MJBulls23 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Να παει στο γηπεδο του τενις. Εγω που να παω? Σε λουπμπα να κανω μπανιο? Δεν καταλαβες την λογικη μου. Η λογικη μου ειναι οτι απο τη στιγμη που εχει το δικαιωμα να παιζει ρακετες στην παραλια εσυ δεν εχεις δικαιωμα να του λες να παει σε γηπεδο τεννις. Βασικα εχεις το δικαιωμα αλλά εχει και αυτος το δικαιωμα να σε "γραφει" σε αυτα που λες. Αλλά ετσι οπως εχουν γινει οι παραλιες τωρα, εχοντας κατακλυστει απο beach-bar και μαγαζια με τερμα την μουσικη σε επιπεδα ηχορυπανσης υψηλοτατα, απορω γιατι σας ενοχλουν οι ψιθυροι σχετικα, των ρακετων. Για τις ρακετες φωναζετε μερικοι, αλλά για το οτι οι παραλιες εχουν μετατραπει σε μπαρ με επικινδυνους για την ακοη θορυβους τηρειτε αιδημονα σιγην. Πλεον δεν μπορεις να πας σε παραλια και να ηρεμησεις. Αν και εχουν μεινει αρκετες ανεγγιχτες ακομη.
traganeus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Όχι αρχικά πάω στην παραλία, σκάβω να βάλω την ομπρέλα μου και επειδή δεν μπορώ την κοπανάω με πέτρες. Ύστερα ξεδιπλώνω την καρέκλα μου και κάθομαι να ηρεμήσω ακούγοντας τον γαλήνιο ήχο της θάλασσας να σκάει στα βότσαλα, εκεί κλείνω τα μάτια μου και ονειροπολώ... Μετά απο το αεράκι και επειδή είμαι μινάρας και δεν έβαλα καλά την ομπρέλα φεύγει και σκάει στον δίπλα. ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ που ήρθε να κάτσει δίπλα μου. Δεν βλέπει οτι θέλω να ηρεμήσω?????? Τώρα σκέφτομαι να φτιάξω τσιμεντενια βάση και να την έχω στην παραλία μόνιμα να μην μου πάρουν την θέση, θα τα κλειδώνω και με αλυσίδα.
DrLo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δεν καταλαβες την λογικη μου. Η λογικη μου ειναι οτι απο τη στιγμη που εχει το δικαιωμα να παιζει ρακετες στην παραλια εσυ δεν εχεις δικαιωμα να του λες να παει σε γηπεδο τεννις. Βασικα εχεις το δικαιωμα αλλά εχει και αυτος το δικαιωμα να σε "γραφει" σε αυτα που λες. Μα δεν είπε κανείς ότι έχουμε το δικαίωμα να πούμε στον άλλο να φύγει (μπορείς να του πεις οτι ενοχλεί βέβαια). Αυτό που είπαμε είναι ότι χαιρόραμστε για την κατάργηση αυτού του δικαιώματος του όπως φαντάζομαι θα χαίροταν οι οργανωτές ενός αγώνα τεννις από την απαγόρευση να μπω στο γήπεδο με μαγιό, μπρατσάκια, κουβαδάκι, αναπνευστήρα και βατραχοπεδιλα και να απλώσω την πετσέτα μου στη μέση του γηπέδου. Ακριβώς επειδή το γήπεδο τέννις δεν είναι παραλία θα χίροταν φαντάζομαι , όσο θα χαρώ να συνειδητοποιήσουν μερικοί ότι η παραλία δεν είναι το ΟΑΚΑ !!! ΥΓ Είναι μερικές παραλίες που έχουν τρελλή άπλα πίσω από εκεί που κάθεται ο κόσμος, και συνήθως εκεί βάζουν και κανα φιλέ για beach βόλευ. Για πιο λόγω πρέπει παρόλα αυτά να παίζει κάποιος ρακέτες ΑΡΚΙΒΩΣ εκεί που σκάει το κύμα ? Είναι μέρος των κανονισμών ότι αν στεγνώσουν τα πόδια σου χάνεις ?
akpe Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Τον πολιτισμό μου, την αμοιβαία κατανόηση/στοιχειώδη σεβασμό (οκ το πήδηξα τώρα) και την κοινή λογική μέσα. Εμείς που κοντεύουμε να βγάλουμε τα μαχαίρια για τις ρακέτες σε μια βδομάδα ψηφίζουμε κιόλας. This.
minaras_tio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δεν καταλαβες την λογικη μου. Η λογικη μου ειναι οτι απο τη στιγμη που εχει το δικαιωμα να παιζει ρακετες στην παραλια εσυ δεν εχεις δικαιωμα να του λες να παει σε γηπεδο τεννις. Βασικα εχεις το δικαιωμα αλλά εχει και αυτος το δικαιωμα να σε "γραφει" σε αυτα που λες. Αλλά ετσι οπως εχουν γινει οι παραλιες τωρα, εχοντας κατακλυστει απο beach-bar και μαγαζια με τερμα την μουσικη σε επιπεδα ηχορυπανσης υψηλοτατα, απορω γιατι σας ενοχλουν οι ψιθυροι σχετικα, των ρακετων. Για τις ρακετες φωναζετε μερικοι, αλλά για το οτι οι παραλιες εχουν μετατραπει σε μπαρ με επικινδυνους για την ακοη θορυβους τηρειτε αιδημονα σιγην. Πλεον δεν μπορεις να πας σε παραλια και να ηρεμησεις. Αν και εχουν μεινει αρκετες ανεγγιχτες ακομη. Και εγω εχω δικαιωμα να χαλαρωσω.Αλλα δε μπορω. Λογω και της μουσικης που βαζουν τερμα, παρανομα φυσικα ο καθε ηλιθιος ιδιοκτητης μαγαζιου. Λετε να πηγαινω με mp3 ε? Όχι αρχικά πάω στην παραλία, σκάβω να βάλω την ομπρέλα μου και επειδή δεν μπορώ την κοπανάω με πέτρες. Ύστερα ξεδιπλώνω την καρέκλα μου και κάθομαι να ηρεμήσω ακούγοντας τον γαλήνιο ήχο της θάλασσας να σκάει στα βότσαλα, εκεί κλείνω τα μάτια μου και ονειροπολώ... Μετά απο το αεράκι και επειδή είμαι μινάρας και δεν έβαλα καλά την ομπρέλα φεύγει και σκάει στον δίπλα. ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ που ήρθε να κάτσει δίπλα μου. Δεν βλέπει οτι θέλω να ηρεμήσω?????? Τώρα σκέφτομαι να φτιάξω τσιμεντενια βάση και να την έχω στην παραλία μόνιμα να μην μου πάρουν την θέση, θα τα κλειδώνω και με αλυσίδα. Σωστο σε βρισκω.Εχει το praktker κατι καλες ομπρελες ρε συ! Δες εκει! Η, το κορυφαιο ειναι να καθεσαι ορθιος να την κρατας την ομπρελα μαζι με τη ρακετα!!! Και εγω θα σε καμαρωνω!! Κορμαρα μου εσυ! Που πηγαινεις για μπανιο να μην ερθω?
DrLo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Τον πολιτισμό μου, την αμοιβαία κατανόηση/στοιχειώδη σεβασμό (οκ το πήδηξα τώρα) και την κοινή λογική μέσα. Εμείς που κοντεύουμε να βγάλουμε τα μαχαίρια για τις ρακέτες σε μια βδομάδα ψηφίζουμε κιόλας. 1. Δεν ψηφίζουμε όλοι μας. 2. Μα κατανόηση υπάρχει. Δεν ενοχλούν να παίζουν 2-3 ζευγάρια στη παραλία. Αλλά όταν σε κάθε ελληνική παραλία υπάρχει μια συνεχής αλυσίδα από ρακετοφόρους με μπαλάκια να πηγαινοέρχοται σαν κουρτίνα μπροστά από τη θάλασσα το μέτρο και η κατανόηση έχει ξεπεραστεί.
traganeus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Λόγγο και Σελιανίτικα δεν είναι για τους Πατρινούς εκεί.
minaras_tio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Α Σελιανιτικα παω πολλες φορες…ωραια παραλια ε? Λογγο ειχα παει παλια αλλα οχι τωρα… Γιατι δεν ειναι για Πατρινους? Τι ρατσισμος ειναι αυτος?????
geowizard Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=y5OY7ip5W5I&feature=related Λαγονησι, ε; Blue Beach βλεπω.....
traganeus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Α Σελιανιτικα παω πολλες φορες…ωραια παραλια ε? Λογγο ειχα παει παλια αλλα οχι τωρα… Γιατι δεν ειναι για Πατρινους? Τι ρατσισμος ειναι αυτος????? Είναι μυστήριοι οι πατρινοί δεν μας αφήνουν να παίζουμε ρακέτες!
V for Vagelis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Αυτό που είπαμε είναι ότι χαιρόραμστε για την κατάργηση αυτού του δικαιώματος του όπως φαντάζομαι θα χαίροταν οι οργανωτές ενός αγώνα τεννις από την απαγόρευση να μπω στο γήπεδο με μαγιό, μπρατσάκια, κουβαδάκι, αναπνευστήρα και βατραχοπεδιλα και να απλώσω την πετσέτα μου στη μέση του γηπέδου. Ακριβώς επειδή το γήπεδο τέννις δεν είναι παραλία θα χίροταν φαντάζομαι , όσο θα χαρώ να συνειδητοποιήσουν μερικοί ότι η παραλία δεν είναι το ΟΑΚΑ !!! Δηλαδή όπως φτιάξαμε το ΟΑΚΑ για να παίζουμε τένις, έτσι φτιάξαμε και τις παραλίες για να πηγαίνουμε να ξαπλώνουμε!
minaras_tio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Είναι μυστήριοι οι πατρινοί δεν μας αφήνουν να παίζουμε ρακέτες! Καλα μη τρελαινεσαι και εσυ…παιξτον αφοβα και αστους!! (παω να δω καμια ταινια..το The Grey εχω κατεβασει..καλο?)
MJBulls23 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Αυτό που είπαμε είναι ότι χαιρόραμστε για την κατάργηση αυτού του δικαιώματος του Για ποια ακριβως καταργηση μιλαμε εδω περα? Εχεις κανενα νόμο του κρατους να μου δειξεις? Γιατι και αυτο που αναφερει το αρχικο ποστ, μια πινακιδα πχ που αναγραφει απαγορευονται οι ρακετες στην ταδε δημοσια παραλια και οι παραβατες τιμωρουνται με προστιμα, μπορει να ειναι παρανομο. όπως φαντάζομαι θα χαίροταν οι οργανωτές ενός αγώνα τεννις από την απαγόρευση να μπω στο γήπεδο με μαγιό, μπρατσάκια, κουβαδάκι, αναπνευστήρα και βατραχοπεδιλα και να απλώσω την πετσέτα μου στη μέση του γηπέδου. Καμια σχεση. Συγκρινεις εντελως ανομοια πραγματα. Οι οργανωτες ενος αγωνα τενις, νοικιασαν εναν ιδιωτικο χωρο ή πιθανοτατα ειναι δικος τους ιδιωτικος χωρος. Εδω μιλαμε για ΔΗΜΟΣΙΟ χωρο. Καμια σχεση λοιπον και εντελως εκτός πραγματικοτητας το παραδειγμα σου!! Ακριβώς επειδή το γήπεδο τέννις δεν είναι παραλία θα χίροταν φαντάζομαι , όσο θα χαρώ να συνειδητοποιήσουν μερικοί ότι η παραλία δεν είναι το ΟΑΚΑ !!! Εσυ πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι στην παραλια ΔΕΝ εφαρμοζονται οι κανονες που ΕΣΥ θελεις και οτι η παραλια ειναι δημοσιος χωρος και οτι επιτρεπονται οι ρακετες! Είναι μερικές παραλίες που έχουν τρελλή άπλα πίσω από εκεί που κάθεται ο κόσμος, και συνήθως εκεί βάζουν και κανα φιλέ για beach βόλευ. Για πιο λόγω πρέπει παρόλα αυτά να παίζει κάποιος ρακέτες ΑΡΚΙΒΩΣ εκεί που σκάει το κύμα ? Είναι μέρος των κανονισμών ότι αν στεγνώσουν τα πόδια σου χάνεις ? Για τον απλουστατο λογο οτι αυτο επιλεγουν να κανουν μερικοι. Ετσι θελουν τι να κανουμε? Εγω πχ ειμαι πιο ευσυνείδητος και παω στην ακρη της παραλιας παντα ωστε οταν ξεφευγει το μπαλακι να μην ενοχλει κανεναν. Αλλά εαν θελω να παω διπλα στον κοσμο μπορω να το κανω. Εχω το δικαιωμα δηλαδη, οποτε δεν πρεπει να διαμαρτυρεται κανείς εαν το κανω.
Swimmer21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Καλα μη τρελαινεσαι και εσυ…παιξτον αφοβα και αστους!! (παω να δω καμια ταινια..το The Grey εχω κατεβασει..καλο?) Καλο αλλα δεν μου αρεσε το τελος..
DrLo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δηλαδή όπως φτιάξαμε το ΟΑΚΑ για να παίζουμε τένις, έτσι φτιάξαμε και τις παραλίες για να πηγαίνουμε να ξαπλώνουμε! Όχι φτιάξαμε τις παραλίες για να πηγαίνουμε, να καθόμαστε στη σειρά με ρακέτες και να βλέπουμε τον κόσμο να προσπαθεί να θυμηθεί το "American Gladiators" και να περάσει την δοκιμασία αμουδιά-θάλασσα χωρίς να τον πετύχει με το κανόνι η Diamond ή ο Nitro. Για ποια ακριβως καταργηση μιλαμε εδω περα? Εχεις κανενα νόμο του κρατους να μου δειξεις? Λέμε ΑΝ ισχύσει. (θεωρητικά πάντα γιατί στα χαρτιά πολλά πράγματα έχουν απαγορευθεί κατά καιρούς). ξέρεις πράγματα απαγορέυονται και χωρίς νόμους. Καμια σχεση. Συγκρινεις εντελως ανομοια πραγματα. Οι οργανωτες ενος αγωνα τενις, νοικιασαν εναν ιδιωτικο χωρο ή πιθανοτατα ειναι δικος τους ιδιωτικος χωρος. Εδω μιλαμε για ΔΗΜΟΣΙΟ χωρο. Καμια σχεση λοιπον και εντελως εκτός πραγματικοτητας το παραδειγμα σου!! Μιλάμε για οργανομένες παραλίες που έχει παραχωρηθεί η χρήση τους. ΥΓ: Και το γήπεδο δημοσιος χώρος είναι. Εσυ πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι στην παραλια ΔΕΝ εφαρμοζονται οι κανονες που ΕΣΥ θελεις και οτι η παραλια ειναι δημοσιος χωρος και οτι επιτρεπονται οι ρακετες! Είπε κανείς ότι δεν είναι δημ. χώρος? Είπε κανείς ότι απαγορεύονται οι ρακέτες. Αυτό που είπα θα ήθελα να απαγορευθεί κάτι να μπορεί να γίνεται σε δημόσιο χώρο. Ξέρεις και η πλατεία δημ. χώρος είναι και η μαλακία επιτρέπεται. Αλλά απαγορεύεται η μαλακία στη πλατεία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το ότι ένα μέρος είναι δημ. χώρος δε πάει να πει ότι δε μπορεί να απαγόρευθεί κάτι εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα