traganeus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Πέρα από την πλάκα, τα σκυλιά ΔΕΝ μπορούν να κατουρήσουν μέσα στο νερό! Πάντως πάντα υπάρχουν λύσεις: θες ρακέτες? ΟΚ αλλά δεν θα πας να στηθείς σε μια πολυσύχναστη παραλία σε ώρα αιχμής! θες μαζί σου το ακύλο? Μία από τα ίδια, ή πας νωρίς πριν πλακώσει το πλήθος ή πας σε μια άκρη αν έχει ή επιλέγεις λιγότερο πολυσύχναστες παραλίες. Όλα με μέτρο! Δεν το καταλαβαίνω, εγώ γουστάρω να έχει κόσμο και να είναι ο ένας πάνω στον άλλο και να παίζουν και ρακέτες, χτές το έφαγα 4-5 φορές το μπαλάκι. Για πιο λόγο εγώ που δεν ε΄χω πρόβλημα να πάω αλλού για να παίξω ρακέτες? Να πάει ο κομπλεξικός που θέλει ηρεμία, όλες οι παραλίες είναι αρκετά μεγάλες και ανετα θα βρεί κάπου να ξαποστάσει. Το πιο γαμάτο είναι να παίζεις ρακέτες, να είναι κομπλεξικός που περιμένει πως και πως να πάει το μπαλάκι πάνω του για να αρχίσει και να είσαι καλός και να μην πηγαίνει. Προχτές ήταν ένας τέτοιος κομπλεξικός και αναγκάστηκε να πάει να κάτσει παραπέρα, είπε οτι θα έφερνε και τανκς να τα σαρώσει όλα καμια μέρα στην παραλία. Ακόμα μας τα κλάνει Το ίδιο και με το σκύλο, πήγαμε πριν μερικές μέρες με το σκυλί σε μια παραλία χωρίς πολύ κόσμο, με λουρί, σακούλα για τα σκατά και το βιβλιάριό του μαζί. Και με το πατάμε το πόδι μας εκεί αρχίζει να μας πρήζει, τις λέω και εγώ κοίτα 2 χιλιόμετρα παραλία, αμα δεν σαρεσει τράβα παραπέρα. Μια χαρά πήρε τα πράγματά της και πήγε πιο πέρα.
haris_216 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 ..........Να πάει ο κομπλεξικός που θέλει ηρεμία,......... εννοείται, πως όποιος θέλει ηρεμία είναι κομπλεξικός!!! (και βέβαια σαν "ηρεμία" νοείται το να μην θέλεις να σκάει το μπαλάκι πάνω σου) τι να πει κανείς μετά από αυτό;;; 2
phanispal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 εννοείται πως όποιος θέλει ηρεμία είναι κομπλεξικός!!! τι να πει κανείς μετά από αυτό;;; Βράστα.. Το καλύτερο είναι όταν παίζουν πολλά ζευγάρια ελάχιστα έξω απ' το νερό, και για να περάσουν αυτοί που θέλουν να βουτήξουν πρέπει να περάσουν ανάμεσα. Ε σε μερικές φάσεις που σπάζονται οι ρακετίστες που τους «τη χαλάνε», θέλουν άρπαγμα απ' το κεφάλι και βούτηγμα στο νερό για ~1 λεπτό. 1
pournaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δεν το καταλαβαίνω, εγώ γουστάρω να έχει κόσμο και να είναι ο ένας πάνω στον άλλο και να παίζουν και ρακέτες, χτές το έφαγα 4-5 φορές το μπαλάκι. Για πιο λόγο εγώ που δεν ε΄χω πρόβλημα να πάω αλλού για να παίξω ρακέτες? Να πάει ο κομπλεξικός που θέλει ηρεμία, όλες οι παραλίες είναι αρκετά μεγάλες και ανετα θα βρεί κάπου να ξαποστάσει. Το πιο γαμάτο είναι να παίζεις ρακέτες, να είναι κομπλεξικός που περιμένει πως και πως να πάει το μπαλάκι πάνω του για να αρχίσει και να είσαι καλός και να μην πηγαίνει. Προχτές ήταν ένας τέτοιος κομπλεξικός και αναγκάστηκε να πάει να κάτσει παραπέρα, είπε οτι θα έφερνε και τανκς να τα σαρώσει όλα καμια μέρα στην παραλία. Ακόμα μας τα κλάνει Το ίδιο και με το σκύλο, πήγαμε πριν μερικές μέρες με το σκυλί σε μια παραλία χωρίς πολύ κόσμο, με λουρί, σακούλα για τα σκατά και το βιβλιάριό του μαζί. Και με το πατάμε το πόδι μας εκεί αρχίζει να μας πρήζει, τις λέω και εγώ κοίτα 2 χιλιόμετρα παραλία, αμα δεν σαρεσει τράβα παραπέρα. Μια χαρά πήρε τα πράγματά της και πήγε πιο πέρα. Τεραστιο και ακυρο λογικο αλμα. Επειδη εσενα σου αρεσει κατι, για ποιο λογο να μην αρεσει και στους διπλα; Επειδη εσενα σου αρεσει να τρως το μπαλακι 4-5 φορες, για ποιο λογο να μη μου αρεσει κι εμενα; Μιλαμε τωρα για λογικη του παραλογου ετσι; Εμενα λοιπον μου αρεσει να ψαρευω, και μου αρεσει να ψαρευουν και οι αλλοι γυρω μου, και χτες μπλεχτηκα 4-5 φορες στις πετονιες καποιου διπλανου, και μου μπηκε και το αγκιστρι 2-3 φορες στο ποδι. Εγω λοιπον που δεν εχω προβλημα, να παω αλλου για ψαρεμα; Να παει ο κομπλεξικος που θελει χωρο για να παιξει ρακετες και πεφτει συνεχεια πανω στα καλαμια μου. Fair enough; 1
traganeus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δεν είπα να σου αρέσει, λέω οτι αφου εμένα δεν με ενοχλεί θα παίζω και ας κοπανήσω όποιον να ναι. Αυτό που έχω παρατηρήσει οι περισσότεροι κομπλεξικοί εδώ στην περιοχή μας είναι Αθηναίοι κατα έναν περίεργο λόγο.... εννοείται, πως όποιος θέλει ηρεμία είναι κομπλεξικός!!! (και βέβαια σαν "ηρεμία" νοείται το να μην θέλεις να σκάει το μπαλάκι πάνω σου) τι να πει κανείς μετά από αυτό;;; Για κάτσε να πούμε. Πως γίνεται κάποιος να θέλει ηρεμία και να πηγαίνει στις πιο πολυσύχναστες παραλίες? Δεν ξέρω απο αθήνα τί παίζει, αλλα σε εμάς εδώ, βλέπεις οτι σε μια μεριά έχει πολύ κόσμο και 30 μέτρα παραπέρα είναι ερημιά. Για πιο λόγο να έρθει αυτός που θέλει να ηρεμίσει εκει πέρα? Τράβα ρε φίλε 30 μέτρα πέρα και δεν θα σε ενοχλεί κανένας.
pournaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δεν είπα να σου αρέσει, λέω οτι αφου εμένα δεν με ενοχλεί θα παίζω και ας κοπανήσω όποιον να ναι. Αυτό που έχω παρατηρήσει οι περισσότεροι κομπλεξικοί εδώ στην περιοχή μας είναι Αθηναίοι κατα έναν περίεργο λόγο.... Το ιδιο λεμε, κι εγω θα ριξω δεκα πετονιες κι ας πιασω με τα αγκιστρια οποιον ναναι... Το οτι εισαι στην παραλια, δε σε απαλλασει απο τους γενικοτερους νομους. Αν ησουν σε μια πλατεια με τον ιδιο κοσμο γυρω σου, θα φροντιζες να συνετιστεις με που νομο που δε σου επιτρεπει να πετας αντικειμενα σε αλλους ανθρωπους, αλλα για ενα ανεξηγητο λογο, οταν βρισκεσαι στην παραλια, τον ιδιο νομο δε θες να τον τηρησεις. 2
Fotis13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ρακετες -σκυλια-γατια και αλλα γραφικα σπιτια σας οχι σε παραλιες ενοχλητικα ατομα .
haris_216 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 το να μην θέλει κάποιος ένα μπαλάκι στο κεφάλι δε είναι ακριβώς ότι ζητάει ηρεμία κάπου το έχεις μπερδέψει σίγουρα αν κάποιος ενοχλείται από το φλατς φλουτς του κύματος, από τα γέλια των παιδιών ή από τις συζητήσεις μιας παρέας, οκ ας μείνει σπίτι του. αλλά όχι φίλε μου. το μπαλάκι που πέφτει συνέχεια τριγύρω δεν είναι μέσα στα must της παραλίας. και είτε σου αρέσει είτε όχι είσαι ένας (ή δύο ή τρεις αλλά σίγουρα όχι 1013) και με βάση αυτό εσύ θα ψάξεις για άλλη παραλία
DrLo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δεν το καταλαβαίνω, εγώ γουστάρω να έχει κόσμο και να είναι ο ένας πάνω στον άλλο και να παίζουν και ρακέτες, χτές το έφαγα 4-5 φορές το μπαλάκι. Για πιο λόγο εγώ που δεν ε΄χω πρόβλημα να πάω αλλού για να παίξω ρακέτες? Εντάξει, και εμένα μ' αρέσει που και πού να με μαστιγώνουν και να μου ρίχνουν καυτό κερί (if you know what I mean) αλλά δεν απορώ γιατί δεν είναι όλοι για S&M. 2
traganeus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 το να μην θέλει κάποιος ένα μπαλάκι στο κεφάλι δε είναι ακριβώς ότι ζητάει ηρεμία κάπου το έχεις μπερδέψει σίγουρα αν κάποιος ενοχλείται από το φλατς φλουτς του κύματος, από τα γέλια των παιδιών ή από τις συζητήσεις μιας παρέας, οκ ας μείνει σπίτι του. αλλά όχι φίλε μου. το μπαλάκι που πέφτει συνέχεια τριγύρω δεν είναι μέσα στα must της παραλίας. και είτε σου αρέσει είτε όχι είσαι ένας (ή δύο ή τρεις αλλά σίγουρα όχι 1013) και με βάση αυτό εσύ θα ψάξεις για άλλη παραλία Είμαστε πολλοί, είμαστε παντού. Θα μας βρίσκεται μπροστά σας σε κάθε παραλία!!!! 2
haris_216 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Είμαστε πολλοί, είμαστε παντού. Θα μας βρίσκεται μπροστά σας σε κάθε παραλία!!!! μετά από αυτό το σκεπτικό δεν έχω να πω τίποτα παιρνω το κουβαδάκι μου και πάω σε άλλη παραλία (νήμα)
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Το ιδιο λεμε, κι εγω θα ριξω δεκα πετονιες κι ας πιασω με τα αγκιστρια οποιον ναναι... Το οτι εισαι στην παραλια, δε σε απαλλασει απο τους γενικοτερους νομους. Αν ησουν σε μια πλατεια με τον ιδιο κοσμο γυρω σου, θα φροντιζες να συνετιστεις με που νομο που δε σου επιτρεπει να πετας αντικειμενα σε αλλους ανθρωπους, αλλα για ενα ανεξηγητο λογο, οταν βρισκεσαι στην παραλια, τον ιδιο νομο δε θες να τον τηρησεις. Συμφωνώ για τις ρακέτες, δεν έχει δικαίωμα να μου πετάει ο άλλος το μπαλάκι στο κεφάλι. Για τα σκυλιά όμως, γιατί ζοριζόμαστε; Δεν υπάρχει νόμος που να τα απαγορεύει στις παραλίες και στη θάλασσα (εφόσον ο ιδιοκτήτης τηρεί τις νομικές απαιτήσεις).
pournaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Συμφωνώ για τις ρακέτες, δεν έχει δικαίωμα να μου πετάει ο άλλος το μπαλάκι στο κεφάλι. Για τα σκυλιά όμως, γιατί ζοριζόμαστε; Δεν υπάρχει νόμος που να τα απαγορεύει στις παραλίες και στη θάλασσα (εφόσον ο ιδιοκτήτης τηρεί τις νομικές απαιτήσεις). Προσωπικα δε ζοριζομαι, το αντιθετο μαλιστα τα υπεραγαπαω. Απλα καταλαβαινω τον πολυ κοσμο, που νιωθει φοβο απεναντι στα σκυλια, και ειδικα καποιος εχει μωρα παιδια μαζι του. Αυτο το καταλαβαινω, οσο ηρεμο και να ειναι ενα σκυλι, αν ο αλλος τα φοβαται, δυσκολα θα του αφαιρεσεις αυτο το συναισθημα. Αυτο που με χαλαει, ειναι να νομιζουν οτι τα σκυλια ειναι πιο βρωμικα απο τον ανθρωπο. Αλλα τι να κανεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα