερο. Τις άλλες ώρες, ο ήλιος εδώ δεν είναι τόσο «έντονος» όσο στην Ελλάδα. Άλλο κλίμα εντελώς...
ennoeitai Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μα τι παίζει με το αλάτι; Παίζει να'χει τρελή άνωση έτσι;
deesnider Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μα τι παίζει με το αλάτι; Παίζει να'χει τρελή άνωση έτσι; Δεν είμαι απολύτως σίγουρος - πιθανότατα να κάνω λάθος, ή να μη θυμάμαι καλά... - αλλά έχω την εντύπωση ότι ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα αλατιού έχει η Νεκρά Θάλασσα. Τέλος πάντων. Προσωπικά πάντως, τουλάχιστον όσο αφορά στο πόσο εύκολα σε κρατάει στην επιφάνεια όταν είσαι ακίνητος, να σου πω την αλήθεια, δεν έχω παρατηρήσει καμιά τεράστια διαφορά. Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι είμαι δελφίνι ο άτιμος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα