Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό φαίνεται αμέσως αν ξέρει ο άλλος ρακέτα. Όσοι παίζουν τέρμα καρφιά δίπλα σε κόσμο είναι μαλάκες όντως, εγώ δεν το κάνω αυτό. Υπάρχει η "καλή" μουρμούρα και υπάρχει και η "κακή" στην κακή δεν κάνω πίσω ποτέ. όμως. Πολλές φορές όταν πάω να παίξω στον γιαλό, μου έχει πεί κάποιος/κάποια ρε παιδιά μπορείτε να πάτε λίγο πιο κάτω, με ωραίο τρόπο και πάντα έχω πάει. Αν αρχίσει όμως άλλος τι θα γίνει να πούμε με τις ρακέτες, και δεν μπορώ να ηρεμήσω και θα φέρω κανα τάνκς να τα σαρώσω όλα όπως χτες με έναν κομπλεξικό, εγώ εκεί θα το πετάξω και πάνω του επίτηδες, και ας το χάσω το μπαλάκι όσο ακριβό και να ήταν.

Σου εδειξα πριν ενα παραδειγμα με το ψαρεμα. Καλως η κακως, με αυτα, καταλαμβανεις και "ιδιωτικοποιεις" ενα αρκετα μεγαλο χωρο πανω στο κυμα, οπου κανεις αλλος δεν μπορει να κανει τιποτε, ουτε παιδακια να τρεξουν, ουτε να περασει ο αλλος, κλπ. Διοτι σε μια παραλια με αρκετο κοσμο, δε θα εισαι εσυ με το φιλο σου οι μονοι καυλωμενοι να παιξερε ρακετες, αλλα και αλλα 10 ζευγαρια γυρω, καταλαμβανοντας ολη τη γραμμη του γιαλου. Αν λοιπον αρχισετε εσεις, αρχισουμε εμεις με τα καλαμια, μπουνε και ολα τα παιδακια που θελουν να κανουν καστρακια και γουρνες, λες να δουλεψει το συστημα;

Δημοσ.

Το μόνο κακό είναι οτι έπαθα τενοντίτιδα απο την πολύ ρακέτα και είμαι με φάρμακα τώρα και δεν μπορώ να παίξω για λίγες μέρες

Παρε ποιο ελαφρια ρακετα να σωθεις η φορα περικάρπιο φιλε συνΡακετιστα.

Δημοσ.

Αγόρασα μόλις το έπαθα μια Αγόρι 470 γραμμάρια και είναι μπόμπα. Είχα κάτι admiral που παίζει να είναι 600 γραμμάρια. Στον ώμο έπαθα τενοντίτιδα, είχα ένα θεματάκι και με την ρακέτα το ξέσκισα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο γαμάτο είδος είναι οι μικροαστοί. Πόση πλάκα έχει να τους βλέπεις να βασανίζονται, πελαγωμένοι μέσα στην ίδια την αντίφαση της ύπαρξής τους.

Τσούρμο όλοι, στοιβαγμένοι στις παραλίες, όοολοι εκείιιιι, στην τούρλα του Αυγούστου, άδεια, διακοπές, νησάκι, μπιτσόμπαρο, Μύκονος, ξαπλώστρες, κώλοι, καροτέν, φοιτητές, Χαλκιδική, τρέντι, ουζάκι, μπικίνι με την αγγλική σημαία, σφίχτες, ρακέτες, μπαλάκια, ai se tu pego ai, "αχ όχι Βοϊδοκοιλιά, έχει πολύ κόσμο, παραδίπλα έχει μια άγνωστη ερημική αλτέρνατιβ παραλία με γυμνιστές, την ξέρω μόνο εγώ κι άλλα 200 άτομα", σκατόπαιδα, Κουφονήσια, άμστελ, εναλλακτικοί, baygon, γυμνιστές, κάμπινγκ, profile pic στο φέησμπουκ η πατούσα με φόντο τη θάλασσα, αγροτουρισμός στην Κρήτη, γκομενίτσες, μοχίτο, "τώρα με την κρίση παίρνουμε μόνο πατάτες τηγανιτές και φίξ στην ταβέρνα, ααααχ που ΄ναι ρε Νώντα εκείνες οι αστακομακαρονάδες και οι ροφοί στα κάρβουνα, ΝΑ κατι ροφοί, θυμάσαι ρε;", χαζοοικογένειες, παίζω τύμπανα με την πούτσα έξω στις βάθρες της Σαμοθράκης, ματαιοδοξία, Αντίπαρος, χίπηδες, free wi-fi, ταβέρνα, ουρολοίμωξη, ξαπλώστρες, κοιλαράδες, "ψηλέ θα μου προσέχεις το iphone για 5' να ρίξω μια βουτιά;", σφηνάκι τσιμπούκι, τατουάζ σπαρτιάτης στη γάμπα, ασυδοσία, βλασφημία, όλοι εκεί, πρόβατα δεσμώτες στο μαντρί της κόλασης του Δάντη, να τρώγονται μεταξύ τους, να ιδρώνουν, να βράζουν στο ζουμί τους, ψάχνοντας τρόπο να δροσίσουν τη μίζερη καταθλιπτική μικροαστή ζωή τους στις φλόγες του καύσωνα, υπακούοντας στον άγραφο νεοελληνικό νόμο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ=ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ασφυκτιώντας με τον ίδιο τους τον εαυτό, μισώντας βαθιά τους διπλανούς τους, οι ίδιοι που, γύρω στα τέλη Αυγούστου, όταν θα επιστρέψουν από τις "διακοπές" τους (ενώ το καλοκαίρι συνεχίζεται για 2 μήνες ακόμα), θα ευχηθούν στους αγαπημένους συνανθρώπους τους "καλό χειμώνα!".

Specto nusquam.

The-Last-Judgement-detail-of-the-damned-in-hell-1431-xx-Fra-Angelico.JPG

«και απελεύσονται ούτοι εις κόλασιν αιώνιον» (Ματθ. 25:41-46)

Επεξ/σία από freedubus
  • Like 8
Δημοσ.

Χωρίς να σημαίνει πως σιχαίνομαι λιγότερο (για την ακρίβεια, σιχαίνομαι ακόμα και το γεγονός πως κάποιος είναι στην ίδια θάλασσα με μένα) τα ούρα είναι στείρα μικροβίων* και ακίνδυνα.

*Μια τελευταία μελέτη το κατέρριψε αυτό, αλλά μιλάμε για υπολείμματα άκακων μικροοργανισμών σε αμελητέες ποσότητες.

μπορεις να δωσεις σε ενα pm την εν λογω ερευνα?γιατι εγω αλλα ξερω.στειλε pm, γιατι σιγα που θα ξαναμπω στο θεμα αυτο.

περαν αυτου, εγω γνωριζω οτι

τα ουρα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (που δεν εχουν εκεινη τη στιγμη καποια παθολογια that is, πχ ουρολοιμωξη) ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΑ. πιο συγκεκριμενα το λεγομενο "μεσο ουρο", midstream urine, ειναι στειρο. τα πρωτα ουρα κανονικα περιεχουν μικρες ποσοτητες μικροβιων που αποτελουν τη φυσικη χλωριδα της επιμαχης περιοχης, ουρηθρα κλπ κλπ και τα οποια στην πραγματικοτητα ξεπλενονται απο τη ροη των ουρων, προστατευοντας τον οργανισμο.γι αυτο οταν κανετε καλλιεργεια ουρων σας λενε στις οδηγιες ξεκινηστε την ουρηση και μετα συλλεξτε το δειγμα στο κυπελλακι.

εξαλλου τα ουρα στην ουσια αποτελουν υπεδιηθημα του αιματος και το αιμα ειναι υπο φυσιολογικες συνθηκες στειρο μικροοργανισμων....μεχρι εκει που δεν παει. αλλιως μιλαμε για βαριες,επικινδυνες λοιμωξεις (σηψαιμια)

Χωρίς να σημαίνει πως σιχαίνομαι λιγότερο (για την ακρίβεια, σιχαίνομαι ακόμα και το γεγονός πως κάποιος είναι στην ίδια θάλασσα με μένα) τα ούρα είναι στείρα μικροβίων* και ακίνδυνα.

*Μια τελευταία μελέτη το κατέρριψε αυτό, αλλά μιλάμε για υπολείμματα άκακων μικροοργανισμών σε αμελητέες ποσότητες.

μπορεις να δωσεις σε ενα pm την εν λογω ερευνα?γιατι εγω αλλα ξερω.στειλε pm, γιατι σιγα που θα ξαναμπω στο θεμα αυτο.

περαν αυτου, εγω γνωριζω οτι

τα ουρα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (που δεν εχουν εκεινη τη στιγμη καποια παθολογια that is, πχ ουρολοιμωξη) ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΑ. πιο συγκεκριμενα το λεγομενο "μεσο ουρο", midstream urine, ειναι στειρο. τα πρωτα ουρα κανονικα περιεχουν μικρες ποσοτητες μικροβιων που αποτελουν τη φυσικη χλωριδα της επιμαχης περιοχης, ουρηθρα κλπ κλπ και τα οποια στην πραγματικοτητα ξεπλενονται απο τη ροη των ουρων, προστατευοντας τον οργανισμο.γι αυτο οταν κανετε καλλιεργεια ουρων σας λενε στις οδηγιες ξεκινηστε την ουρηση και μετα συλλεξτε το δειγμα στο κυπελλακι.

εξαλλου τα ουρα στην ουσια αποτελουν υπεδιηθημα του αιματος και το αιμα ειναι υπο φυσιολογικες συνθηκες στειρο μικροοργανισμων....μεχρι εκει που δεν παει. αλλιως μιλαμε για βαριες,επικινδυνες λοιμωξεις (σηψαιμια)

Δημοσ.

Νομίζω, πως το θέμα είναι η τόσο άγνωστη κοινή λογική.

Φυσικά και κανείς δεν θα έχει πρόβλημα με ένα μικρό σκυλάκι μίας κυριούλας που το σουρνοβαλάει μαζί της στην παραλία π.χ. εκείνα τα μικρά τεριέ. Βέβαια, ένα pit bull με κολάρο με καρφιά 10 πόντων και κομμένη ουρά... σκυλί είναι και αυτό.

Πώς μετράς όμως την διαφορά τους; Λες, όσοι έχετε σκυλί κάτω από Χ κιλά μπορείτε να είστε σε παραλία; Ή, απαγορεύονται τα τάδε κολάρα στα σκυλιά όταν είστε σε παραλία;

Ακόμα, δεν νομίζω ότι κανείς θα είχε πρόβλημα από δύο φίλους, σε μία ψιλοήρεμη παραλία, οι οποίοι πήγανε πιο κει και άρχισαν να παίζουν ρακέτες για τον χαβαλέ. Σε ώρες ραστώνης, οι περισσότεροι θα τους χάζευαν συν ότι το τακ τακ μπορεί και να σε κοιμίσει.

Βέβαια, οι σφίχτες που ξεσπούν την δύναμή τους στο μπαλάκι και εάν προσπαθήσει κανείς να παρακολουθήσει το "ματς" θα πάει αυχενικό... ρακέτες παίζουν και αυτοί. Τι και εάν το μπαλάκι συναγωνίζεται τα concord;

Με άλλα λόγια, η ποιότητα των πραγμάτων δεν μπορεί να μετρηθεί αλλά, τελικά, παίζει σημαντικό ρόλο.

Και στο μετρό, μπορεί κάποιος να φωνάζει, να ρεύεται ή να κλάνει. Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που το απαγορεύει συν ότι επειδή είναι δημόσιο μέσο μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αρκεί να είναι νόμιμος. Αυτό δεν σημαίνει ότι αφενός εγώ θα το έκανα και αφετέρου θα προσπαθήσω να περιορίσω τον άλλο που έχει τόσο μυαλό και τόσα κάνει.

Θα βρω τρόπο να προστατευθώ από τον κάφρο, που εγώ δηλαδή τον θεωρώ κάφρο.

Και κάπως έτσι, δημιουργούνται οι ισορροπίες, οι θρησκείες, οι πολιτικές τάσεις και ό,τι άλλο σε μία κοινωνία.

• Like 1
Δημοσ.

Να υποθεσω οτι οι σκυλοι δε συμπεριλαμβανονται μεσα σε αυτα τα θηλαστικα ε;

Σαν ιδιοκτητης εισαι υποχρεωμενος να το εχεις σε λουρι παντα και να μην επιβαλλεις στους αλλους να καταπινουν τις γαμωτριχες του σκυλου σου τι δεν καταλαβαινεις? εγω παω σε μια παραλια που εχει πολυ μεγαλη εκταση και αποσταση ο ενας απο τον αλλον 10 μετρα τουλαχιστον βαζω την ξαπλωστρα και ΔΕΝ ενοχλω κανεναν αν βαλω μουσικη θα ακουγεται σε εμενα μονο αν παιξω ρακετες θα παιξω πισω και μακρια αν εχει χωρο, αν ειχα σκυλο θα τον ειχα διπλα μου και οχι ελευθερο να κανει μακροβουτια διπλα στους λουομενους

Δεν είπα να σου αρέσει, λέω οτι αφου εμένα δεν με ενοχλεί θα παίζω και ας κοπανήσω όποιον να ναι. Αυτό που έχω παρατηρήσει οι περισσότεροι κομπλεξικοί εδώ στην περιοχή μας είναι Αθηναίοι κατα έναν περίεργο λόγο....

Για κάτσε να πούμε. Πως γίνεται κάποιος να θέλει ηρεμία και να πηγαίνει στις πιο πολυσύχναστες παραλίες? Δεν ξέρω απο αθήνα τί παίζει, αλλα σε εμάς εδώ, βλέπεις οτι σε μια μεριά έχει πολύ κόσμο και 30 μέτρα παραπέρα είναι ερημιά. Για πιο λόγο να έρθει αυτός που θέλει να ηρεμίσει εκει πέρα? Τράβα ρε φίλε 30 μέτρα πέρα και δεν θα σε ενοχλεί κανένας.

για να καταλαβω η λογικη σου " αφου διασκεδαζω εγω στα αρχιδια μου σας γραφω ολους" ?

ο κλασσικος θρασυδειλος για να σε δω τι θα πεις στον Behdad που ειναι 2 μετρα,170 κιλα και μπορει να σε κανει το δικο του "μπαλακι" για να παιζει με τους φιλους του

• Like 1
Δημοσ.

Μάτσο αντίδραση :

σκάει το μπαλάκι από τους ενοχλητικούς πάνω σου

- Αν δεν θες να σου δώσω να φας κάτι άλλα μπαλάκια, τράβα παίξε κάπου μακριά.

με την κατάλληλη σφαλιαρίτσα στην μάπα στο wannabe ρότζερ φέντερερ της άμμου

:lol:

Ούτε και γω γουστάρω τα τετράποδα στην παραλία αν και όσες φορές έχω συναντήσει δεν με έχουν ενοχλήσει καθόλου. Οι ρακέτες από την άλλη....απάλευτες.

Δημοσ.

Σαν ιδιοκτητης εισαι υποχρεωμενος να το εχεις σε λουρι παντα και να μην επιβαλλεις στους αλλους να καταπινουν τις γαμωτριχες του σκυλου σου τι δεν καταλαβαινεις? εγω παω σε μια παραλια που εχει πολυ μεγαλη εκταση και αποσταση ο ενας απο τον αλλον 10 μετρα τουλαχιστον βαζω την ξαπλωστρα και ΔΕΝ ενοχλω κανεναν αν βαλω μουσικη θα ακουγεται σε εμενα μονο αν παιξω ρακετες θα παιξω πισω και μακρια αν εχει χωρο, αν ειχα σκυλο θα τον ειχα διπλα μου και οχι ελευθερο να κανει μακροβουτια διπλα στους λουομενους

Δε διαφωνησα με αυτο, απλα με μπερδευει η λογικη οτι απο το σκυλο συγκεκριμενα γινονται καποια ασχημα πραγματα (γαμωτριχες τις οποιες καταπινουμε), ενω ολα τα αλλα θηλαστικα, μπορουν ελευθερα να κανουν οτι θελουν, ας πουμε να κατουρανε ολοι μαζι μεσα στη θαλασσα κι εσυ μετα να κανεις τη βουτια σου και βγαινοντας να κανεις συντριβανακι το κατουρο νερο που μαζεψες στο στομα... χλιδα, μιας και θα ειναι καθαρο απο γαμωτριχες σκυλου ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...