Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πάω με την παρέα μου σε δημοτικό γήπεδο τένις και θα κάνουμε ηλιοθεραπεία.

Ελα μετά εσύ, να παίξεις με τα μπαλάκια σου.

Η νοοτροπία του ελληναρα είναι απαλευτη τελικά...

y16tH.gif

Δημοσ.

ο καθένας πρέπει να σέβεται τους κοινόχρηστους χώρους και μην κοιτάει μόνο την δίκη του καλοπέραση χωρίς να νοιάζεται για τους υπολοιπους. Με την δίκη σου λογική τότε και αυτο που λέει ο σπας έχει δίκιο. Σιγά μην σε ρωτήσει που θα κάνει ηλιοθεραπεία...

Δεν είναι θέμα άδειας ή όχι, είναι θέμα σεβασμού προς τους άλλους. Θες να παίξεις ρακέτες, OK παίξε, αλλα όχι μπροστά στη μούρη μου. Πάνε λίγο πιο πέρα και παίξε όσο θες. Διαφορετικά ο καθένας θα χέζει στη θάλασσα, θα ψήνει, θα βάζει το παιδί του να κατουρισει στην άμμο διπλά στη πετσέτα σου... και σιγά μην σου ζητήσει εσένα την άδεια...

αμα συγκρινεις τις ρακετες στη παραλια με το χεσιμο στην αμμο εχεις προβλημα και να πας να το κοιταξεις.

ψησου να ανοιξεις νεο thread και να γκρινιαζεις για τα παιδακια που κανουν πυργακια στην αμμο και πεφτεις στις λακκουβες,η γι αυτους που φορανε γυαλια ηλιου καθρεφτη και σε τυφλωνει η αντανακλαση

Δημοσ.

αμα συγκρινεις τις ρακετες στη παραλια με το χεσιμο στην αμμο εχεις προβλημα και να πας να το κοιταξεις.

ψησου να ανοιξεις νεο thread και να γκρινιαζεις για τα παιδακια που κανουν πυργακια στην αμμο και πεφτεις στις λακκουβες και πεφτεις,η γι αυτους που φορανε γυαλια ηλιου καθρεφτη και σε τυφλωνει η αντανακλαση

Θα κανω thread για τους κινεζους που κλανουν και εχει σκατα καιρο εδω

Δημοσ.

η ελευθερία του καθένα τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου . και όταν αυτό που κάνει δεν ενοχλεί έναν αλλα πολλούς , τότε η ελευθερία του κρίνεται και αντιμετωπίζεται καταλλήλως .

Αυτή νομίζω είναι η πιο σωστή πλευρά να το δεί κανείς. Εκεί συνοψίζεται όλη η ιστορία.

Άμα είσαι σε μια παραλία και στην άλλη άκρη παίζουν ρακέτες, δε θα πρεπε να σε ενοχλεί κι αν σε ενοχλεί φταίς εσύ. Άμα είναι μες στη μούρη σου και με υπερβολικό τρόπο, πρέπει να βρείς ένα ευγενικό τρόπο να τους πείς "παιδιά εμείς ήρθαμε εδώ για να ηρεμήσουμε όχι για να ακούμε ρακέτες. Αν γίνεται πηγαίνετε λίγο πιο πέρα". Άμα είναι κάτι εξόφθαλμο και κάθεσαι και δε μιλάς, πάλι φταίς εσύ.

Δημοσ.

σημερα ειχα πάει για μπάνιο και 2 ατομα μπροστα παιζανε ρακετες έγιναν λοιπόν τα εξής την πρώτη φορά το μπαλάκι ξέφυγε και έπεσε στο κεφαλι ενος παιδιου μικρου που καθόταν με τους γονείς του στην ξαπλώστρα και την δεύτερη φορά έπεσε στο φαγητό κάποιων ανθρώπων .. Οπότε ίσως ναι πρέπει να σέβονται τον διπλανό και να σκέφτονται που θα παίξουν ρακετες και οχι όπου τους καπνίσει !!!

Δημοσ.

έτυχε να περνάω από μια παραλία και βλέπω μια ταμπέλα "απαγορεύονται οι ρακέτες και τα σκυλιά στην παραλία"

για τα σκυλιά να πω οκ, αλλά οι ρακέτες!

με ποια λογική και κατα πόσο ισχύει αυτό;

έψαξα λίγο στο νετ επειδή μου έκανε εντύπωση και βρήκα (περσινά δημοσιεύματα) πως και στη βουλιαγμένη ισχύει τέτοια απαγόρευση με πρόστιμο μάλιστα για τους παραβάτες 500€.

ρε θα μας τρελάνουν τελείως;

σπαστικό να είσαι στην παραλία και κάποιοι να παίζουν συνεχώς με τις ρακέτες αλλά αυτό πάει πολύ

και καλα οι ρακετες, τα σκυλια ομως; :shock:

Δημοσ.

ζω για την μέρα που θα δω ταμπέλα "απαγορεύονται οι μαλάκες". Αλλά πρέπει να εφευρεθεί το μαλακόμετρο πρώτα, για να κάνουν οι μπάτσοι μαλακοτέστ και να γράφουν αβέρτα.

Δημοσ.

ζω για την μέρα που θα δω ταμπέλα "απαγορεύονται οι μαλάκες". Αλλά πρέπει να εφευρεθεί το μαλακόμετρο πρώτα, για να κάνουν οι μπάτσοι μαλακοτέστ και να γράφουν αβέρτα.

και πως θα περνανε το τεστ οι μπατσοι για να γινουν μπατσοι? :P

Δημοσ.

Καλά σε λίγο όταν ίσως κυριαρχήσουν οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα απαγορεύετe στις κυριες να δείχνουν την σάρκα τους στις παραλιες.Έχετε δει πως κάνουν μπάνιο στις θάλασσες κάποιες γυναίκες λόγου χάρη στη Σαουδική Αραβία?Προσεχώς και στην Ελλάδα.Ποίες ρακέτες και άλλες μαλακίες τώρα μου γράφετε.

Δημοσ.

Καλά σε λίγο όταν ίσως κυριαρχήσουν οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα απαγορεύετe στις κυριες να δείχνουν την σάρκα τους στις παραλιες.Έχετε δει πως κάνουν μπάνιο στις θάλασσες κάποιες γυναίκες λόγου χάρη στη Σαουδική Αραβία?

Τι είναι αυτά που λές; απ'το μυαλό σου τα βγάζεις; Δεν νομίζω να γίνεται.

1232-women-swimming-burkas.JPG

Δημοσ.

Καλά σε λίγο όταν ίσως κυριαρχήσουν οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα απαγορεύετe στις κυριες να δείχνουν την σάρκα τους στις παραλιες.Έχετε δει πως κάνουν μπάνιο στις θάλασσες κάποιες γυναίκες λόγου χάρη στη Σαουδική Αραβία?Προσεχώς και στην Ελλάδα.Ποίες ρακέτες και άλλες μαλακίες τώρα μου γράφετε.

σε ποσο καιρο δηλαδη?

προλαβαινω φετος να τη πεσω στις τουριστριες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...