traganeus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 τα σκυλιά μέσα στην θάλασσα απαγορεύονται αν έχει λουόμενους τριγύρω. Έχει και πρόστιμο απο 50 έως 150 απο το λιμενικό. Στην παραλία όμως δεν απαγορεύονται. ούτε και οι ρακέτες απαγορεύονται όμως!
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ουτε να πεταω αμμο στον αλλο που εχει ξαπλωσει απαγορευεται. Δεν το κανω ομως επειδη ξερω οτι θα ενοχλησω. Κοινη λογικη κι ετσι...
traganeus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εμένα οι ρακέτες μου αρέσουν όμως και δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να τις απαγορεύει, οπότε δεν μπορεί αν με ενοχλεί κάποιος την ώρα που παίζω γιατί πάω για ρεκόρ. Κοινή λογική είναι, βλέπεις είμαι μια ώρα ντάγκα ντούγκα και μου λές τράβα παραπέρα ρε μάστορα? Το μόνο κακό είναι οτι έπαθα τενοντίτιδα απο την πολύ ρακέτα και είμαι με φάρμακα τώρα και δεν μπορώ να παίξω για λίγες μέρες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 από τη ρακέτα ε? 1
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εμένα οι ρακέτες μου αρέσουν όμως και δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να τις απαγορεύει, οπότε δεν μπορεί αν με ενοχλεί κάποιος την ώρα που παίζω γιατί πάω για ρεκόρ. Κοινή λογική είναι, βλέπεις είμαι μια ώρα ντάγκα ντούγκα και μου λές τράβα παραπέρα ρε μάστορα? Το μόνο κακό είναι οτι έπαθα τενοντίτιδα απο την πολύ ρακέτα και είμαι με φάρμακα τώρα και δεν μπορώ να παίξω για λίγες μέρες Κοιταξε να δεις αν παιζεις σαν ανθρωπος εμενα δεν με νοιαζει. Αν ομως ερθεις διπλα μου και αρχισεις τα καρφια αγκομαχωντας σαν την Στεφι Γκραφ στο Γουιμπλετον, και φαω εγω το μπαλακι, ειναι στην διακριτικη μου ευχερεια το αν και πως θα στο επιστρεψω.
IOSTEFO Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 @traganeus άντε δοκίμασε εδώ να παίξεις ρακέτες.
phanispal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Έτσι. Όπως δε σου απαγορεύει κανείς να παίζεις ρακέτες στο μισό μέτρο από τον λουόμενο, έτσι δε μου απαγορεύει κανείς όταν ρίξεις το μπαλάκι πάνω μου να ξεστομίσω ό,τι μου 'ρθει εκείνη την ώρα. Και ξέρεις γιατί ε; Επειδή όταν θα παίζω εγώ και θα ρίξω το μπαλάκι πάνω σε κάποιον, θα δεχτώ να τ' ακούσω κι εγώ.
traganeus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Κάπου έχει στο κέντρο λίγο χώρο. Πέρα απο την πλάκα τώρα να μιλήσω λίγο σοβαρά... Προσωπικά όταν έχει χώρο πιο πίσω απο τους λουόμενους πάω πάντα εκεί για ρακέτα, γιατί και δεν θα ενοχλήσω και θα μπορώ να παίζω με καρφιά κτλπ. Όταν αναγκαστικά λόγο της παραλίας παίζουμε στον γιαλό, κοιτάω να πάω πιο πολύ κοντά σε τίποτα γνωστούς που δεν θα έχουν πρόβλημα αμα τους πετύχουμε ή σε τπτ πιτσιρίκια που δεν λένε τπτ και αυτά. Αυτό που με τρελαίνει όμως είναι όταν παίζω στον γιαλό, και ενώ η μπάλα σπάνια μας φεύγει στον κόσμο γιατί παίζουμε καλή ρακέτα, αρχίζει ο άλλος την μουρμούρα και τραβάτε παραπέρα και μου την δίνει το τάκα τούκα ή περιμένουν σαν τα σκυλιά να σκάσει πάνω του το μπαλάκι για να μας την πεί. Εκεί γίνομαι το μεγαλύτερο κολόπαιδο.... Μάστορα ούτε σε κοπάνησα ούτε τπτ, αν σε ενοχλεί και αυτό τράβα παραπέρα. Είναι όντως ενοχλητικό που μερικοί δεν ξερουν και στις 4 αλλαγές το μπαλάκι σκάει σε κεφάλι και γίνεται και πολλές φορές, άντε μια φορά δικαιολογείται.... Αυτά για να μην με βγάλετε όλο σας το άχτι πάνω μου. ρακέτες ftw 1
pournaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εμένα οι ρακέτες μου αρέσουν όμως και δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να τις απαγορεύει, οπότε δεν μπορεί αν με ενοχλεί κάποιος την ώρα που παίζω γιατί πάω για ρεκόρ. Κοινή λογική είναι, βλέπεις είμαι μια ώρα ντάγκα ντούγκα και μου λές τράβα παραπέρα ρε μάστορα? Το μόνο κακό είναι οτι έπαθα τενοντίτιδα απο την πολύ ρακέτα και είμαι με φάρμακα τώρα και δεν μπορώ να παίξω για λίγες μέρες Κατσε και παιξε ρακετες επι μια βδομαδα σερι, μου ειναι παγερα αδιαφορο. Και καντο και διπλα μου, θα συνεχισει να ειναι αδιαφορο. Αλλα θα πρεπει να μου αποδειξεις οτι δε θα φυγει καμμια μπαλα να χτυπησει ουτε εμενα ουτε την οικογενεια μου, διοτι αν με χτυπησει η μπαλα, τοτε παμε σε αλλη κατασταση στην οποια με εχολχεις, οπως θα σε ενοχλουσα εγω αν ερχομουν και σου εριχνα ανα τακτα χρονικα διαστηματα απο μια κλωτσια. Ποσο δε μαλλον αν ο αλλος την ειδε ο μεγας καρφις, σαν ενα φιλο μου, που πηρε φορα απ' την ηγουμενιτσα για να καρφωσει, και ως δια μαγειας το μπαλακι χτυπησε με οση δυναμη ειχε μια ασχετη κοπελιτσα στα δοντια. Αλλα κι εκεινη η χαζη, ειχε τη φαεινη ιδεα, να παει παραλια για μπανιο...
phanispal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ποιος της είπε να έχει τα δόντια έξω; Σοβαρά τώρα, το θέμα είναι να υπάρχει μέτρο και κατανόηση. Γιατί όπως μπορείς να γίνεις εσύ το μεγαλύτερο κωλόπαιδο, έτσι μπορεί και ο άλλος, και μετά πάμε σε άλλα όμορφα.
pournaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Κάπου έχει στο κέντρο λίγο χώρο. Πέρα απο την πλάκα τώρα να μιλήσω λίγο σοβαρά... Προσωπικά όταν έχει χώρο πιο πίσω απο τους λουόμενους πάω πάντα εκεί για ρακέτα, γιατί και δεν θα ενοχλήσω και θα μπορώ να παίζω με καρφιά κτλπ. Όταν αναγκαστικά λόγο της παραλίας παίζουμε στον γιαλό, κοιτάω να πάω πιο πολύ κοντά σε τίποτα γνωστούς που δεν θα έχουν πρόβλημα αμα τους πετύχουμε ή σε τπτ πιτσιρίκια που δεν λένε τπτ και αυτά. Αυτό που με τρελαίνει όμως είναι όταν παίζω στον γιαλό, και ενώ η μπάλα σπάνια μας φεύγει στον κόσμο γιατί παίζουμε καλή ρακέτα, αρχίζει ο άλλος την μουρμούρα και τραβάτε παραπέρα και μου την δίνει το τάκα τούκα ή περιμένουν σαν τα σκυλιά να σκάσει πάνω του το μπαλάκι για να μας την πεί. Εκεί γίνομαι το μεγαλύτερο κολόπαιδο.... Μάστορα ούτε σε κοπάνησα ούτε τπτ, αν σε ενοχλεί και αυτό τράβα παραπέρα. Είναι όντως ενοχλητικό που μερικοί δεν ξερουν και στις 4 αλλαγές το μπαλάκι σκάει σε κεφάλι και γίνεται και πολλές φορές, άντε μια φορά δικαιολογείται.... Αυτά για να μην με βγάλετε όλο σας το άχτι πάνω μου. ρακέτες ftw Και πως να γινει δηλαδη; Να ζηταμε πιστοποιητικο καλου παιξιματος ωστε να εχουμε μια σιγουρια οτι δε θα πεσει η μπαλα πανω μας; Καλως η κακως, απο τη στιγμη που εχεις φαει εστω και μια φορα τη μπαλα, αν δεις τον αλλον να παιζει μπροστα σου, εισαι παντα σε επιφυλακη για το αν το επομενο καρφι (εστω και χαλαρο), θα βρει στοχο η εσενα. Αρα για αυτο υπαρχει αυτη η μουρμουρα, διοτι οταν παω να κατσω να ηρεμησω, δε θελω να εχω μονιμα το νου μου σε σενα για το αν εισαι τελικα καλος παιχτης η αποφασισες να μαθεις σημερα πανω μου.
KilliK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 @traganeus άντε δοκίμασε εδώ να παίξεις ρακέτες. Where is Waldo?
traganeus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Και πως να γινει δηλαδη; Να ζηταμε πιστοποιητικο καλου παιξιματος ωστε να εχουμε μια σιγουρια οτι δε θα πεσει η μπαλα πανω μας; Καλως η κακως, απο τη στιγμη που εχεις φαει εστω και μια φορα τη μπαλα, αν δεις τον αλλον να παιζει μπροστα σου, εισαι παντα σε επιφυλακη για το αν το επομενο καρφι (εστω και χαλαρο), θα βρει στοχο η εσενα. Αρα για αυτο υπαρχει αυτη η μουρμουρα, διοτι οταν παω να κατσω να ηρεμησω, δε θελω να εχω μονιμα το νου μου σε σενα για το αν εισαι τελικα καλος παιχτης η αποφασισες να μαθεις σημερα πανω μου. Αυτό φαίνεται αμέσως αν ξέρει ο άλλος ρακέτα. Όσοι παίζουν τέρμα καρφιά δίπλα σε κόσμο είναι μαλάκες όντως, εγώ δεν το κάνω αυτό. Υπάρχει η "καλή" μουρμούρα και υπάρχει και η "κακή" στην κακή δεν κάνω πίσω ποτέ. όμως. Πολλές φορές όταν πάω να παίξω στον γιαλό, μου έχει πεί κάποιος/κάποια ρε παιδιά μπορείτε να πάτε λίγο πιο κάτω, με ωραίο τρόπο και πάντα έχω πάει. Αν αρχίσει όμως άλλος τι θα γίνει να πούμε με τις ρακέτες, και δεν μπορώ να ηρεμήσω και θα φέρω κανα τάνκς να τα σαρώσω όλα όπως χτες με έναν κομπλεξικό, εγώ εκεί θα το πετάξω και πάνω του επίτηδες, και ας το χάσω το μπαλάκι όσο ακριβό και να ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα