Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά στο forum πρότω μου post εδω και θα ήθελα την γνώμη σας για στήσιμο pc.Μπορώ να δόσω μέχρι 1000€

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :games,προγράμματα,ταινίες κλπ.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι κάτι ιδιαίτερο

οθόνη ναι.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).κρήτη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? διαφορετικά

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα στηθεί απο εμένα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι

Παραθέτω μια σύνθεση που μου αρέσει μέχρι στιγμής και την είδα κάπου εδω στο forum

Κουτί: Corsair Carbide Series 300R

Τροφοδοτικο: Corsair Enthusiast Series Modular TX650M

Επεξεργαστής: Intel Core i5-3570K

Μητρική: Asus P8Z77-V LX

Μνήμη: Corsair Vengeance Low Profile 8GB Dual Channel DDR3 Memory Kit

Κάρτα γραφικών: Gigabyte GeForce GTX 670 Ultra Durable<----Ποιά άλλη μπορώ να βάλω που να ειναι πιο φθηνή?με σκεπτικό να μπορώ να πέζω τα τελευτεα games..

SSD: Samsung 830 Series 128 GΒ MZ-7PC128B

Οθόνη: Dell UltraSharp U2312

Ευχαριστώ προκαταβολικά,

ps:ψύκτρα χρειάζομαι?

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώσηρθες!

Ωραία είναι αυτή η σύνθεση, πολύ πιθανό να την έχω προτείνει και γω, αλλά υπερβαίνει κατά πολύ το μπάτζετ σου. Οι υποχωρήσεις ωστόσο που θα κάνεις δεν θα είναι πολύ σημαντικές, θα μπορείς να παιζεις σε full settings.

Κουτί: Thermaltake Commander MS-I

Τροφοδοτικό: Corsair Builder Series CX500 V2

Επεξεργαστής: Intel Core i5-3450

Μητρική: Gigabyte GA-H77M-D3H

Μνήμη: Corsair Vengeance 8GB Dual Channel DDR3 Kit

Κάρτα γραφικών: Sapphire Radeon HD7850 2GB GDDR5

SSD: OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 120GB

Σκληρός: Seagate ST500DM002 Barracuda 500GB, 7200rpm, SATA 6GB/s,16MB

DVD-RW: Samsung SH-222AB

Oθόνη: Dell UltraSharp U2312HM

1030 ευρώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, dvd και σκληρό έχω, οπότε μάλλον θα βάλω τα επιπλέον στο κουτί. . Θα δω μεγάλες διαφορές από ι5-3450 σε ι5-3570?Και κάτι τελευταίο η motherboard ξέρεις αν έχει κάρτα δικτύου πάνω?

Δημοσ.

Τότε πήγαινε σε αυτό το κουτί: http://www.skroutz.gr/s/428670/Corsair-Carbide-Series-300R.html και σ αυτό το τροφοδοτικό: http://www.skroutz.gr/s/322308/Corsair-Enthusiast-Series-TX650-V2.html (όχι ότι δεν φτάνει το άλλο βέβαια).

Η μητρική έχει κάρτα δικτύου και δεν θα δεις καμία διαφορα μεταξύ 3450 και 3570. Η μόνη τους διαφορά είναι στο overclocking.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...