Heatspreader Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Απο το μεσημερι μεχρι τωρα, εκανα μια εργασια για τη σχολη μου. Με το που τελειωσα την εργασια, πατησα το βελακι πανω δεξια, ωστε να γινει Fullscreen σε νεο Desktop και να τη διαβασω. Δυστυχως ομως, εκει που πηγε να κανει το Fade, κατι εγινε και εφαγε σκαλωμα το Pages. Το παραθυρο δεν μπορουσα να το επιλεξω και γενικα το Desktop ειχε φαει μια φρικη. Killαρα το pages αναγκατηκα και φυσικα οταν το ανοιξα δεν υπηρχε η εργασια. Ξερω οτι ειμαι ολες οι βρισιες του κοσμου που δεν ειχα κανει save, αλλα τωρα μπορω να κανω κατι; Σε καποιο Temp file; Μιλαμε εργασια με πινακες, διαγραμματα, κλπ. Πακετο μεγαλο. Δεν μπορω να την ξανακανω. Τουλαχιστον για τις επομενες 3 μερες. Ευχαριστω.
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω ότι θα το βρω στο Time Machine από τη στιγμή που ποτέ δεν είχε γίνει Save.
atheatos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω ότι θα το βρω στο Time Machine από τη στιγμή που ποτέ δεν είχε γίνει Save. Δεν ξέρω,πάντως στο timemachine>options με lion μου βγάζει αυτή την επιλογή αλλα δεν την έχω δοκιμάσει:
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Το κοιταξα. Οχι, δεν υπαρχει το εγγραφο. Πως να υπαρχει στο timemachine, απο τη στιγμη που ποτε δεν σωθηκε το αρχειο;
atheatos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Το κοιταξα. Οχι, δεν υπαρχει το εγγραφο. Πως να υπαρχει στο timemachine, απο τη στιγμη που ποτε δεν σωθηκε το αρχειο; Για δοκίμασε ενα complete restore ή ψάξε μεσα στο timachine backup : http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1245153
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Τίποτα... Δεν την είχα σώσει ούτε μία φορά. Οπότε...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Το Lion δεν υποτίθεται ότι έχει λειτουργία auto-save; Εμένα μια αντίστοιχη περίπτωση ήταν η πρώτη φορά που έβρισα το Mac μου και ένας από τους λίγους λόγους που σκέφτομαι να βάλω το Lion (έχω ακόμη Snow Leopard).
ozelot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Αφού το αρχείο δεν έγινε saved, δεν έχει συμπεριληφθεί σε κάποιο Time Machine backup. Πάντως αν τρέχεις Lion και την τελευταία έκδοση των Pages θα έπρεπε -ανοίγοντας το Pages μετά το κρασάρισμα- να εμφανιζόταν η εργασία σου. Ενημερωτικά, δες εδώ. Πάντως, δοκίμασε την παρακάτω πρακτική, μπορεί τελικά να σταθείς τυχερός. Άνοιξε το spotlight και πληκτρολόγησε 1-2 λέξεις από το κείμενο της εργασίας σου. Αν υπάρχει ακόμη το autosaved αντίγραφο θα εμφανισθεί η επιλογή όπου αντί του TextEdit θα είναι το Pages. I keep my fingers crossed !
Heatspreader Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Αφού το αρχείο δεν έγινε saved, δεν έχει συμπεριληφθεί σε κάποιο Time Machine backup. Πάντως αν τρέχεις Lion και την τελευταία έκδοση των Pages θα έπρεπε -ανοίγοντας το Pages μετά το κρασάρισμα- να εμφανιζόταν η εργασία σου. Ενημερωτικά, δες εδώ. Αυτή την αίσθηση έχω και εγώ. Νομίζω ότι μου έχει συμβεί κάτι... Το δοκίμασα αυτό που λες, τίποτα. Δικό μου λάθος που δεν είχα κάνει Save. Συνήθως κάνω. Μία φορά δεν έκανα και μία φορά κόλλησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα